Επισκευή σε όργανο με θρυμματισμένο καπάκι

Μάγγες γειά σας.
Παίζω μπουζούκι ερασιτεχνικά από 13 χρονών (36 τώρα) και μόλις την περασμένη Κυριακή έγινα κι εγώ μέλος αυτής της μυσταγωγίας.
Στο επάγγελμα είμαι γιατρός αλλά στη καρδιά και στα όνειρά μου μπουζουξής.Από καθαρή συγκυρία έγινα αυτό πού έγινα (γονείς κ.λ.π.)
Λοιπόν στο προκείμενο.Εχω ένα τρίχορδο,ένα μπαγλαμά κι ένα τετράχορδο όλα κατασκευές του Κλεφτογιάννη (αρκετά ακριβός ο μπαγάσας αλλά κατά τη γνώμη μου καλός).
Λοιπόν μή γελάσετε αλλά το τετράχορδο μου το πάτησε αυτοκίνητο (το πώς είναι ολόκληρη ιστορία)
σπάζοντας (θρυματίζοντας σωστότερα) το σκάφος.
Μπράτσο και καπάκι είναι άθικτα.
Πήγα στο Κλεφτογιάννη και μου είπε πως δεν φτιάχνεται, δεν του έχω όμως και πάρα πολύ εμπιστοσύνη (επαγγελματίας αυτός , ερασιτέχνης εγώ καταλαβαίνετε…).
Καμμιά καλή ιδέα;Αν θέλετε μπορώ να στείλω φωτογραφίες στο e-mail που θα μου πει κάποια καλή λύση.Το όργανο ήταν αρκετά καλό.Παίρνει διόρθωση;
Με αγωνία περιμένω…
Το όνομά μου είναι Αλέκος Κατσαραγάκης.
Ευχαριστώ.

Αλέκο, σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας. Για ρίξε ένα τηλέφωνο (7656155) στον Παναγιώτη Βαρλά. Το μαγαζί του είναι στο Βύρωνα. Τα μπουζούκια του είναι πολύ καλά. Πήγαινε να τον επισκεφτείς. Ίσως σε βοηθήσει…

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

Γιώργο, σ’ ευχαριστώ πολύ.Θα δοκιμάσω και στο Παναγιώτη.Μου κάθεται κι ωραία γιατί μένω σε αυτή τη πλευρά της Αθήνας (Αργ/λη).
Eάν για οποιοδήποτε λόγο ο Βαρλάς δε θέλει να ασχοληθεί να θεωρήσω τη γνώμη του τελεσίδικη ή να δοκιμάσω και κάπου αλλού;Εαν ναι πού;
Αν δε γίνει κάτι θα δοκιμάσω τη κατασκευή εξ αρχής ενός νέου οργάνου (παραγγελία όχι εγώ).
Αυτό πού κατάλαβα από τα όργανα που έχω φτιάξει μέχρι τώρα είναι ότι όσο πιο λιτό είναι ένα όργανο στη διακόσμησή του τόσο πιο εύηχο και με πλούσιο ήχο είναι.Δεν ξέρω αν έχω δίκιο αλλά έχω την εντύπωση πως οι πολλές περικοκλάδες μάλλον ένα αναγκαίο κακό της νύχτας είναι παρά προσφέρουν κάτι (πάντως ο μερακλής οργανοπαίκτης είναι στ’ αυτιά και όχι στο μάτι).Με τη διαφορά ότι από τους μέχρι τώρα επαγγελματίες οργανοποιούς που γνώρισα κατάλαβα ότι δουλεύει δίκην φασόν το σύστημα δηλ. άλλος το σκάφος,άλλος τη διακόσμηση,άλλος τα βερνίκια κ.λ.π.Γι αυτό δε ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν για παραγγελία ενός οργάνου “όπως το γέννησε η μάνα του”.Υπάρχει κάτι επ’ αυτού;
Κι ένα τελευταίο:Ξέρετε που μπορώ να βρω αξιοπρεπή θήκη για το τρίχορδό μου γιατί καίγεται η καρδούλα μου έτσι όπως το έχω γυμνό (η θήκη του έχει γίνει φύλλο και φτερό).
Συγγνώμη αν κούρασα κι ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιατρέ καλορίζικος στο μαγαζί , στείλε φωτογραφία
του μπουζουκιού με mail και τα λέμε
danhil3@tee.gr

doctor έχω έναν πολύ καλό οργανοποιό φίλο μου.
Αν δεν βρείς άκρη στείλε mail - posting να δούμε τι θα γίνει.
gkrieb@mail.demokritos.gr

Μάγγες φχαριστώ πρίν απ’ όλα για το ενδιαφέρον.Θα φροντίσω στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να υπάρχει φωτογραφία στα e-mail σας.
Γιώργο, στο τηλέφωνο που μου δωσες (7656155) απαντά συνέχεια ο τηλεφωνητής.
Υπάρχει κάπου μια συγκεντρωτική κατάσταση των οργανοποιών της Αθήνας;
Αυτό το σωματείο ¨Τέρπανδρος¨ έχει κάπου γραφεία;
Θα ξαναβγεί φέτος με έκθεση;
Κάποια site οργανοποιών;
Φχαριστώ και πάλι, γειά σας.

…To Ξέρω Αλέκο, ο Παναγιώτης είναι αρκετά δυσεύρετος. Μιας και είσαι και συντοπίτης, μπορούμε να πάμε μαζί. Μένω και εγώ στην Αργυρούπολη από τα γεννοφάσκια μου. Το τηλέφωνό μου είναι 0945714639. Πάρε με να σου πω και το σταθερό.
Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

Φίλε Αλέκο, τα γραφεία του “Τερπάνδρου” στεγάζονται στο οργανοποιείο του προέδρου Γιώργου Καρελλά (Νίκα 14, Ψυρρή, τηλ. 3225963).Γεώργιος Καρελλάς εστίν ωραίος μάστορας και ωραία ψυχή.

Μάγγες γεια σας και πάλι.
Γιώργο χαίρομαι πολύ που είμαστε κοντά και θα φροντίσω το συντομότερο δυνατό να επικοινωνήσω μαζί σου.Ακουσα κάτι κουτσομπολιά ότι ο Βαρλας είναι μαγγιώρος οργανοποιός αλλά ατέρμων στις παραδόσεις των οργάνων και ακριβός,αληθεύουν;
Αν συνεννοηθούμε να σου φέρω εσένα το όργανο πού ξέρεις απ’ότι καταλαβαίνω πιο πολλά γράμματα θα σου ήμουν βάρος; Η διεύθυνσή μου είναι Πίνδου 61 και το κινητό μου είναι 0944297688.
Μάγγες SOS !! Αναζητώ επειγόντως θήκη για το τρίχορδό μου και όπου ρωτάω (σε μουσικά μαγαζιά) με κυττούν με ύφος περίεργο.Μια λύση επειγόντως.
Ευχαριστώ.

Αααα εσύ είσαι πολύ κοντά…Αθανασίου Διάκου 219
Παρε τηλέφωνο να πάμε μαζί στο Βαρλά. Μου χρωστάει ενα όργανο…Αυτός θα έχει σίγουρα θήκη ή θα σου πει που να πας να το πάρεις…

Γιώργος

Ο Βάρλας είναι μια χαρά παιδί και πολύ εντάξει
μην ακούς τις μαλακίες που λένε.
Οσό για την επισκευή κάνεις δεν ξέρει άν θα την κάνει γιατί εξαρτάται απο το πόσο φορτωμένος με δουλεία είναι.