Αγαπητέ Λαμπρό
Η διαφορά είναι πιστεύω πως μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το ονόμα τους και να μην κρύβομαι
Έφτασα τα 50 και λίγο πολύ δεν με απασχολεί εάν ο Αλέξανδρος δεν θα επικοινωνήσει ξανά μαζί μου για πληροφορίες και για να ζητήσει τη γνώμη μου ![]()
Εάν κάποιος θέλει Σταθοπουλο στα 3000 εδώ ρέπλικα πωλείται εν Ελλάδι σήμερα
Όταν λοιπόν πωλείται ρέπλικα 2700 τότε πες μου εσυ ποιος έχει ξεφύγει ; ( κανένα θέμα με το μάστορα που το πουλάει τόσο … καλά κάνει … έχει δουλειά το όργανο επάνω )
Εγώ έιχα το θάρρος να πω με παραδείγματα τιμή αγοράς και κόστος και πώληση με κέρδος 250-300 δολλαρια ;….δημαδη 200 ευρώ ;;;; Αυτή ειναι η φούσκα ;;;;;Και έρχεται ο Αλέξανδρος να μου πει ότι πουλάω και χρεώνω το χομπυ μου και το χρόνο μου ; Χα … ο χρόνος που εχω χαλάει , εάν χρεωνόταν θα φτάναμε στα 25 Κ ![]()
«Φιλε» Αλεξάνδρε δεν ρώτησες κάποιους που βρήκαν όργανα στα παλιατζίδικα ποσό τα πούλησαν και με τι κέρδος ; Απέφυγες δε να μας πεις ποσό πήρες τους Σταθοπουλους , ποσό πλήρωσες για επισκευή και ποσό τους εδωσες στους φίλους σου … (άσε μην πεις δεν θα σου βγουν οι αριθμοί γιατί ξέρω τουλάχιστον για τον ένα Σταθόπουλο που βρήκες )
Εγώ Λαμπρό ανεξάρτητα από το ποσό βρήκα ένα ιστορικό όργανο όταν και εάν θα αποφασίσω να το πουλήσω θα το πουλήσω σε μια λογική / δίκαιη / τιμή αγοράς … σίγουρα όχι 20 και 25 χιλιάδες … αλλά ούτε 3000 και 4000 ( οργανοποιοι ΣΗΜΕΡΑ πουλάνε όργανα καινούργια σε αυτές τις τιμές στην Ελλάδα )
Μπορεί να το εχω πάρει 1 δολλαριο η 3000 δολλαρια
Το όργανο αξίζει μια σταθερή τιμή … έχει μια λογική αξία είτε το πήρες 1 δολάριο είτε 3000 δολάρια . Και να είσαι σίγουρος εάν το βρήκα 1 δολλαριο θα χρειαζόταν κανα 1500 -1700 ακόμα για να γίνει όργανο γιατί μέχρι τότε μπορεί να ήταν Καραμούζα
Μακάρι να βρισκόταν περισοοτεα όργανα φτηνά όπως παλιά που εσυ και εγώ κοιμόμασταν , αλλά αυτό που λέω είναι πως πλέον δύσκολα υπάρχουν ευκαιρίες
Και να μην ξεχάσουμε κάτι
Μέχρι προτείνος οι έξυπνοι της υποθέσεις πουλούσαν ζοζεφ μαϊμού η κατηγορία Β για 6-7Κ
Έχει λυπηθεί η ψυχή μου κυρίως στην Αυστραλία έχει γίνει σφάγη ! Δαπανήθηκαν ποσα από μη γνωστές και πήραν «πατάτες «
Ελλάδα « γνωστοι « συλλέκτες εδώ και ένα χρόνο , με πλησιαααν πουλώντας μου ένα Β ζοζεφ για 6 χιλιάρικα και όταν είπα παιδιά είναι Β μόνο που δεν με έβρισαν και δεν με έδειραν
Στο ΦΒ στην ομάδα ζοζεφ ( που συμμετέχω και εγώ ως admin μαζί με άλλα δυο καταπληκτικά παιδιά ) φτιάξαμε επιτελους 2 κατηγορίες
Μια Α και μια Β για να ενημερωθεί επιτελους ο κοσμάκης και να μην χαλάει χιλιάρικα για τα δήθεν όργανα
Στη Β κατηγορία έβαλα 3 δικά μου που είναι Β
Χμμμ με αυτή την κίνηση έχασα περίπου 3Χ 3000 10,000 ευρώ επιπλέον αξία , εάν τα πουλούσα ; Που θα μπορούσα να τα πλασάρω ως Α κατηγορία και να πιάσω από το καθένα διπλάσια χρήματα ;
Για αυτό μου την δίνει το δήθεν και οι απόψεις περί χομπυ κτλ
Δεν κοροϊδεύω κανένα ανθρωπάκο του θεού
Αλλά δεν δίνω όταν θέλω να πουλήσω τίποτα τζάμπα
Δίκαια και σταράτα