Οικονομική λαϊκή/ρεμπέτικη κιθάρα

Καλησπέρα! Είμαι κιθαρίστας. Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι με το ρεμπέτικο. Εχω μια πολύ καλή ακουστική κιθάρα, αλλά συνειδητοποιώ οτι δεν με ικανοποιεί ο ήχος της, όπως και δεν βολεύει για το συγκεκριμένο ρεπερτόριο. Οπότε ψάχνω ένα ρεμπετοκίθαρο. Θα ήθελα κάποια γνώμη για οργανοποιό που μπορει να μου φτιάξει ένα αξιοπρεπές όργανο, στην Θεσσαλονίκη, για περιπου 600-700ε.

2 «Μου αρέσει»

Καλως ήλθες Νικο και καλή αρχή. Σύντομα οι πιο γνώστες θα σου προτείνουν συμβουλές για την αγορά που θέλεις να κάνεις.

3 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ πολύ! Καλώς σας βρήκα!

4 «Μου αρέσει»

Καλώς ήλθες και από μένα Νίκο! Η αλήθεια είναι ότι ο προϋπολογισμός σου δεν είναι αρκετός για ένα καινούργιο όργανο. Συνήθως οι καινούριες λαϊκές κιθάρες καλής ποιότητας είναι γύρω στα 1000€. Από εμπειρία μου προσωπική φυσικά μιλάω και από αυτά που έχω δοκιμάσει και έχω δει. Όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποθαρρυνεσαι από τις μεταχειρισμένες! Σε τέτοια τιμή θα βρεις πολύ καλά όργανα. Βεβαια επειδή από τόπο σε τόπο ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις νομίζω ότι οι συμφορουμιτες όλο και κάτι θα ξέρουν. Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο δεν θέλω να κουράζω καλή συνέχεια!

2 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ! Το έχω σκεφτεί αλλά, δεν ξέρω, ουτε με ποιά κριτήρια αγοράζω μεταχειρισμένο όργανο και κυρίως που να ψάξω. Μην ανησυχείς δεν κούρασες :slight_smile: και ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!!

@Nikos_Ninos φίλε καλωσόρισες στην παρέα μας, καλές συζητήσεις να έχουμε!

Εδώ, να πω ότι υπάρχουν και κάποιοι αξιόλογοι οργανοποιοί που φτιάχνουν εξαιρετικές λαϊκές κιθάρες και γύρω στα 800 ευρώ.

Για τις μεταχειρισμένες, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά πρώτα από όλα. Αγγελίες ανεβαίνουν και εδώ στο φόρουμ πού και πού :blush:

3 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ πολυ! Μπορείτε να μου πείτε κάποιο ονόματα που να κάνουν όργανα σε αυτές τις τιμές; :relaxed:

καλημέρα. Αν ενδιαφέρεσαι υπάρχει αυτή

και ίσως και η τρίτη (με τον κέδρο) σ’ αυτή τη φωτογραφία, αλλά γι αυτήν θα πρέπει να ρωτήσω

4 «Μου αρέσει»

Καλημέρα! Μιλάτε για τις τιμές που αναφέρομαι πιο πάνω;
Αν ναι φυσικά και ενδιαφέρομαι, φαίνονται πανέμορφες!!! :heart_eyes:

1 «Μου αρέσει»