Αναζήτηση Τρίχορδου (2021)

Καλησπέρα Ρεμπετόφιλοι! Για πείτε μου σας παρακαλώ κάνα οργανοποιείο εδώ Αθήνα. Με νορμάλ τιμές! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

1 «Μου αρέσει»

Αν μπορείς δώσε λίγες πληροφορίες όπως ανώτατο κόστος, περίπου τι στυλ θέλεις εμφανισιακά, κ.τ.λ.

1 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ για την απάντηση! Για τζουρά μέχρι 350-400 και για μπουζούκι μέχρι 500-600. Εμφανισιακά δεν έχω κάποια προτίμηση. Θα πάω να τα δω από κοντά καλύτερα.

2 «Μου αρέσει»

Θα σου πρότεινα να πας σε μαγαζιά που να έχουν αρκετά έτοιμα όργανα στα πόσα που ζητάς.
Τέτοια μαγαζιά είναι η κλασική αλιπεδου στον Πειραιά με Σκεντεριδη & Τσακιριαν, επίσης νομίζω Προκος & Ματσικας έχουν αρκετά, αυτοί σου προσφέρουν και σέρβις η τυχόν επισκευή, σε οργανοποιους τυπου Κατσιφη, Καρβουνη, Βαρλα, Καφετζοπουλου, Ραπακουσιου κ.τ.λ. δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι στα χρήματα που ζητάς αλλά καλύτερα να τοποθετηθούν και οι πιο έμπειροι.
Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξεις & καλές πενιες και μην ξεχάσεις να επανέλθεις με φωτογραφίες και εντυπώσεις όταν τα αγοράσεις :slight_smile:

3 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα φίλε @Ρωμανός ! Μέχρι να τοποθετηθούν και οι πιο έμπειροι στο θέμα, ρίξε μια ματιά και σε αυτές τις συζητήσεις:

Είμαι σίγουρος ότι αν κάνεις και μια αναζήτηση θα βρεις άλλα τόσα παλιά θέματα με παρόμοιες συζητήσεις.

5 «Μου αρέσει»

Για τζουρά θα βρεις με 300-400 ευρώ, για μπουζούκι θα πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω για να ξεφύγεις από τα μαζικής παραγωγής (και για πιο ρεμπέτικο ήχο). Με 500 ευρώ δεν βγαίνουν τα έξοδα του οργανοποιειου, αν γίνει προσεγμένη δουλειά χρειάζεται κανένα χιλιάρικο και παραπάνω αν είναι καλός και γνωστός ο μάστορας.

5 «Μου αρέσει»

Πάνο, Χρηστάρα και Νίκο ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Θα τα κοιτάξω όσα μου είπατε.

4 «Μου αρέσει»


Καλησπέρα, εγώ πήρα τον Απρίλη από τον σταμκο από το υποκατάστημα του στην Νίκαια από την οικονομική σειρά των 500€. Είναι άψογο και οι περισσότεροι που το έχουν δει μου έχουν πει ότι αυτό θα μπορούσε να κόστιζε και 800-1000€. Έχει και βέργα και γενικά πολύ καλό ήχο και ωραίο παίξιμο!

3 «Μου αρέσει»

Πω πολύ όμορφο όργανο! Θα πάρω να ρωτήσω. Δεν ήξερα ότι έχει και εδώ. Είχα επικοινωνήσει με τον κύριο Παναγιώτη, αλλά δεν μου είχε πει για Αθήνα. Οι υπόλοιποι πιστεύετε ότι Στάμκος και Ματσίκας είναι μια στάνταρ λύση;

Ναι είναι στην Νίκαια και το διαχειρίζεται ο γιος του Καραντίνη, αν θες μπορώ να σου στείλω το τηλέφωνο του και την διεύθυνση γιατί δεν το έχει στο google, μου τα είχε δώσει εμένα ο κύριος σταμκος και πρέπει σίγουρα να επικοινωνήσεις μαζί του πριν πας γιατί κατεβάζει μπουζούκια ανά κάποιο καιρό και φεύγουν απευθείας οπότε να ρωτήσεις πρώτα για διαθεσιμότητα, εγώ περίμενα 3 εβδομάδες και μόλις πήγα είχαν μείνει μόλις 2 κομμάτια

1 «Μου αρέσει»

Είναι η μαζική παραγωγή που λέγαμε, καμία σχέση με ρεμπέτικο ήχο ή έστω με κάποιο χαρακτήρα. Αλλά αν θες κάτι στάνταρ σε αυτή την τιμή χωρίς πολύ ψάξιμο και χωρίς πολύ ρίσκο, μπορεί να είναι μια εύκολη λύση.

2 «Μου αρέσει»

Τι γνώμη έχετε για τον Ρεμούνδο στο Αιγάλεω; Έχει καλές τιμές και απ’όσο ξέρω εκεί πήγαινε ο Ζαμπέτας για τα όργανα.

Εγώ δεν τον ξέρω οπότε δεν μπορώ να κρίνω αλλά το ότι πήγαινε τα μπουζούκια ο Ζαμπέτας δεν λέει κάτι.Περάσανε τόσα χρόνια ο ίδιος μάστορας θα είναι από τότε?

1 «Μου αρέσει»

Λάμπρο όντως μπορεί να μην σημαίνει κάτι. Απλά ίσως δημιουργεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης προς τον οργανοποιό. Τώρα είναι ο γιός του εκεί νομίζω

2 «Μου αρέσει»