Μιχάλης Παούρης - Οι άνθρωποι βάζουμε τους φραγμούς Τα όργανα περιμένουν εντολες!

Άστον να παρεξηγηθεί μόνος του.
Όπως έκανες εδώ με το σχόλιο του Λίγκα Ρόζα, που είναι χειρότερο από το δικό μου.

Και εδώ πάλι.

Και εδώ πάλι.

Και εδώ που απαντάμε μαζί.

Οπότε κύριε Νίκο, αν θες να είσαι σωστός στα όλα σου όσον αφορά τις τοποθετήσεις, να το κάνεις πάντα όχι μόνο όταν σου καρφώνεται. Ο άνθρωπος έχει κάνει τρολ από την αρχή, έχει πει τρομερά ρατσιστικά και χαζά πράγματα, συμφωνώ σε όλα τα σχόλια του Λίγκα που ανέβασα, καθώς και το δικό σου και συ μου λες ότι εκφράζομαι άσχημα και δεν αρέσει στην παρέα σου? Κάτσε καλά.
Δεν έβρισα καν. Και κόφτο με τη λογοκρισία, από τη στιγμή που δε λέει κάποιος χυδαιότητες, δεν υπάρχει λόγο να παρεμβαίνεις. Εκτός και αν το κάνεις πάντα. Που δε νομίζω, σύμφωνα με τα παραπάνω. Επίσης δεν μπήκες καν στον κόπο να σχολιάσεις αυτό ‘‘Νομιζω περισσοτερο θα επρεπε να μας απασχολησει ο βανδαλισμος του τριχορδου,που καθε φλωρος το πιανει στα χερια του και το λερωνει παρα η εξελιξη του τετραχορδου.
Κανονικα το κρατος θα επρεπε να απαιτει βιογραφικο ζωης,για να σου δωσει την αδεια να εχεις τετοιο οργανο στα χερια.’’
Αυτό πιάνει πολύ κόσμο και είναι φασιστικής φύσης σκέψη.
Νταξει, είχαμε μια διαφωνία για τα ντουζένια, μην αναστατώνσεσαι έτσι. Ξες ότι έχω δίκιο στην περίπτωση του.

Δεν είπες τίποτα όταν μου είπε ότι προσπαθώ να προωθήσω τον Παούρη σα Μεσσία.
Περίεργα μας τα λες κυρ Νίκο…

1 «Μου αρέσει»