Πάχος ταστιέρας 3χορδου

Παιδιά καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους τρ΄χορδων τι πάχος έχει η ταστιέρα τους στον καβαλάρη πάνω και το πάχος στην ένωση με το σκάφος…:082:

Αυτό που βολεύει εμένα είναι 2.5 εκ. στον “πάνω” καβαλάρη και 3.5 εκ. στο τελευταίο τάστο…Είναι καθαρά πρωσωπική άποψη πάντως αυτή.

Φιλικά,
Γιώργος

Γεια σου ongas.Πραγματικα δεν ειχα ποτε την περιεργεια να μετρησω το οργανο.σε τι θα σε βοηθουσαν αυτες οι μετρησεις αν επιτρεπεται?

για να μπορει ο μουσικός να επιλέγει το οργανό του φαντάζομαι.

Εννοείς πλάτος ταστιέρας στον πάνω καβαλάρη και κοντά στη σύνδεση με το σκάφος;

Αυτο ακριβως φιλε Ισαακ.Εχω δοκιμασει διαφορα τριχορδα τα οποια ολα ειχαν διαφορετικο παχος το ενα απο το αλλο…Η αλθεια ειναι οτι εκεινο που με τραβηξε περισσοτερο ηταν 2.4εκπανω με 3εκ κατω…Ετσι παρηγγειλα το τριχορδο μου το οποιο παρεπιπτοντως ακομη περιμενω…Δεν την αντεχω αλλο αυτην την αναμονη!!!:mad:Απλα ηθελα να δω που κυμαινονται τα περισσοτερα.Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις:241:

Το δικο μου ειναι 2.7 πανω κ 3.5 κατω.Δυσκολη η αναμονη αλλα μολις το παρεις θα του φας τα ταστα εεεεεεεε???Μεγεια προκαταβολικα!!!

τελικά ποιό είναι το μεγαλύτερο πλάτος ταστιέρας που μπορούμε να βρούμε σε ένα τρίχορδο;

το μήκος το μετράτε απ άκρη σ άκρη η μόνο την σκούρα περιοχή της ταστιερας; επίσης πιο πλατιά τοστιέρα σημαίνει και μεγαλύτερη ευκολία στο παίξιμο;

Σίγουρα σημαίνει ότι χωράει περισσότερα τοστ με ένα ψήσιμο…
Πλάκα κάνω φυσικά για τον κορεκτορα σου…
Νομίζω η ταστιέρα που προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία είναι αυτή που ταιριάζει στα δάχτυλα του κάθε παίκτη.