Σήμερα είχα την πρώτη μου αποτυχημένη “Οντισιον”…
Αγαπώ πολυ το μπουζουκάκι αν και μέχρι τώρα (Λιγο το σχολειο, λιγο το ένα λιγο τάλλο,+ ο ανυπαρκτος δάσκαλος με την λογίκη ενος 40 λεπτου μεθήματος με δασκαλο χωρίς όρεξη)εμεινε πίσω.Γκαζώνοντας λοιπόν τον τελευταίο χρονο μονος μου και ειδικά μέσα στο καλοκαίρι…κατάφερα να βγάλω 2 ωρίτσες προγραμματάκι για το κέφι μου.
Ειμαι πολυ ευτυχισμένος οταν παίζω με αυτο το όργανο αλλα θα γούσταρα τρελά να παίζω σε κόσμο μπροστά…
Ετσι λοιπόν μου είπανε για ενα μαγαζάκι πηγα συστημένος περνοντας μαζι μου ενα προχειρο κιθαρίστα.
Παω και παθαινω 2 σόκ!
1 ειχε ερθει και αλλος μπουζουξης(ο οποιος ήταν τυχαια φιλος με τον κιθαριστα μου οπου και έπαιζαν μαζι συχνα)
2 Ο μαγαζάτορας Λεει το εκπληκτικό
“Απο ρεμπετικα θέλω 5-6 κομματια,τα ρεμπέτικα τα βαριεται ο κοσμος”
ΑΜΑΝ!!!Το μεγαλυτερο μερος αν οχι ολο απο τα τραγούδια που γνωριζω ειναι ρεμπέτικα και έντεχνα"
Το παλικαρι αρχιζει να παιζει(σε σχέση με εμενα που δεν εχω ασχοληθει με κλίμακες τόνους κτ.λ και γενικοτερα απο αποψη τεχνικής τον έβλεπα οτι ήταν καλύτερος) μαζι με τον κιθαρίστα μου οι οποιοι έδεναν παρα πολυ καλα…
να προσπαθώ να βγαλώ τα τραγουδια που έπεζαν και να προσπαθήσω να συγκατήσω το αγχος μου…πεταγα και καμια φραγκοσυριανη,Αραπίνες,κτλ αλλα δεν ήξεραν ουτε τα λόγια…
Ο μαγαζάτορας πηρε το τηλέφωνο μου για να με ειδοποιήσει…αλλα δεν πιστεύω…και να με πάρει τηλέφωνω δεν γούστάρω να βγάλω τοσα τραγούδια που δεν μου αρέσουν και να μπώ σε λογικη ανταγωνισμου εν όψη εξεταστικης…
Συγγνώμη που σας κούρασα…αλλα ήμουν χάλια,με πήρε απο κάτω…
Αποφάσισα να μην το βάλω κάτω αλλα να γραφτω σε καποιο Ωδείο ή να κάνω μαθήματα με Δάσκαλο…Νιωθω καιρο τώτα οτι δεν εξελήσομαι στο οργανο πάνω.
Το θέμα που με προβληματίζει ειναι ποιόν να εμπιστευθώ…Να πάω σε κάποιον γνωστο και Ονομα (π.χ. Θεμης) ή σε καποιο Ωδειο της Γειτονιάς μου???
Ελπιζω να μην με παρεξηγησεται και να καταλαβετε…
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αλχημιστής