Δεν είμαι νέος εντελώς στο μπουζούκι όμως το είχα παρατήσει αρκετά χρόνια και θα ήθελα να έχω ένα όργανο όπου θα είναι ξεκούραστο και θα με τραβάει να παίξω.
Σε αυτή την τιμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από ματσικα και θα ήθελα να μου προτείνετε και εσείς αν έχετε κάτι καλύτερο από οργανοποιους μιας και δεν γνωρίζω αν παίζει κάτι από άλλους οργανοποιους πέρα από Ματσικα και Στάμκο σε αυτό το budget.
Καμία ανταπόκριση στο ερώτημα. Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση; Έστω και κάποιο θέμα που εχουν γίνει άλλα αντιστοιχα ερωτήματα και μου έχει διαφύγει η αναφορά τους.
Καλησπέρα.Αν και από τετράχορδα δεν έχω άποψη τιμών πιστεύω αυτές οι δυο λύσεις Στάμκος και Μάτσικας είναι οι πιο καλές σε αυτά τα λεφτά.Από τους δυο θα είχα σαν πρώτη επιλογή Στάμκο και μετά Μάτσικα.Είναι αξιόπιστα τα όργανά τους πάντως.Καλώς όρισες στο φόρουμ.Ψάξε βέβαια υπάρχουν αρκετά θέματα για όργανα που μπορείς να πάρεις μια ιδέα.
Γειά χαρά φίλε καταρχάς καλώς όρισες στο φόρουμ . Στα λεφτά που διαθέτεις έχε υπ’όψιν σου και στα μεταχειρισμένα όργανα . Μπορεί να βρείς κάτι πολύ αξιόλογο . Επίσης το φόρουμ διαθέτει κατηγορία μικρών αγγελιών μπορείς να ρίξεις μια ματιά κι εκεί
Ο φίλος Johnkosguit σε προτρέπει να ρίξεις μια ματιά στην κατηγορία «Μικρές αγγελίες» που έχουμε στο φόρουμ. Εγώ θα σου προτείνω, εναλλακτικά, να δημοσιεύσεις εσύ μία «μικρή αγγελία» όπου να ζητάς το τετράχορδο που ψάχνεις.
Ναι το σκέφτηκα και ίσως το κάνω αλλά είπα πρώτα να δω τι επιλογές υπάρχουν για καινούργια ή ακόμα και μεταχειρισμένα δημοσιευμένα σε κάποιες πλατφόρμες. ( Μέχρι στιγμής για μεταχειρο δεν έχω βρει κάτι που είναι στα θέλω μου).
Σίγουρα κοιτάω για Αττική για να μπορώ να το δοκιμάσω και να το δω από κοντά!
Δοκίμασε και οργανοποιο Γκόλια Θοδωρή Τρίκαλα. Έχω ένα δικό του στο εύρος τιμής που θέτεις εξαιρετικά τίμιο για τα λεφτά του
Μπορείς να το δεις και να το ακούσεις εδώ
Όπως έχουν πει αρκετά άτομα από πάνω (και εσύ ο ίδιος) Μάτσικας και Στάμκος για καινούριο όργανο σε αυτά τα χρήματα είναι σχεδόν μονόδρομος. Από εκεί και πέρα πας σε μεταχειρισμένο.
Επομένως εάν θες να βρεις κάτι σε καινούριο πέραν των δύο που αναφέρθηκαν, πάρε αμπάριζα όλους τους κατασκευαστές ανεξαρτήτως φήμης και παίξε όργανά τους. Θα βρεις ευκαιρίες απλά θέλει χρόνο, υπομονή και τύχη. Επίσης επειδή το budget σου είναι περιορισμένο και ο “καλός” ήχος είναι κάτι υποκειμενικό η βόλτα αυτή θα είναι χρήσιμη ώστε να καταλάβεις εάν ο ήχος που αναζητάς υπάρχει σε αυτά τα χρήματα.
Πολύ καλός ο Γκιόλιας στά Τρίκαλα. Αν είναι δυνατόν να δείτε. Όμως πόσο χρόνο θα χρειαστεί να περιμένει, αν και την τελευταία φορά νομίζω πως είδα κάποια σχεδόν έτοιμα .
Στα λεφτά αυτά η λύση σου είναι Στάμκος! Δεν έχω δικό του όργανο, Αλλά τα όργανα του που έχω δει στα συγκεκριμένα χρήματα είναι ότι πρέπει για αυτό που ζητάς εύκολα στο παίξιμο και με ικανοποιητικό ήχο!