Δεν επιθυμω να συνεχίσω την αντιπαράθεση (όταν μάλιστα γίνεται σε τέτοιο ύφος), απλώς για να μην θεωρηθεί ότι αποφεύγω να απαντήσω, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής:
-
Η προσωπική μου σχέση με τον Νίκο Φρονιμόπουλο (αλλά και με τον Γιάννη Κουκουρίγκο), αφορά εμένα και τους ίδιους και κανέναν άλλο.
-
Προσβλητικές ή ειρωνικές εκφράσεις δεν αρμόζουν προς κανένα μέλος του φόρουμ. Όμως ειδικότερα για το Νϊκο, το ήθος του είναι γνωστό σε όλους και το έχει αποδείξει επανηλλειμένα σε τούτο το φόρουμ. Και αυτός, από μόνος του, είναι ένας σοβαρός λόγος να τον υπερασπιστεί κανείς. Κάτι που για μένα είναι αυτονόητο. Πολύ περισσότερο που με τιμά με την φιλία του.
-
Το πως διαχειρίζεται ο καθένας μας τα δικά του blog, είναι προφανές ότι αποτελεί την απόλυτα δική του επιλογή. Προσωπικά είμαι και σε μια ηλικία πιά, που δεν χρειάζεται να δίνω λόγο σε κανένα “κηδεμόνα” (εξ άλλου το Internet δόξα τω θεώ είναι ελεύθερο και οι “πορτοκαλιές” πολλές). Η κριτική βέβαια είναι ελεύθερη και καλοδεχούμενη. Επιπλέον, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι είμαι έτοιμος να υιοθετήσω τα τυχόν θετικά της στοιχεία ακόμα και αν αυτή η κριτική ξεφεύγει από τα όρια της ευπρέπειας.
Όμως είναι άλλο η κριτική και άλλο η επιθυμία κάποιων να καθορίζουν με απαιτητικό ή απαξιωτικό ύφος, αν θα δημοσιεύω ή δεν θα δημοσιεύω φωτογραφίες και σε ποιά ανάλυση θα είναι αυτές, αν θα γράφω ή δεν θα γράφω για τα θέματα που με ενδιαφέρουν, για το χρόνο και τον τρόπο που θα γίνεται αυτό κτλ κτλ
Παναγιώτης Καγιάφας
Προς διαχειριστές: Αν θεωρηθεί ότι το post αυτό είναι off-topic παρακαλώ να σβηστεί.
ΥΓ.
Ενημερωτικά αναφέρω τη γνώση που έχουν οι διαχειριστές του Ρεμπέτικου Φόρουμ για τις δυσκολίες που είχα να ανεβάσω φωτογραφίες παρόλο ότι δεν είχα συμπληρώσει το καθορισμένο όριο. Κάτι που είχα αναφέρει δημοσίως στην ανακοίνωσή μου για το μπουζούκι του Ευαγγελίδη εδώ, και μάλιστα είχα ανταλλάξει σχετικά προσωπικά μηνύματα με τη διαχειριστική ομάδα.