Τριχορδο αλλαγη

Καλησπέρα σε ολους. Εχω ενα τριχορδακι που το αγορασα πριν ενα χρονο από ενα κατάστημα στην Κόρινθο 450 ευρώ. Με αυτο ξεκίνησα το ταξίδι μου καθως πριν ειχα ενα μπαγλαμα αλλον εναν χρονο και αυτος με εσπρωξε να παρω μπουζουκι για να μπορώ να παιζω ρεμπετικα. Το θεμα μου ειναι οτι νιωθω πλεον καθε φορα πού παιζω οτι μου λειπει το παραπανω. Το αγαπαω το οργανακι μου αλλα το αυτί μου θέλει να ακούσει καλυτερο ηχο ειδικά στην λα, άσε που συνεχεια ξεκουρδιζεται! Ειμαι αυτοδιδακτος, με ορεξη και αγαπη για το ρεμπετικο. Για να μην σας κουραζω θέλω να βρω ένα καλύτερο οργανο να συνεχισω, τα οικονομικά ομως δεν επιτρέπουν πανω απο χιλιάρικο. Κοιταω στο fb βλεπω μεταχειρισμενα τριχορδα αλλα δεν ξερω τι να αποφασισω καθως ουτε έμπειρος ειμαι, και επαρχια οποτε αναγκαστικα θα παρω μπουζούκι στο σακι. Πιστεύω οτι Ματσικας και Σταμκος θα ειναι μια απο τα ιδια με αυτο που έχω αντε λίγο καλυτερο. Σπουρδουλακη καινουριο τι λετε αυτα που εχει στο site με 800 900? Έχετε κατι να προτείνετε? Η καποιος να εχει ενα καλο τριχορδο για πούλημα να το παρω για παρειτσα να ριχνω τις πενιες μου?

Καλώς όρισες!
Εντός του μπάτζετ σου φτιάχνουν τρίχορδα ο Τσιλιμιγκας, ο Μουστάκας, ο Ζαράνης, και άλλοι. Αν είχες μόνο ένα πεντακοσαρικο ας πήγαινες σε μαζική παραγωγή.
Καλή τύχη, και ο,τι θες εδώ είμαστε!

3 «Μου αρέσει»

για μαζικης παραγωγης οργανο καλυτερα να παρεις του σταμκου με 500 ευρω . Του ματσικα δεν εχουν τοσο καλο ηχο . Του σταμκου φωναζουν

2 «Μου αρέσει»

Συμφωνώ για την ποιότητα ήχου του Μάτσικα, αλλά και το απλώς φωνακλαδικο δεν λέει κάτι.

3 «Μου αρέσει»

Με 1000 ευρω παιρνεις πολυ καλο οργανο. Απο που εισαι; δεν εχει μαστορους στην περιοχη σου, να τον εχεις και κοντα για τυχον επισκευες;

1 «Μου αρέσει»

δεν λεει κατι απλα αναφερω ενα χαρακτηριστικο που εχουν , και απο ποιοτητα ηχου παντως δεν ειναι ασχημα οργανακια για τα λεφτα τους

1 «Μου αρέσει»

Απο Κορινθο. Δεν εχει εδω κανεναν.

1 «Μου αρέσει»

Υπάρχει στα Μέγαρα ο Βασίλης Κυριακούλης, έχω δει αξιόλογα όργανα.
Επίσης στην Σπάρτη ο Γιάννης Τσουλόγιαννης, δεν έχω παίξει όμως με μπουζούκι του.
Κόρινθος-Αθήνα δεν είναι μακριά πάντως για να κάνεις έρευνα αγοράς και να πηγαίνεις 1-2 φορές τον χρόνο για κανένα σέρβις.

4 «Μου αρέσει»

Μια διευκρίνηση, τα μπουζούκια του Χρηστου ξεκινανε απο τα 1.200 - 1.300.

1 «Μου αρέσει»

Στην Κόρινθο υπάρχει ο Χρήστος Βουλαδάκης ανβθες να πάρεις σε local επίπεδο.

3 «Μου αρέσει»

Σωστά, τον σκεφτόμουν και ξέχασα να τον γράψω!

@panagiotis_zografos θα συμφωνησω με τον @liga_rosa . Αν υπαρχει μεταφορικο μεσο αυτο θα εκανα . Επισης ισως 1 φορα το χρονο να ειναι αρκετη αν ειναι καλο και ανθεκτικο το οργανο , η μπορει και καμια φορα το χρονο . με δικο μου μπουζουκι εχει τυχει να θελω σερβις ανα 2 χρονια

2 «Μου αρέσει»

Σχετικα με τα οργανα του Χρήστου Βουλαδάκη εχει καποιο μελος αποψη η ακομα καλυτερα να εχει παιξει με οργανο του? Δεν τον ηξερα τον οργανοποιο, ευχαριστω για την προταση.

Έχω επισκεφτεί το εργαστήριό του και είχε ενδιαφέροντα όργανα. Νομίζω αξίζει να κάνεις μια επίσκεψη.

1 «Μου αρέσει»