Ποιος ειναι αυτός ο μπουζουκτσης?

Γουσταρω πάρα πολύ αυτόν τον τύπο και προσπαθώ να μάθω ποιός είναι:

Όποιος ξέρει ας μου πει παρακαλώ, κι επίσης εαν ξέρει μήπως εμφανίζεται κάπου στην Αθήνα αυτόν τον καιρό…

‘’'στωωω…!

Ο Αντώνης ο Αινίτης, το έγραψε κάποιος κι από κάτω. Παίζει κάπου στην Ελευσίνα φέτος. Πέρσι ήταν με τον Εμμανουηλίδη και τη Λέλα Παπαδοπούλου.

Ναι έχεις δικο, απλά οταν το είδα εκανα ένα search στο google και δεν μου εβγαλε κανένα αποτέλεσμα!? Και είπα μηπως έπαιζε κάτι με την ορθογραφία του ονοματος…

Δοκιμάζοντας ξανά με τόνο στο επώνυμο κάτι βρήκα… (περιέργο???)

Τεσπα, πολύ ωραία φωνη, λιτό παίξιμο (όπως νομίζω οτι πρέπει), μα ακόμη πιο όμορφο μπουζούκι (σαν όργανο)!!

Σ’ ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Τα ξαναλέμε!

Ο Αντωνης ειναι απο τους παραγνωρισμενους με γνωση και φοβερη φωνη οποιος τον εχει ακουσει χωρις μικροφωνο ξερει.Σιγουρα η ορχηστρα στο συγκεκριμενο βιντεο δεν ειναι και οτι καλυτερο

Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι ο Αντώνης έπαιζε παλιά (δεκαετία 80) στην Φραγκοσυριανή στα Εξάρχεια;
Νομίζω έχει κι έναν αδερφό που ήταν κι αυτός στο επάγγελμα.

Ναι αυτος ειναι και ειχε και ενα αδερφο.

Βλέποντας το βίντεο διαπιστώνω για άλλη μια φορά πόσο ΔΕΝ ταιριάζει στις γυναίκες να χορεύουν ζεϊμπέκικο - και το λέω χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, μισογυνισμού κ.λ.π.

Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι αλλα δείτε πόσο η συγκεκριμένη αυτή η κοπέλα έχει συνείδηση σε αυτό που κάνει και πως το νοιώθει και δε χορεύει εκείνο το συνηθησμένο γυναικείο ζεϊμπέκικο που μοιάζει πιο πολύ με μπαλέτο αλλά πόσο έχει αίσθηση του ρυθμού και στο νόημα του τραγουδιού και δεν κοιτάζει τι γίνεται γύρω της παρά μόνο θέλει να εκφράσει αυτό που νοιώθει.
Μακάρι όλοι αυτοί οι χλεχλέδες που βγαίναν στην τηλεόραση κάνοντας φιγούρα να είχαν την συνείδηση αυτής της κοπέλας.

Μμμμνννννναι…
Εγώ αντίθετα βλέπω ότι είναι απόλυτα χορογραφημένο και δήθεν το σκηνικό και, ειδικά εκεί που γονατίζει και χτυπά το πάτωμα, απόλυτα ξενέρωτο. Βέβαια, σε τέτοιου είδους εκπομπές δεν περιμένεις αυθορμητισμό και γνησιότητα, αλλά αυτή μου κάνει για επαγγελματίας που διεκπεραιώνει, έχοντας μάθει καλά τα βήματα και τα “κόλπα” στη σχολή.
Τέλος πάντων, πάλι ξεφύγαμε απ’ το θέμα…

Για αυτό το γουστάρω αυτό το φόρουμ γιατί η μία κουβέντα φέρνει την άλλη!
Αυτό με τα χέρια και εμένα μου φάνηκε προσποιητό και πιστεύω ότι είναι χορός για άντρες γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να νοιώσει το συναίσθημα του άντρα όταν χορεύει και να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.
Αλλα μου άρεσε αυτή η κοπέλα γιατί θέλω να πιστεύω ότι το συναίσθημα το έχει.
Σίγουρα πρέπει να έχει κάνει χορό γιατί την έχω και σε άλλες εκπομπές να χορεύει πολλούς χορούς.

Webμάστωρ ΕΓΡΑΨΕΣ.
:019::019:
Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι αυτό το επιφώνημα γράφεται !

Δυστυχώς, ο Γιώργος Αινίτης ( έπαιζε κι αυτός μπουζούκι, μπαγλαμά και τραγουδούσε ) , σκοτώθηκε πριν καμμιά δεκαριά χρόνια σε δυστύχημα.

Παιδιά η κοπέλα αυτή είναι τραγουδίστρια http://youtube.com/watch?v=vt41Yf72cbc&feature=related :089:

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο φίλε Duriusd.
[u]Αυτή[/u] είναι τραγουδίστρια (κι αυτός εκεί στο μπουζούκι, [b]ε, καλός ακούγεται μωρέ…[/b])

Πράγματι αυτή είναι η κοπέλα, αλλά θέλει ένα τσικ… κούρδισμα (όπως ίσως υπονοεί και ο Πάνος πιο κάτω) γιατί το χάνει το ρημάδι.
Ισως φταίει και το βλαμμένο τηλεοπτικό περιβάλλον… Δε ξέρω.

Ολα τα λεφτά είναι ο Κορακάκης πως κοιτάει τον Παπαδόπουλο.
:019:

η κοπέλα είναι για τα μπάζα. Από εμφάνιση, προσπαθώντας να μιμηθεί τις κυρίες εποχής, μου βγάζει ένα ψιλο-βακετέ, ψιλό-χeσε με αδερφε!
Από τραγούδι είναι στα πλαίσια της εκπομπής η οποία με το που ξεκινά, είναι όλοι φτιαγμένοι και γελαστοί. Άσε ρε παιδιά τ’ετοια κέφια και χαρές με το καλημέρα. Αλλά θα μου πείς αφού οι μισοί είναι πάντα ηθοποιοί του κυκλώματος δήθμου-τάχαμου.

Ο τυπάκος όμως μ’αρέσει. Τον καλάμε για μια προβατίνα στον Ασπρόπυργο:019:

Ρε παιδιά την φάγατε την κοπέλα! Μιά χαρά φωνή έχει, δεν σας καταλαβαίνω. Ξέρετε πολλές άσημες με τέτοια φωνή! Εδώ φίρμες και είναι κατά πολύ κατώτερες.
Οσο γιά τον χορό, ας της αναγνωρήσουμε τουλάχιστον, ότι το φόρεμα δεν βοηθάει. Αν φορούσε παντελόνι (ή κοντή φούστα :089:) θάταν το αποτέλεσμα καλύτερο.

Γιά τον Αντώνη να πω ότι τον θυμάμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια, που ερχόταν κατά καιρούς στην παρέα μας σε κάτι ουζερί που μαζευόμασταν κι έπαιζε μαζί μας. Εμείς είμασταν μιά παρέα πολύ χαμηλού “παιχτικού” επιπέδου (αρχάριοι γαρ) που όμως κάναμε πολύ κέφι. Τον Αντώνη τον ξέραμε από την Φραγκοσυριανή. Πολύ καλός παίχτης και παιδί τζιμάνι!

Χμ… Ισαάκ πουλάκι μου, θες Αντωνάκη για κατέβει η προβατίνα;
Για να το αναλάβω !!!

ΥΓ:
Την κοπέλα την θέλει κανένας; Να επιληφθώ και για τη νεαρά ; (που χορεύει εξαιρετικά “παλαιό” ζεϊμπέκικο… χμμμ…)
(Μα τι κάνω;! Σαν την Βασιλειάδου ακούγομαι…)

Θα την καταφέρω και χωρίς τον φίλτατο Αντώνιο :107:, αλλά…ας κοπιάσει.

Ο Kastibox διαθέτει το κορμί του, εεεε την ψυχή του ήθελα να πώ, σε τέτοια θέματα, ώς είς εκ των ελαχίστων αρσενικών εργένηδων εκπροσώπων τούτου δω το έρημου φόρουμ.:089:

Ο Αντώνης έπαιζε στη “Φραγκοσυριανή” και μάλιστα αύτος είχε επιμεληθεί τα της ορχήστρας σε εκείνο το μαγαζί. Μετά έπαιζε στην “Αλεξανδριανή”, στη “Στοά των Αθανάτων” κ.τ.λ. Επίσης είχε χρόνια μαγαζί στην Θάσο. Απαντώ στον manoschr αν και αργοπορημένα…