Σπουρδαλάκης, Καρβούνης, Βαρλάς, Κλεφτογιάννης, Αλεξανδρής, Καφετζόπουλος, Μπρας, Ραπακούσιος, Φρονιμόπουλος…
Με bold οι πιο ρεμπέτικοι ήχοι…
Γεια χαρα φιλε! εγω προ δυο μηνες αφου γυρισα σχεδον ολους τους μαστορους κατεληξα στον σπουρδαλακη. πολυ φοβερα οργανα σε ολα τους αλλα πανω απο ολα αυτο που με παρακινησε ηταν η βεργα απο ανθρακονημα στο μπρατσο με την οποια το οργανο δεν κουναει χιλιοστο και επειδη μενω καλαματα οπου η πολλη υγρασια τυρραναει τα οργανα και επειδη μετακινουμαι συχνα. ως τωρα οπως το πηρα ετσι ακριβως παρεμεινε. Μιας και εισαι απο μακρια για να σαι και σιγουρος στον προτεινω ανεπιφυλακτα. Ειχα ακουσει κιολας οτι μειονεκτει στα τετρχορδα αλλα καθε αλλο ειδα στα οργανα που ειχε φτιαξει. κανε παντως ενα καλο ψαξιμο σε ολους. σημασια πανω απο ολα εχει να βρεις το οργανο που με το που παιξεις 2 νοτες να μπει στην καρδια σου!
Αγαπητέ Στράτο, σε ευχαριστώ και εσένα για την φιλότιμη βοήθεια σου και σου εύχομαι να 'σαι καλά. Η αλήθεια είναι πως τον κ. Σπουρδαλάκη μου τον έχουν συστήσει πολύ και έχω δει, αλλά το σημαντικότερο έχω ακούσει τα όργανα του και σκέπτομαι να τον επισκεφτώ, διότι είναι πολύ κοντά στο μπουζούκι που ονειρεύομαι. Και πάλι σε ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα
Νόμιζα ότι δεν υπήρχαν συνονόματοι