Πάνο Καραγιώργο, έχεις δίκιο σ’ αυτό που λες, οπότε ζητώ συγγνώμη αν νομίζεις ότι παραφέρθηκα εγώ. Προσπαθώ μόνο να αντιπαρατίθεμαι σε γραπτές -και μόνο- απόψεις του φόρουμ, εάν το κρίνω σκόπιμο και όχι σε προσωπική βάση… Από δω και πέρα όμως θα κοιτάζω πιο συχνά και το όνομα του γράφοντα κάθε φορά και θα προσέχω (γιατί καταλαβαίνω ότι είναι κουραστικό αλλά και καταχρηστικό αυτό που έγινε τελευταία -όπου έχω μερίδιο ευθύνης κι εγώ!).:109:
Πάντως, πολλές φορές δεν χρειάζεται να πούμε μια καινούρια γνώμη για κάτι, όταν έχουν μιλήσει άλλοι ειδήμονες (αρκετά παλαιότεροι από εμάς), οπότε νομίζω ότι είναι καλό να τις επαναφέρουμε, για να μην τις ξεχνάμε… Είναι καλό να μιλάμε με αναφορές.
Ελπίζω, ακόμη, να μη χρειάζεται να αραδιάσω το τι όργανα παίζω …γιατί θα μας “κόψουν”!
Και για να μην πάει στράφι ο χώρος αυτού του μηνύματος (και “φωνάζει” ο αρχιμάστορας!:mad:) παραθέτω τις απόψεις μου για το παρόν θέμα στο συγγενές και παράλληλο thread με τίτλο “Σε τι δρόμους”, για όποιον ενδιαφέρεται…
Και κλείνω, αναφερόμενος στο αρχικό μήνυμα για διευκόλυνση των μελών που αναρωτιούνται…
Με τιμή.