Νέος στο φόρουμ

Καλησπέρα στην ομορφη παρέα που έχετε δημιουργήσει για εμάς που δεν έχουμε καμία σχέση με την μουσική και θα θέλαμε να μάθουμε

4 «Μου αρέσει»

Καλωσήρθες Γιώργο.

Και όσοι έχουν σχέση, έρχονται εδώ επειδή τους αρέσει να μαθαίνουν κι άλλα. Γίνεται ένα αλισβερίσι πληροφοριών, απόψεων, προτάσεων από το οποίο όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Προς το παρόν βολέψου, πάρε ένα ποτάκι, και μόλις νιώσεις άνετα ξεκίνα να ρωτάς ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Όποιος το ξέρει, είμαι βέβαιος ότι θα χαρεί να το μοιραστεί μαζί σου. Αν δεν το ξέρει κανείς, μπορεί να δοθεί αφορμή να το ψάξουμε όλοι μαζί, συζητητικά.

2 «Μου αρέσει»

Καλώς όρισες Γιώργο.Καλή διαμονή.

Από που να αρχίσω δεν ξέρω φίλε μου.
Λοιπόν έχουμε και λέμε είμαι 36 χρόνων και μου άρεσε από μικρός να μάθω ένα όργανο και συγκεκριμένα μπαγλαμά και μπουζούκι τριχορδο αλλά τελικά δεν έμαθα και το είχα μαράζι οσπου στα 34 κατάφερα και πήρα έναν φτηνό μπαγλαμά σαν πρώτο έτσι για να δω αν θα τα παρατήσω
Στην συνέχεια πήρα έναν όχι και φτηνό για τα δικά μου δεδομένα πάντα και ξεκίνησα με δάσκαλό, όπου αυτός ο δάσκαλος ο Θεός να τον κάνει μάθαινε μαζί με μένα και εκεί απογοητευτικα και τα παράτησα μέχρι να βρω έναν δάσκαλο της προκοπής
Μετά έμεινα άνεργος και που μυαλό για τέτοια οσπου τα παράτησα
Σήμερα καταλαγιασμενος έψαχνα για να βρω έναν δάσκαλο να αρχίσω από την αρχή και σωστά έτσι βρήκα και αυτό το υπέροχο φόρουμ,
με γεμάτο γνώσεις .
Συγνώμη για το σεντόνι

2 «Μου αρέσει»

καλώς ήρθες γιώργο! δεν είσαι ο μόνος με τέτοιες εμπειρίες, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να βρεις τον δρόμο της μουσικής και της καλής παρέας. ό,τι θες το μοιράζεσαι εδώ μαζί μας!

υγ: σε αντίθεση με τα φβ/τουίτερ, στο φόρουμ σεντόνι θεωρείται από δυο σελίδες και πάνω.

3 «Μου αρέσει»

Πότε δεν είναι αργά Γιώργο.Και εγώ 40 είμαι και ξεκίνησα μπουζούκι τρίχορδο πριν περίπου 4 μήνες.Θέληση και χρόνο να έχεις και όλα τα άλλα βρίσκοντε.

2 «Μου αρέσει»

Φίλε @Καλατζος, καλωσόρισες στο φόρουμ μας! Καλές συζητήσεις να έχουμε…

Κατ’ αρχάς όπως είπαν οι @liga_rosa και @Lambros.L, ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις κάποιο μουσικό όργανο. Διάθεση, υπομονή και μεράκι θέλει και όλα τα άλλα έρχονται σιγά-σιγά… :slight_smile:

Το έχουμε συζητήσει και εκτενώς το θέμα της ηλικίας, πχ εδώ:

Όσον αφορά το ξεκίνημα με τον μπαγλαμά, μπορείς να διαβάσεις εδώ τις περιπέτειες ενός μέλους του φόρουμ, που πολύ πρόσφατα ξεκίνησε και αυτός το ταξίδι της εκμάθησης του μπαγλαμά και το μοιράζεται αυτόν τον καιρό με όλους εμάς στο φόρουμ…

Επιπλέον, εδώ, ένα άλλο μέλος του φόρουμ, μοιράζεται τα προβλήματα που προέκυψαν στην αγορά του μπαγλαμά του…

Πραγματικά, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος πλούτος πληροφορίας κρυμμένος μέσα στις διάφορες συζητήσεις που έχουν γίνει στο φόρουμ ανά τους καιρούς (το φόρουμ υπάρχει από το 1996!), οπότε μπορείς να βρεις πάρα πολλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν στο ταξίδι σου.

Αλλά και ακόμα και αν δεν βρεις κάτι ή κάτι από αυτά που διάβασες σου δημιουργεί απορίες, μην διστάσεις να ρωτήσεις ή να γράψεις την γνώμη σου. Σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει.

Αν ψάχνεις για δάσκαλο, μπορείς να βρεις περισσότερα στην κατηγορία “Δάσκαλοι”.

Πολλά θέματα γενικότερα για τον μπαγλαμά, μπορείς να βρεις ψάχνοντας την ετικέτα “μπαγλαμάς”.

Όπως είπε και ο @liga_rosa, το φόρουμ υπάρχει για να αναλύουμε και να γράφουμε με λεπτομέρεια τις σκέψεις μας, ώστε να γίνονται πολύ ενδιαφέρουσες και πάνω απ’ όλα παραγωγικές συζητήσεις. Οπότε τα σεντόνια είναι πάντα ευπρόσδεκτα!.

Και πάλι καλωσόρισες… :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

3 posts were split to a new topic: Δάσκαλος για τρίχορδο κοντά στις Αχαρνές

Καλώς ήρθες Γιώργο και εγώ μετράω μόνο μερικούς μήνες στο φόρουμ και να ΄σαι σίγουρος ότι οι θαμώνες εδώ θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ να κάνεις σωστές επιλογές, είτε αυτές αφορούν όργανο, είτε δάσκαλο και θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις και μόνος σου. Προσωπικά νιώθω ευγνωμοσύνη για αρκετά από τα μέλη του φόρουμ, ακόμα και αν δεν συζητήσαμε μαζί, γιατί για πάρα πολλά ζητήματα που έψαχνα πληροφορίες σχετικά με το μπουζούκι, τον τζουρά ή τον μπαγλαμά και την εκμάθησή τους, το φόρουμ ήταν το πρώτο αποτέλεσμα και το πιο χρήσιμο στις μηχανές αναζήτησης. Τόσο πολύ, που πλέον ο,τι θέλω πρώτα ψάχνω εδώ. Καλή αρχή λοιπόν.

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα 365 ημέρες μετά την τελευταία απάντηση. Δεν επιτρέπονται πλέον νέες απαντήσεις.