Τι μηχανηματα θα αγορασουμε φετος?

Ξαναρωτησα προχθες,αν δοκιμασε κανενας καποια καινουρια προνισχυση για μπουζουκι,αλλα δεν απαντησε κανεις!!Τωρα λοιπον ξαναρωτω…Παλι με τα σολιτερ θα δουλεψουμε τον χειμωνα?Εγω εχω βρει στο internet μερικες προενισχυσεις αλλα ολα ειναι προς το παρον θεωριες.Και ειναι κριμα να πεταμε τα λεφτα μας για αποτυχημενες δοκιμες.Γι΄αυτο σας ρωταω…

Fishman Pro Eq-Platinum,

BOSS AD-5 .

Αυτά για αυτούς που ψάχνουν κάτι σε πιο φυσικό…

Πάντως εγω ειμαι υπέρ του φυσικού ήχου οποτε χρησiμοποιώ μικρόφωνο shure sm57,αν και εχω κ μαγνήτη.είμαι αρκετα ευχαριστημένος με την πρόυπόθεση να είναι σωστά ρυθμισμένο απο την κονσόλα.Το μειονέκτημα είναι οτι πρέπει να έχεις το νου σου να ειναι πάντα στη σωστή θέση.

(Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/ην dimitrisp 04 Νοέμβριος, 2005)

Ακουσα οτι κυκλοφορεί καινούργιο μοντέλο Solitaire.Μήπως το έχει δοκιμάσει κάνεις?Αν υπάρχει κάποιος ας μας πει τις εντυπώσεις του.Ευχαριστώ.

Γεια σας εδώ και εν μήνα χρησιμοποιώ το Acoustic Instrument Processor boss ad5 με μαγνήτη activite savvas.Μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι αξιόλογο λαμπερός ήχος,(Χρειάζεται βέβαια αρκετή υπομονή να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε λόγω των πολλών και μικρομετρικών ρυθμίσεων)με παρά πολύ καθαρό ήχο!
Κάνει 366 ΕUR εγώ τον έχω πάρει από Αμερική στην μισή σχεδόν τιμή 239$. www.pavlakis.com.gr/cart.php?target=checkout&success=&XSID=80427cab1e9cb6b72141b d4294163ef3
Προσωπικά δεν θα τον συνιστούσα να τον αγοράσετε γιατί με αυτήν την τιμή αγοράζετε κονσόλα με πολύ περισσότερες δυνατότητες και ήχο εφάμιλλο εάν όχι και καλύτερο.

Νίκο θα ήθελα να σε ρωτήσω για τον μαγνήτη savvas,τον είχα δοκιμάσει και γω οχι στη δουλειά όμως.Μου φάνηκε καλύτερος απο τον emg.Τώρα θέλω να τον ξαναδοκιμάσω κανονικά στη δουλειά.θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου.

Βασίλη από τον συγκεκριμένο μαγνήτη είμαι αρκετά ικανοποιημένος, πριν δούλευα με τον savva τον απλό και συγκεκριμένα τον άσπρο, πολύ καλός με γλυκό και μαλακό ήχο και με καλύτερη προσαρμογή σε solitaire & fender.
Ο activite προσαρμόζει τέλεια σε κονσόλες με πολύ καλή απόκριση σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων και ιδιαίτερα στις υψηλές .
Βέβαια εδώ επεισέρχεται και το προσωπικό γούστο του καθενός μας.
Παλαιοτέρα παίζανε με τον ideal και όλοι ήταν ικανοποιημένοι… Εμείς ψαχνόμαστε συνέχεια λόγω της πληθώρας των επιλογών που έχουμε και μερικές φορές η μόνη διαφορά που φαίνετε είναι στην τσέπη μας που γίνετε πιο ελαφριά.

Αν και καθυστερημένα ευχαριστω,τελικά τον δανείστικα από ένα φιλαράκι και έχει 2 μέρες που τον δοκιμάζω στη δουλειά.Μου άρεσε πάρα πολυ και θα τον αγοράσω σίγουρα.Απο τον emg μου φάνηκε πολύ καλύτερος.