Ταμπουρόσχημος τζουρας δια χειρός Ισίδωρου και Ανδρέα Παπαδαμου

Γειά χαρα σε όλους.Πριν 2 μήνες παρέλαβα από το εργαστήριο του κ.Παπαδαμου τον τζουρά που φαίνεται στις εικόνες…Λίγο πολύ είναι γνώστη η δουλειά και το μεράκι που έχουν οι κατασκευές τους,υποθέτω…Αυτό όμως που θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα και αποτέλεσε την αφορμή για την σημερινή ανάρτηση είναι η ευγένεια,η φιλοξενία,η εξυπηρέτηση,η τιμιότητα …που εισέπραξα από όλη την οικογένεια…καλή συνέχεια …Λίγα στοιχεία και για το οργανάκι μας τώρα΄σκάφος κελεμπέκι και μάυρη μουριά-καπάκι έλατο-ταστιέρα έβενος-μάνικο κελεμπέκι βέγγε-σκαλιστά πλαινάρια και κεφαλάρι-φιγούρα ενθετική από παλίσανδρο…αυτα…ευχαριστώ…

Πολύ ωραίος! Άγριος στην όψη!

καλορίζικος και καλο-τάξιμος! είχα κι εγώ την ευτυχία να γνωρίσω την οικογένεια παπαδάμου, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και από τα όργανα και από την γενικότερη στάση ζωής τους.

Καλορίζικο! Ζόρικο όργανο!
Αν θες ανέβασε και βίντεο!

θα ανεβάσω σύντομα ηχιτικό δείγμα…να μου πείτε και πως σας ακούγεται.

Ζορικο δειχνει…ωραιο οργανο.Με γειες και με χαρες και γλεντια!

Κι εγω εχω να πω καλα για τον κ.Παπαδαμου.

Ηθελα καποτε ενα μπουζουκι απο τη σελιδα του,τον πηρα τηλεφωνο και του ειπα οτι με ενδιαφερει.Εκεινος αρχισε να με ρωτα τι τραγουδια παιζω…να του περιγραψω τον ηχο που μου αρεσει κλπ…μιλουσαμε περιπου μιση ωρα με εμενα να επιμενω οτι θελω το οργανο και να μου το στειλει κι εκεινος να αρνειται να μου το πουλησει επειδη συμπερανε οτι μετα απο δυο μηνες παιξιματος θα παψει να ειναι συναρπαστικο για μενα λογω ηχου.Εν τελει δεν το αγορασα,με επεισε να κοιταξω αλλα οργανα,μαλλον για το καλο μου.
Μου εκανε τρομερη εντυπωση η κινηση του!

Συχνα πυκνα μπαινω στη σελιδα του και ακουω/χαζευω.Ολα μου αρεσουν εκτος απο εκεινη τη σειρα που ειχε βγαλει με κινεζικους δρακους στα καραολα.:019:

οριστε και το βιντεο που χρωστουσα…

Ωραιο οργανο…ωραιος ηχος και ακομα πιο ωραιο ταξιμι…:110:

Ωραιος φιλε, πολυ ωραιος. Εντυπωσιακή αυτη η συναμα ζορικη αλλα με γλυκά χαρακτηριστικα εμφάνιση. Κι από ηχο σκίζει. Να τον χαίρεσαι. Καλά γλέντια σου ευχομαι.

Άλα! Καλός ο ήχος και καλό το παίξιμο! Πάντα καλόγλεντος λοιπόν!

μπράβο, σε καλά χέρια έπεσε!

ευχαριστώ πολύ,να είστε καλά και να γλεντάτε!

Καλοτάξιμος!!