Επειδή αμφισβητήθηκαν τα λεγόμενά μου, ανεβάζω αυτές τις φωτογραφίες. Το πρώτο όργανο είναι το παλιό που δόθηκε ανταλλαγή για να κατασκευαστεί το δεύτερο.
Όσον αφορά τώρα το ήθος και τον επαγγελματισμό του Σπουρδαλάκη, σε μένα συμπεριφέρθηκε πολύ σωστά και όμορφα. Και στα δύο μπουζούκια που το ένα είναι καλύτερο απ’ το άλλο.
Ειδικά το δεύτερο μπουζούκι για να το φτιάξει, τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Και μιλάμε για όργανο από εκείνα που φτιάχνει μόνο κατά παραγγελία.
Τώρα όσον αφορά το παλιό μου όργανο, δεν καταλαβαίνω την αντίδραση κάποιων. Ήταν σε άριστη κατάσταση και ο καινούργιος αγοραστής έχει μάτια και αυτιά να κρίνει αν πρέπει να δώσει τόσα λεφτά για αυτό (να σημειωθεί πως το όργανο σκότωνε).
Υ.Γ.: Το φλέγον μήνυμα το διέγραψα γιατι βαριέμαι να αποδεικνύω στον κάθε δύσπιστο πως δεν είμαι ελέφαντας αλλά αναγκάστηκα να το κάνω νομίζω.
Καλημέρα σε όλους!
3 «Μου αρέσει»