Αγορά Μπουζουκιού για αρχάριους

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Λοιπόν θα μακρηγορήσω λίγο προσπαθώντας να σας πω τη δίκη μου εμπειρία για τον Μάτσικα.
Όταν ξεκίνησα να μαθαίνω μπουζούκι, το Νοέμβριο του 2017,αγόρασα το πρώτο μου μπουζούκι από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Ένα τρίχορδο με σκάφος κερασιάς, το πιο φθηνό που είχε στα 270€ αν θυμάμαι καλά, τώρα δεν το πουλάει πια αυτό το μοντέλο.
Δεν είχα καμμία απολύτως εικόνα για καλό ήχο, καλή κατασκευή, παντελώς άσχετος.
Όταν ξεκίνησα κάτι να παίζω και άρχισα να ψάχνομαι ακούγοντας όργανα διάφορων κατασκευαστών δε μου άρεσε καθόλου ο ήχος του.
Το πούλησα σε ένα φίλο που το έχει ακόμη και το όργανο έχει την ίδια απόδοση χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εν τω μεταξύ μόλις το πούλησα αγόρασα ένα τρίχορδο από τον Καφετζοπουλο, πραγματικά ημέρα με τη νύχτα. Δεν συγκρίνονται.
Επειδή ομως βγαίνω για μάθημα, πάω σε σπίτια φίλων για να παίξουμε πολύ συχνά, δεν ήθελα να ταλαιπωρώ το πολύ ωραίο αυτό όργανο. Αποφάσισα λοιπόν για το every day,να αγοράσω ένα φθηνό δεύτερο και το πήρα πριν 20 ημέρες.
Έψαξα σε διάφορους οργανοποιούς για όργανο στα 500€ περίπου.
Κατέληξα στον Μάτσικα γιατί πραγματικά στα χρήματα αυτά ήταν το καλύτερο κατά τη γνώμη μου και το γούστο μου πάντα(κατασκευή και ήχος).
Αν κρίνω λοιπόν από το πρώτο μου μπουζούκι που είναι ακόμη όπως το αγόρασα στα χέρια του φίλου μου, πιστεύω και το καινούργιο να βγει το ίδιο αξιόπιστο.

Παραπάνω φωτό από το νέο μπουζούκι του Μάτσικα και του Καφετζόπουλου προς ενημέρωση σας(αριστερά Καφετζοπουλος στη μέση Μάτσικας)
Επίσης να πω ότι ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και το πολύ καλό after sales που αισθάνθηκα ότι έχει το συγκεκριμένο κατάστημα.
Πιστεύω να βοήθησα λίγο και εύχομαι καλό βράδυ σε όλους.

9 «Μου αρέσει»