Το πηρααααααααααααααααααααααα!

Αγαπητοί Φίλοι,

Επιτέλους έκαμε ο Θέος και απόκτησα το μπουζούκι για το οποίο ετσαμπούναγα όλα αυτά τα χρόνια! :090:Κι εσείς μου είχατε πει “κάλιο αργά παρά ποτέ” αν θυμάμαι… Τελικά κατέληξα σε τετράχορδο, όπως με συμβούλεψε ο φίλος μου ο μαέστρος Σπύρος Μαυρόπουλος :109:(https://www.facebook.com/spyros.mavropoulos), ο οποίος μου έχει κάνει και την αρχή, βέβαια και με κουράρει σχετικά…

Το όργανο αποκαλείται “Το μωρό” από τσου φίλους, γιατί με κοροϊδεύουν :230:που το προσέχω σαν τα μάτια μου! (Επισυνάπτω δυο τρεις φωτό). Το πήρα από το εργαστήρι “Νιαβέντ” του Παναγιώτη Στάμκου από τη Θεσσαλονίκη (http://www.stamkos-bouzouki.com/) σε καλή τιμή (?400), απ’ ό,τι μου είπαν επαΐοντες φίλοι που μεσολάβησαν και το τεστάρησαν πριν από την αγορά. Τώρα βέβαια από τις φωτό δεν μπορείτε να καταλάβετε και πολλά, αλλά ας καταφέρω να κάνω το “μωρό” να μάθει να μιλάει και πολύ που θα μου είναι…

Ευρήκα και ετούτο το κουρδιστήρι online (http://www.tunerr.com/) που με έχει σώσει, :)γιατί λειτουργεί και με το μικρόφωνο των ακουστικών! Αποθηκεύεται κιόλας η σελίδα και λειτουργεί και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Παίδες, όπως καταλαβαίνετε, είμαι έμπλεος χαράς (επιτέλους και κάτι για να χαρούμε) και ελπίζω να τα καταφέρω, αν όχι σύντομα τουλάχιστον σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Προσβλέπω δε στην βοήθειά σας έστω και εκ του μακρόθεν!

Να είστε καλά.
Φιλιά.

Καλορίζικο και όταν “μεγαλώσει” να το δεις όπως επιθυμείς!! χα!χα!
Καπάκι από κέδρο έχει;

Καλορίζικο κι απο μένα ,με τον ενθουσιασμό που δείχνει να έχεις, σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα, κι ένα καλό όργανο πάντα βοηθάει.
Το πρώτο τραγούδι που θα επιχειρήσεις να μάθεις ποιό θα είναι; Προτείνω αυτο που λέει ( κι εμείς ερωτευτήκαμε αλλα δεν τρελαθήκαμε…)
Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις το χιούμορ μου:090::109:

Καλορίζικο, καλή επιλογή!Να σε συντροφεύει πάντα με γλυκούς ήχους!

Καλοπαιχτο!

Καλόπαιχτο, καλορίζικο και να το κρατάς στα χέρια σου πάντα με υγεία και με τη διάθεση που διαφαίνεται πως ήδη υπάρχει!

ΥΓ. Τα 400? που έδωσες για το συγκεκριμένο όργανο είναι…πολύ λίγα…(μιλάω εξ ιδίας γνώσεως…)

Καλοριζικο και απο εμενα και καλα ταξιμακια!:110: Δημιουργησε και παλι Κ.ΣΤΑΜΚΟΣ βλεπω…:112:

Κεδρο εχει, το 90% των οργανων του Σταμκου ειναι με κεδρο πλεον. Καλοπαιχτο και απο μενα!

Αγαπητοί Φίλοι,

Πολλές γκράτσιες για τις ευχές σας και για τα καλά σας λόγια!:109:
Τώρα, κέδρος - μέδρος δεν ξέρω…
Αυτά τα ξέρουν εκείνοι που του έκαναν πρόβα και και ήτανε ντακόρντοι στην αγορά… Και κέδρος να μην είναι… σιγά… όργανο νάναι να σονάρω και πολύ μου πάει… Για κάτι τέλεια άσχετους σαν κι εμέ… ε… μη βουρλιστούμε κιόλις.
Προς το παρόν έχω καταλάβει τη διάταξη από τσι νότες που παράγει κάθε χορδή σε κάθε τάστο με τα ονόματά τσου και τα επώνυμά τσου… Όλα εκεί τα σεπρεπά, πως να πιάνω πένα και να κρατάω το μανίκι με τον αντίχειρα προς το καράολο και αυτά τα εισαγωγικά. Έχω κάμει και καναδυό ασκήσεις που έχουνε πάει καλά και μάλλον θα ξεκινήσω και με κανένα δάσκαλο από το Ωδείο τση Κέρκυρας. Θα ειδούμετε… σιγά - σιγά μου είπε ο φίλος μου ο Μαέστρος ο Σπύρος ο Μαυρόπουλος (https://www.facebook.com/spyros.mavropoulos?hc_location=stream). Ατός του κάτι νογάει και θα με κουράρει…
Να εισάστενε καλά και είθε να μάθω γρήγορα και να είμα πρόντος αν γίνει καμιά σύναξη…:085:
Φιλιά σε όλους.:slight_smile:

Καλόπαιχτο! Κι όπως βλέπω υπάρχει καλή διάθεση, σιγά σιγά όλα θα γίνουν… Με το καλό του χρόνου τέτοια εποχή να σολάρετε άσματα φωνητικώς και οργανικώς με καλή παρέα και καλό κρασί… Καλή αρχή!

Καλοπαιχτο φιλε μου.εχω παιξει με παρομοιο και μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση. Κατι ασχετο. Νομιζω οτι ο αντιχειρας καλο ειναι να μην ειναι προς τα πισω αλλα πανω απο το μανικο σε σημειο που να ειναι κοντα στον δειχτη. Ετσι τουλαχιστον μου εχει πει μεγαλος παιχτης και στο τριχορδο.

Κάθε άλλο Γιώργη! Σχετικότατο! Ευχαριστώ για την υπόδειξη και θα δω, αν με βολεύει και βοηθάει στην κίνηση φυσικά θα το υιοθετήσω… Και πάλι ευχαριστώ και νάσαι πάντα καλά. Όλες οι συμβουλές από σας τους επαΐοντες είναι ευπρόσδεκτες και θα είμαι υπόχρεως…:109:

…και εγω απο εκει πηρα 3χορδο μπουζουκι παρα πολυ καλο …ένα καλό όργανο πάντα βοηθάει !!!