Βοήθεια για Αγορά 3χορδου μπουζουκιού

Καλησπέρα μάγκες, καινούριος εδω…
Παίζω κιθάρα και πρόσφατα αγόρασα έναν μπαγλαμά για να μπω στην όλη φάση λίγο καλύτερα.
Παίζουμε με κάτι παιδιά ρεμπέτικα και ψάχνω 3χορδο μπουζούκι γύρω στα 300-350 ευρώ, αλλά δεν θέλω να με ξενερώσει ο ήχος…Μένω στην Αθήνα. Πιστεύετε μπορώ να βρω κάτι που να αξίζει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1 «Μου αρέσει»

Να σας πω την αμαρτία μου, το έκανα και στην κιθάρα και ευτυχώς δεν μου βγήκε σε κακό, δίνω πιο μεγάλη έμφαση από αυτή που “πρέπει” και στην εμφάνιση…Το συγκεκριμένο απ’ τον Ματσικα με έχει κερδίσει, αν έχει και καλό ήχο, νομίζω χρίζεται φαβορί κι ας ξεπεράσω λίγο το αρχικό μπάτζετ
420-450 είναι η τιμή που το βρίσκω πάνω κάτω
15 δουγες από καρυδιά και κελεμπεκι, καπάκι από έλατο και καβαλάρης από έβενο…

3 «Μου αρέσει»

Ορέστη καλώς όρισες! Καλές κουβέντες να έχουμε! Πιστεύω πως ο ματσικας στον προϋπολογισμό σου είναι μια πολυ καλή επιλογή! Έχω ακούσει το συγκεκριμένο και μπορώ να πω ότι είναι αξιόλογο για την τιμή του. Εγώ όμως θα σου πρότεινα να το πάρεις από κατάστημα. Γιατί ναι μεν όργανο παραγωγής αλλά το κάθε ένα ειναι διαφορετικό. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως. Καλή συνέχεια!

3 «Μου αρέσει»

Για αυτές τις τιμές ο Μάτσικας έχει αξιόπιστα όργανα.Τα μοντέλα που ξεκινάνε από 360 ευρώ μέχρι 450 ευρώ είναι καλές λύσεις στα οικονομικά μοντέλα.Εγώ πήρα αυτό με τα 405 ευρώ και έχω μείνει ευχαριστημένος.Αν και ο ήχος αρχικά δεν ήτανε τόσο ωραίος με τον καιρό έχει μαλακώσει και έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

4 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ για την βοήθεια και γω αυτό ξέρω…Αυτό που έστειλα είναι Ματσικα, οπότε με κάποιο τρόπο πρέπει να το δοκιμάσω…Αν κάποιος το έχει η το ξέρει το συγκεκριμένο να μου πει πολύ ευχαρίστως…Καλώς σας βρήκα παίδες

4 «Μου αρέσει»

Πιστεύω ότι και τρία αυτά μοντέλα του Μάτσικα πάνω κάτω τα ίδια είναι.Αυτό με τα 360 ευρώ έχει ταστιέρα από βέγγε.Αυτό με τα 405 ευρώ που έχω εγώ έχει έβενο χωρίς φιγούρα.Αυτό που λες εσύ με τα 450 ευρώ έχει έβενο και φιγούρα.Το είχα δει από κοντά συμπαθητικό αλλά δεν το έπιασα στα χέρια μου.Φαινότανε λίγο πιο προσεγμένο από τα άλλα.Απλά προτίμησα το λίγο φτηνότερο γιατί δεν με απασχολεί η εμφάνιση και σκέφτηκα αυτή τη διαφορά που θα κερδίσω θα πάρω και μια φτηνή θήκη.
Τώρα από ήχο μην περιμένεις να βρεις ισάξιο με όργανα που έχουνε πάνω από χιλιάρικο από καλούς οργανοποιούς αλλά δεν είναι και για να σε χαλάει.Το παν είναι να είναι σωστό και χωρίς προβλήματα που συνήθως μετά από τόσες κατασκευές που έχει κάνει δεν θα δεις προβλήματα αν το προσέξεις.Είναι τίμια μπουζούκια για τα λεφτά τους.

3 «Μου αρέσει»