ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2012&2013

Αγαπητοι φιλοι θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι εχει αρχισει η κατασκευη των οργανων για το ρεμπετικο φορουμ.
Οπως εχω υποσχεθει θα κατσκευαζεται καθε χρονο απο ενα και θα δινεται στους υπευθυνους του φορουμ για να τα βγαζουν στην κληρωση σε καποια μαζωξη των μελων.
Το ενα για την χρονια του 2012 Εχει σκαφος Purplheart(Peltogine Purpurea),Καπακι Κεδρος Αλασκας,Μανικο Λευκα Αμερικανικη με κοντρες Μεραντι.
Το δευτερο για την χρονια 2013 Εχει σκαφος Αγριοαχλαδια η Γκορτσια Καπακι Κεδρος Μανικο Αμερικανικη λευκα με κοντρες μαονι και βεγγε.
Το καλουπι για τα σκαφη ειναι το κλασικο τριχορδο που διαθετει το εργαστηριο μας.


Οσο θα κατασκευαζονται θα ανεβαζω φωτο για οποιους ενδιαφερονται.

Θερμά συγχαρητήρια στον κ.Στάμκο…τέτοιες ενέργειες πραγματικά σπανίζουν σήμερα!!!
Πάντα γερός και με πολύ έμπνευση…

Άντε με το καλό. Εξ αρχής ήταν όμορφη η κίνηση αυτή. Διαφήμιση βέβαια -με την καλή έννοια- διαφήμιση της καλής δουλειάς, αλλά στον χώρο που γίνεται-ρεμπέτικο φόρουμ, πιάνει τόπο. Καλη συνέχεια, αναμένουμε το σπουδαίο αποτέλεσμα.

κ. Στάμκο συγχαρητήρια για την εξαιρετική χειρονομία σας!..Κινήσεις σαν αυτές απλά αποδεικνύουν οτι τίποτε στη ζωή δεν είναι τυχαίο τελικά…Και πάλι συγχαρητήρια!

ΥΓ. Μέγας τυχερός αυτός που θα πάρει το…γκορτσένιο. Σπουδαίο ξύλο η αγριοαχλαδιά (…και αδικημένο βέβαια). Μιλώ εξ ιδίας γνώσεως…

Πολυ καλη κινηση…

Γεια σου μαστορα με τα ωραια σου!!!

Εξαιρετικη κινηση που σπανιζει!!!

Πολλα συγχαρητηρια!!!

μπραβο παναγιωτη…σιγουρα θα ειναι ξεχωριστα…κανε και μπουζουκια να παιζουν μονα τους…θελω να παω διακοπες και δεν μπορω να βρω αντικαταστατη…:110::110:

Άψογος !!!

niavent σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός ,δυνατός, άξιος και χουβαρντάς

       σε πείσμα των καιρών μία όμορφη χειρονομία και πάλι πολλά μπράβο στον μάστορααα

Μπράβο μάστορα πολλά συγχαρητήρια πολύ ωραία κίνηση και πάλι μπράβο μπράβο μπράβο.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 16:23 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 16:22 —

Και καμία εικόνα ακόμα αν γίνεται ευχαριστώ.

Το θέμα θα ανοίξει και πάλι, όταν χρειαστεί.

ανεβαζω καποιες φωτο οπως υποσχεθηκα.
Δυστυχως καποιες που ειχαν τραβηχτει κατα την διαρκεια κατσκευης καπακιου και τοποθετηση φιγουρας χαθηκαν μαζι με την φωτογραφικη μηχανη λογω κλοπης.
Τα μπουζουκια ειναι πριν τα ταστα και τα βερνικια.Αν ολα πανε καλα θα ειναι ετοιμα μεχρι 10 Σεπτεμβριου οποτε και θα τραβηχτουν βιντεο για το ηχητικο αποτελεσμα.

Μπράβο μάστορα πόλι όμορφα τα όργανα και τυχεροί αυτοί που θα τα πάρουν και πάλι πολλά συγχαρητήρια.

Την προηγουμενη βδομαδα περασα απο τον Παναγιωτη και κατεβηκα να τα δω. Αν και δεν ειναι αρματωμενα και δεν εχουν λουστρα, φαινονται απο κοντα ακομα πιο ομορφα, ειδικα το purple-heart ειναι πανεμορφο και σαν ξυλο (και ελαχιστα πιο βαρυ απο το αλλο). Ευχομαι οι τυχεροι να τα χαρουν δεοντως!

Μπράβο μάστορα πολύ καλή χειρονομία!

Ειναι απαραιτητο να παρευρισκομαστε σε μαζωξεις? Τα θελω τοσο πολυ, αλλα αμφιβαλλω αν θα μπορω να παρευρεθω… :106:

Φίλε Papadoman, όταν έρθει η ώρα θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο αυτοί που ενδιαφέρονται, θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι παρών στην σχετική εκδήλωση, αν τελικά γίνει.

Να γίνει γιατί όχι? Έτσι θα τα αφήσουμε τα μπουζουκάκια?! Άντε καλή τύχη σε όλους μας και μπράβο στον μάστορα άλλη μια φορά!

Άρτι αφιχθείς εκ Θεσσαλονίκης και έχω να σας ανακοινώσω οτι τα μπουζούκια του κ. Στάμκου είναι πανέτοιμα!
Τα είδα και τα άκουσα απο κοντά και πραγματικά έχω να σας πώ πως πρόκειται για πανέμορφα όργανα, με τον εξαίσιο, χαρακτηριστικό ήχο που βγάζει ο Παναγιώτης απο τα όργανα του. Βέβαια ότι και να σας λέω εγώ δεν έχει σημασία - εξάλλου δεν έχω κρύψει την προτίμηση μου στα όργανα του Παναγιώτη οπότε μπορεί να κριθώ και ως μη αντικειμενικός…Σημασία έχει ότι αυτοί που θα τα αποκτήσουν θα είναι Ο Ι Τ Υ Χ Ε Ρ Ο Ι!!! Θα τα ακούσετε και θα τα δείτε όλοι σας μέσω του φόρουμ γιατί απ’ ότι κατάλαβα ο μάστορας έχει ετοιμάσει βίντεο - έκπληξη.

Ξέχωρα όμως απο τα προς κλήρωση μπουζούκια, στο εργαστήριο του Παναγιώτη είδα…πράγματα και θάματα (με αποκορύφωμα ένα τετράχορδο που ετοιμάζεται και πρόκειται για σκέτο…αραβούργημα). Συγχαρητήρια και πάλι μάστορα, όχι μόνο για την εξαιρετική χειρονομία αλλά κυρίως για το τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι την δουλειά σου…

Καλλιτεχνική οργανοποιεια Παναγιώτης Σταμκος!!! Νο 1 !!!