μπάμπη μου τα έχουμε κουβεντιάσει και παλιότερα, ο καθένας έχει την γνώμη του αλλά και τις εμπειρίες του. ας υπάρχουν όλα στο φόρουμ, λόγος και αντίλογος.
Μα ναι, δεν χρειαζόταν το μήνυμά σου αυτό, τον αντίλογο εφαρμόζω
(Εννοώ ειλικρινή αντίλογο)
θέλω να υπερθεματίσω, δεν υπάρχει όργανο που “να τα κάνει όλα”, εννοώντας ότι - ακόμα κι αν το όργανο θεωρείται ή/και είναι “κορυφαίο” - πιθανότατα αλλάζουν οι δικές σου ανάγκες (παραλία)…
και όπως και στα ελαστικά (άσχετο), τα all terrain είναι ψιλοάχρηστα αν θες να μπεις πραγματικά στη λάσπη
Καλησπερα σας επανερχομαι σημερα εκανα μια βολτα απο τον καφετζοπουλο και τον κατσιφη. Στον Κ. Καφετζοπουλο ειχε ενα οργανο περιεργο σκαφος θα ελεγα πλακε πολυ ωραιο ηχο βεβαια δεν επαιξα πολυ για να εχω μια αποψη γιατι δεν με βολευε το συγκεκριμενο. Μετα πηγα στον κατσιφη οπου εκει ειχε καποια οργανα οπου επισης μου αρεσαν διαφορετικο ηχο βεβαια κλάσικο μπουζουκι αλλα και παλι πολυ ωραιο ηχο ειδικα τα μπουζουκια οπου μου αρεσαν πολυ στον ηχο ειχαν παλισανδρο και καποια με βολεψαν απιστευτα και στο χερι στο σκαφος βεβαια νιωθω πιο μπερδεμενος πλεον επισης και οι 2 Κυριοι εξερετικοι οτι ερωτηση και να ειχα προσπαθουσαν να με βοηθησουν
Βαρλας Κατσιφης Καρβούνης Παΐσιος για μένα μια Σχολή του λαϊκού τριχορδου μπουζουκιού
Τι εννοειτε ακριβως απο θεμα ηχου?
Αφού πας κέντρο πέρνα μια και από το εργαστήριο του Μουντάκη στην Ομόνοια κοντά.Νομίζω Κολωνού 17 είναι.Έχω ακούσει καλά λόγια.
Θα περασω και απο εκει σιγα σιγα
Εννοώ όλοι εξαιρετικοί οργανοποιοι οι όποιοι θα σου δώσουν ένα “κλασσικό” τριχορδο, με βάση τον ήχο και την αισθητική των δεκαετιών 60-70-80.
Για τον Παΐσιο να πω ότι τα κάνει όλα στο χέρι και η λεπτομέρεια του είναι ανεπανάληπτη!!!
Θσ περασω και απο εκει μια βολτα σιγουρα
Καλησπερα σας και παλι χθες πηγα μια βολτα απο τον Κ. Καφετζοπουλο χθες που ειχε ενα μπουζουκι καινούριο και στο συνολο εχω παιξει 2 μπορω να πω και τις 2 φορες καθε φορα που έφευγα απο εκει ειχα ενα περιεργο συναίσθημα χαρας οπου επαιζα τα οργανα του
Καρβούνης, από τους κλασσικούς παλιούς, ακολουθώντας τα χνάρια του Ζοζέφ, εξαιρετικός μάστορας και πολύ ξηγημενος άνθρωπος σε ότι και να πει το εννοεί
Αληθεια ειναι στον καρβουνη δεν εχω παει ακομα για να γνωρίζω
Το καινούργιο μπουζούκι μου είναι δικό του.καθε μέρα το απολαμβάνω και περισσότερο…