Με την τεράστια βοήθεια του μάστορα Γιάννη Αλεξανδρή από την Τούμπα. Είμαι χαρούμενος! Αν και από ένα κινητό δεν καταλαβαίνει κανείς ήχο, ήθελα να το μοιραστώ στο φόρουμ
Με την τεράστια βοήθεια του μάστορα Γιάννη Αλεξανδρή από την Τούμπα. Είμαι χαρούμενος! Αν και από ένα κινητό δεν καταλαβαίνει κανείς ήχο, ήθελα να το μοιραστώ στο φόρουμ
Ωραίο οργανάκι φενεται, σεβασμό στο Γιάννη Αλεξανδρή εξαιρετικός παίχτης στο μπουζούκι,ούτι κλπ και εξαιρετικος μάστορας επίσης.
Και κιθαρίστας και τραγουδιστής καλός.. πολυεργαλειο
Μπράβο Ανεστάκο, μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!
Ωραία αισθητική !! Και από ήχο γλύκα ακούγεται!
Μπράβο μάγκα !
Μπάμπη ευχαριστώ! Μαθαίνω παιδί μου γράμματα!
Εύγε Ανεστάκο. Καλορίζικο, να το χαίρεσαι!
Απ’ όσα βλέπουμε να μας φέρνεις εδώ στο φόρουμ, είναι αξιέπαινο πόσο συνειδητά κάνεις τις διάφορες προσωπικές σου επιλογές μέσα στον ευρύτερο κόσμο της αγαπημένης μας μουσικής, και με πόση υπομονή και προσήλωση υπηρετείς αυτές σου τις επιλογές. Θα καταλήξεις σαν κανέναν άλλο, καθαρά σαν Ανεστάκος!
(Κι ένα σχόλιο για τον Αλεξανδρή: στην κιθάρα δεν είναι απλά καλός, υπήρξε πρωτοπόρος δάσκαλος. Βλ. εδώ.)
Ωραίος ο Αντρέας! Ολοκληρωμένο όργανο φαίνεται, και στο παίξιμο έχεις ρίξει πολλή μελέτη!
Και εις άλλα με υγεία λοιπόν.
Ρε παιδιά ευχαριστώ πολύ! Μπάμπη είχα ένα φτωχό μπουζούκι του πενήντα στο μυαλό μου, οπότε η αισθητική είναι δανεικη. Ελπίζω να το παίξεις από κοντά κάποτε, θα είναι στην Αθήνα το μπουζούκι. Τα ηχητικά από κινητό δεν είναι και για πολλά.. Περικλή με τιμάει αυτό που λες. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εύχομαι να δίνω μια άποψη και γω. Νίκο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μελέτη δυστυχώς μηδέν χεχεχεχε
Καλορίζικο,καλοτάξιμο, καλόπαιχτο.Ωραίος!!!
Μπράβο Ανεστάκο! Καλόπαιχτο να είναι και να σε συντροφεύει συνεχώς ![]()