Καλημέρα, εγώ σκέφτομαι (σχεδόν έχω αποφασίσει) να επικοινωνήσω μαζί του το επόμενο διάστημα και να τα παραγγείλω σε έντυπη μορφή έχω ήδη επικοινωνήσει μέσω facebook και μου είπε ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή) γιατί μου είναι πιο βολικό. Να ξεκινήσω από τα τρία πρώτα επίπεδα. Απλά θα το κάνω σε περίοδο που θα έχω σίγουρα χρόνο να μελετήσω για να μην μπούνε απλά σε κάποιο ράφι. Πως έφτασα στην απόφαση και θα έλεγα κάνε το ίδιο. Το κανάλι του κου Τζινέλλη είναι μία από τις πηγές που βρίσκω ασκήσεις και τραγούδια. Από όσους παρακολουθώ κατά την ταπεινή μου γνώμη (και ως εκπαιδευιτκός έχω κάποια εμπειρία στη διδασκαλία) είναι αρκετά μεταδοτικός και για κάποιον αρχάριο είναι ο καταλληλότερος που θα τον βοηθήσει να καταλάβει κάποια πράγματα, να σταθεί στα πόδια του και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Από την άλλη παρόλο που παρέχει πάρα πολύ υλικό ελεύθερο στο κανάλι του νομίζω πως με τα αγορασμένα μαθήματα (πέρα από το ότι ίσως υπάρχουν και κάποια επιπλέον βίντεο που δεν είναι ελεύθερα, αυτό δεν το γνωρίζω) τακτοποιεί λίγο και τη σειρά των ασκήσεων και των τραγουδιών, κάτι που από μόνος μου διαπίστωσα ότι πολλές φορές με έκανε να χάνω χρόνο. Δηλαδή προσπαθούσα να παίξω τραγούδια που για το επίπεδο ου ήταν τρομερά δύσκολο και έχανα πάρα πολύ χρόνο, χωρίς τελικά να βγάλω ικανοποιητικό επίπεδο. Οπότε λέω αγοράζοντας το υλικό θα ακολουθώ τη σειρά του υλικού, θα είναι όλα τακτοποιημένα και η μελέτη μου θα διευκολυνθεί. Για να είμαι ειλικρινής αν έμενα στην Αθήνα θα πήγαινα σε κάποια από τα μαθήματά του που διαβάζω΄οτι κάνει ομαδικά σε διάφορους φορείς . Εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, έτσι μια φορά την εβδομάδα για 1-1,5 ώρα να πηγαίνω κάπου με άλλους ενήλικες
Τον γνωρίζω από το 1988 περίπου που πρωτοξεκίνησε το μπουζούκι, αν δεν κάνω λάθος.
Πολύ καλό παιδί -και φαινόταν από τότε ότι θα προχωρήσει πολύ στο όργανο
Ευχαριστώ Νίκο για την αναφορά. Κάνω κάποια ομαδικά μαθήματα 1μιση ώρα την εβδομάδα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θα συνεχίσουμε ακόμα δύο μήνες περίπου. Ενορχηστρώνουμε κάποια κομμάτια και κάνουμε κάποιες ασκήσεις πάνω στον αυτοσχεδιασμό και τη μουσική αντίληψη γενικότερα . Επικοινώνησε μαζί μου αν θες παραπάνω πληροφορίες και για να δούμε κατά πόσο ταιριάζει με αυτό που εσύ έχεις στο μυαλό σου.
Η αλήθεια είναι ότι την τρέχουσα περίοδο θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα. Αν θέλετε κάντε τον κόπο αν από Σεπτέμβριο ξεκινήσετε κάτι παρόμοιο να κάνετε μια αναφορά. Ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να γτάψετε.