Ποιός παίζει κιθάρα στο Αργοσβήνεις Μόνη και στο Ακρογιαλιές Δειλινά;

Ειμαι καινουργιος στο φορουμ.
Παιζω κιθαρα και με ενθουσιαζει το μπασσοκιθαρο στις αυθεντικες ηχογραφησεις.Τωρα τελευταια ασχολουμε λιγο εντατικα με τις ηχογραφησεις του Τσιτσανη.
Ξερει κανεις ποιος παιζει κιθαρα στο αργοσβηνεις μονη και στο ακρογιαλιες δειλινα;
Δεν ξερω βεβαια αν ειναι το σωστο μερος για να κανω αυτη την ερωτηση γι αυτο συγνωμη εκ των προτερων.

Γεια σου φιλε Γιαβας και καλωσηρθες! Επειδη οι ερωτησεις σου παραειναι λεπτομερειακες, και δεν ξερω αν κανει να γεμιζουμε και τη βαση του φορουμ με τετοιες ερωτησεις, θα σε παραπεμψω στο http://rebetiko.sealabs.net/home.php που εχει παρα (μα παρα) πολλα τραγουδια με πολλες πληροφοριες.
Καλωσηρθες και παλι!

Οι ερωτήσεις που κάνει ο Γιαβας (καλώς όρισες, φίλε!) μπορεί να είναι λεπτομερειακές αλλά ίσως ενδιαφέρουν και άλλα μέλη. Όποιος έχει σχετικές πληροφορίες, μπορεί να τις αναφέρει εδώ.

Βεβαίως, όλοι μας ανατρέχουμε στην τεράστια βάση δεδομένων του sealabs όταν χρειαζόμαστε κάτι από όπου μπορούμε να βοηθηθούμε.

Κατα πασα πιθανοτητα, ειναι ο Χρυσινης

Kαλημερα Γιαβας.Πρεπει να ειναι ο Δεδες ο οποιος παιζει κ στα περισοτερα τραγουδια τουΤσιτσανη.Αν μου επιτρεπεις να σου πω αν μελετησεις Περιστερη κ Δεδε εχεις καθαρισει με τη λαικη κιθαρα.Και βασικα ολοι εχουν πατησει στον Περιστερη κατα τη γνωμη μου.Γεα χαρα τα λεμε

Συγγνωμη για το κομμενα μηνυμα παω για υπνο φιλαρακο καληνυκτα

Σύμφωνα με την βάση δεδομένων για τον Βασίλη Τσιτσάνη, που επιμελήθηκε ο Ν.Ορδουλίδης, και με τις πληροφορίες να προέρχονται από τον Ch.Howard, ο Βασίλης Τσιτσάνης στο μπουζούκι, ο Σαλονικιός στο βιολί, ο Σαγιαδίνος στο κλαρινέτο ο Igor Rianieti στις καστανιέτες και ο Κώστας Χρυσίνης στην Κιθάρα.

Ηχογραφήθηκε στις 24/5/48. Δίσκος COLUMBIA DG-6715-CG 2392. Αριθμός αδείας 186-9747.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους μουσικούς που συμμετέχουν σε αυτό το τραγούδι.

1 «Μου αρέσει»

Ποιος είναι ο Κώστας; Δεν μας έφταναν Στέλιος και Πάνος;

Χαχαχαχα καλά τα λες! Ο Στέλιος Χρυσίνης στην κιθάρα. Ακου εκεί ο Κώστας…

1 «Μου αρέσει»