Τρίχορδο Καφετζόπουλου

Καλησπέρα στην παρέα!
Είπα να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου, όντας πρόσφατα ιδιοκτήτης ενός φανταστικού τρίχορδου απο τον Καφετζόπουλο!
Έχοντας κάνει μια σύντομη περιήγηση από αρκετούς οργανοποιούς την μια εβδομάδα που κατέβηκα Αθήνα, τελευταίο άφησα τον κ. Παναγιώτη. Έχοντας διαβάσει αρκετά στο φόρουμ για το είδος και την ποιότητα της δουλειάς του, μπορώ να πω οτι κατασκευαστές με τα δικά του χαρακτηριστικά σπανίζουν πλέον στην αγορά.
Με το που είδα το τρχιχορδάκι αμέσως το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω του, πόσο μάλλον οταν το έπαιξα κιόλας!
Παρόλαυτα ο μάστορας μου πρότεινε (όπως κ έγινε) να παίξω όλα τα όργανα που είχε έτοιμα για να δω ποιότητα είναι αυτό που πραγματικά μου ταιριάζει (παρεμπιπτόντως έχει κ ένα τζουρά άλλο πράγμα).
Με εντυπωσίασε το γεγονός οτι κατασκευάζει ο ίδιος όλα τα μέρη, η φαντασία του στο στολισμό των οργάνων και η η τάση του να σου πει κ να σου δείξει όσο πιο πολλές λεπτομέρειες για το όργανα του (μακάρι να έμενα κ άλλες ημέρες για να τον γνώριζα περισσότερο).
Τεσπα, για να μη μακρυγορώ, ανεβάζω κ φώτο κ σύντομα κ κάποιο ηχητικό δείγμα!

Καλοριζικο και καλες πενιες φιλε μου! Συντομαι και ηχο!!

καλορίζικο και καλοτάξιμο! αν και μεγάλη η απόσταση, νομίζω έκανες εξαιρετική επιλογή!

Όμορφο όργανο! Καλές πενιές φίλε μου!

Πολύ όμορφο.

Σε μια επίσκεψή του στο οργανοποιείο μου είχε πει ότι τα μεταλλικά διακοσμητικά -όπως αυτό που έχει το μπουζούκι σου- δεν τα φτιάχνει ο ίδιος (φυσικά αυτό δεν μειώνει ούτε την αξία του οργάνου, ούτε την αξία του οργανοποιού, απλά το διευκρινίζω).

εμα, τί κάθεσαι!!!

Πολύ ωραίο όργανο!!! Το είχα δοκιμάσει κι εγώ! Πολύ ωραίος ήχος κι απο εμφάνιση κουκλί (όπως και όλα του μάστορα). Καλορίζικο και καλές πενιές!

Κάποια μεταλλικά μέρη πρέπει να τα φτιάχνει και ο ίδιος. Μια φορά τον είδα κάτι να βάζει σε μια πετρα και με το φλογιστρο να το λιώνει και μετά να το διαμορφώνει και να το τοποθετεί πάνω στο όργανο. Νομίζω μέταλλικό ήταν. Σίγουρα όμως καποιο μέταλλο με χαμηλό σημείο τήξης που να μπορεί να διαμορφωθεί εντός του εργαστηρίου

Αν και αρκετά καθεθυστερημένα ιδού το ηχητικό δείγμα που σας είχα τάξει.
Να με συμπαθάτε εκ των προτέρων για τυχόν λάθη και επαναλήψεις που μπορεί να ακούσετε…

Μπράβο σου! Και υπέροχος ήχος, καθαρός και ξάστερος… Να είσαι καλά να το λιώσεις

Με λίγωσες πρωινιάτικα, λεβεντάκο μου.

Καλοτάξιμο και πάντα τέτοια!

Πολύ ωραίος ήχος!!! Καθαρός, λιτός και δυνατός!!! Όπως αρέσει και σε εμένα!!!

Καλά παιξίματα!!!

Αυτό θα πει κριστάλλινος ήχος . Διαμάντι. Να το χαίρεσαι φίλε!

μπραβο ρε μαγκα σηρμα μπουζουκαρα, να το χερεσε και καλες πενιες…
:088: