Μπουζούκι Zozef στα 12.500$;

Μπουζουκι Zozef στα $12,500 ?
https://reverb.com/item/67493-zozef-bouzouki-1980-natural

12500 για εναν καρναβαλο.

10.000 ευρώ για αυτό το όργανο; Από χρυσάφι να ήταν πιο φθηνά θα το αγόραζα.
Νομίζω πως είναι κάτι υπερβολικό. Δηλαδή και ο ίδιος ο Ζοζέφ εάν ζούσε με αυτή τη τιμή θα τράβαγε τα μαλλιά του!

1 «Μου αρέσει»

Μην απορησετε αν κανενας που εχει λυσει το οικονομικο του το αγορασει, για να λεει οτι πηρα Ζοζεφ, και μαλιστα το πιο ακριβο που βρηκα…

ΥΓ: Μαρεσει που το δινει 12.500$ και ζηταει και 40$ για τη μεταφορα…Ελεος!

«Όργανο Ζοζέφ» ή όργανο με ταμπέλλα Ζοζέφ;

ΥΓ Έχει κι ο georgalasg ένα τέτοιο και το δίνει φθηνότερα! Επιπλέον, το μπουζούκι του εκτελεί και νούμερο τσίρκου (καταπίνει μπανάνες!):044:

Σπεύσατε!:019:

Εγώ πάντως το βλέπω οργανάρα και πάρα πολύ προσεγμένο όργανο. Η αισθητική του καθενός είναι υποκειμενική. Και γω αν είχα 5 εκατομμύρια ευρώ στην άκρη και δεν με ένοιαζαν τα λεφτά θα το αγόραζα.

Μισό λεπτό παιδιά.

Ο δικηγόρος του :092: : Ένα ιστορικό όργανο “επιτρέπεται” να φτάσει σε “υψηλή” τιμή πώλησης, αυτό από μόνο του δεν είναι κατακριτέο. Αν το μπουζούκι, π.χ. είναι το τελευταίο που έφτιαξε ένας οργανοποιός, ή ανήκε στον π.χ. Παλαιολόγου ή, ή, ή…
Επίσης, δεν έχουμε ακούσει τον ήχο του. Ίσως -λέμε τώρα- να είναι το πιο καλόηχο μποζυούκι του πλανήτη.

Η άποψή μου: μοιάζει φασόν όργανο, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη πρωτοτυπία που να δικαιολογεί αυτά τα χρήματα. Πιστεύω πως ο πωλητής ψάχνει να τσιμπήσει “λαβράκι”, κανάν ματσωμένο αδαή να του τα πάρει.

Πάντως, και τον καλύτερο ήχο της υφηλίου να είχε (που, με τέτοιο πνίξιμο στο “στολίδι”, ούτε στ’ όνειρό του δεν θα μπορούσε να το φανταστεί το φουκαριάρικο) τι να τον κάνω τον ήχο μπρος στη φάτσα έκείνου απ’ τον οποίον βγαίνει!! Ο μακαρίτης ο Πατσιφάς έλεγε “δεν φτάνει, μια τραγουδίστρια να έχει ωραία φωνή, πρέπει να είναι και η ίδια ωραία, αλλοιώς, τι να την κάνω;”.

Πικινε θα ανεβασω την τιμη στα 7000… ευκαιρια είναι ακομα…

η αληθεια είναι ότι αν εχει ηχο η εμφανιση είναι το τελευταιο που με απασχολει. Αλλα δεν παυει να είναι ασχημο για τα γουστα μου…

Ευτυχως είναι τετραχορδο και δε μπαινω σε σκεψεις. Εχω 10000 ευρω και δε ξερω τι να τα κανω…:019:

Αντί ο πωλητής να μας αραδιάζει φωτογραφίες που δείχνουν απαστράπτοντα λούστρα , αμέτρητες ψεύτικες ντούγιες , και αμφιβόλου αισθητικής στολίδια , πλαστικούρες και κλάρες, θα προτιμούσα να μας βάλει ενα βιντεάκι να το ακούσουμε απο εναν καλό ‘‘παίκτη’’
Δεν θέλω να γίνομαι κακός αλλα ακόμα και για το καλύτερο ή το τελευταίο μπουζούκι
του Ζοζεφ δέν θα έδινα ποτέ αυτά τα λεφτά . Συμφωνώ Μπάμπη με την τελευταία εκτίμισή σου και δηλώνω ευθαρσώς οτι είμαι και κομματάκι εκνευρισμένος γιατί κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου…

Αλήθεια τον χοντροκομμένο και άτσαλα τοποθετημένο καπλαμά κάτω απο τον καβαλάρη δεν τον είδε κανείς;

Εγώ δεν τον είδα. Δεν κύτταξα καθόλου τις άλλες φωτογραφίες, μου φτάνει αυτή με το φορτωμένο καπάκι και την ασύλληπτης λεπτότητας μπορντούρα.

καλησπέρα http://www.xe.gr/mousika-organa/mpaglamades|ad-103745683.html αυτό ειναι ευκαιρία πως σας φαίνετε ??? μου εχει κινήση το ενδιαφέρων

Αν δεν κάνω λάθος το μπουζούκι αυτό (ή ένα ολόιδιο) εμφανίζεται στο βίντεο αυτό

στο 2:32

Αν τα έχεις τα δινεις , και εγώ , αν είχα 12 χιλιαρικα να δώσω , θα τα δινα

Όχι όλοι, φίλε μου… Οι περισσσότεροι εδώ προλαλήσαντες είπαν “όχι” για αυτόν τον καρνάβαλο, κι ας είναι Ζοζέφ (που φαίνεται να είναι, κι ας κακόπαθε σίγουρα από εκείνον που του έβαλε και τον καπλαμά).

Πάντως Νίκο, την δεκαετία του "80 αυτό το στόλισμα είχαν τα μπουζούκια. Απ ότι θυμάμαι μπουζούκι δίχως κλάρες “δεν έλεγε”. Ήταν ο κανόνας αισθητικά.
Και για να πω την αλήθεια καπλαμά δεν βλέπω.
(άστο το είδα, χαχαχαχαχα).

Εμένα η απορία μου είναι άλλη, 7 χρόνια μετά το link λειτουργεί, το μπουζούκι είναι διαθέσιμο και τιμή του είναι πλέον 9.000 δολάρια?
Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος.

Υ.Γ. ούτε εγώ πιστεύω ότι ακομα και στους οικονομικά δυνατούς θα εκανε κλικ αυτό το όργανο σε αυτή την τιμή.
Βέβαια έχουμε και τον expert στο φόρουμ που ασχολείται (@SDimis ) που θα μπορούσε να μας πει την άποψη του .

Η τιμή είναι 9 χιλιάδες εφτακόσια ευρώ και κάτι ψιλά. Γϋρω στις 11 χιλιάδες δολάρια

1 «Μου αρέσει»

Εγώ που θέλω μόνο τις τρείς χορδές το παίρνω με 25% έκπτωση;

6 «Μου αρέσει»

Πλάκα, πλάκα, αν το όργανο είναι πράγματι ζοζέφ και όχι ταμπέλα, που μάλλον αυτό πιστεύω (βέβαια βλέποντάς το μόνο) θα τα πιάσει κάποια στιγμή τα λεφτά του. Βέβαια βρισκόμαστε στο 1968, δεν είναι της γενιάς του δικού μου σπασμένου του ΄54, αλλά υπάρχει κόσμος που θα δώσει λεφτά για ζοζέφ, ό,τι και να ΄ναι.