Κλήρωση μπουζουκιών του κ. Παναγιώτη

Δεν ξερω αν το εχω βάλει στο σωστό τμήμα του φορουμ αλλά έχουν περάσει τόσους μήνες και τουλάχιστον εγώ δεν ενημερώθηκα κατί για την κλήρωση των μπουζουκιών του κ Παναγιώτη

γιατί τόση ανυπομονησία καλέ; νομίζω πριν λίγες μέρες κάτι είχε αναφέρει σχετικά κάποιος συντονιστής, αλλά δεν το βρίσκω. ίσως η αργοπορία γίνεται για να τα στρώσει καλύτερα ο zabe!

Καμία ανυπομονησία απλά φοβάμαι μήπως δεν ενημερωθώ εγκαίρως και χάσω την ευκαιρία να συμμετέχω

Για το θέμα αυτό, τελευταία φορά απάντησε νομίζω ο συντονιστής admin σε ερώτηση του φίλου rinokeros:

Θελω κι εγωωωωωωω…ενα…

Καιγομαστε καιγομαστε κυριε Αδμινορα!!!

Και ποιος δεν θέλει κουτραντάν όργανο!Κι εγώ θέλω γιατί δεν έχω!Καιρός να μάθουμε να παίζουμε! Μάγκες να μαστουριάσουμε να ακούσουμε μπουζούκι!

Νομίζω ότι το μήνυμα του Admin ήταν σαφέστατο. Εκτός από την ευχαρίστηση της ενασχόλησης με το φόρουμ, υπάρχει και ο αγώνας για την εξασφάλιση του επιούσιου. Ανάλογα θα ιεραρχηθούν και οι προτεραιότητες.

Με ολο το σεβασμο αλλα,ειναι λιγο αυταρχικη θα ελεγα η απαντηση…νομιζω οτι ειναι πρεπον να μπει σε τροχια αυτη η διαδικασια και τα μελη να χαρουν τις δωρεες του κατασκευαστη,αλλιως δεν εχει νοημα αυτο το οποιο γινεται…
Στο κατω κατω ολοι εχουμε δουλειες,και ολοι τα επιουσια βγαζουμε,και επειδη ειναι πιθανον να δεχθω επιθεση για αλλη μια φορα απλα να πω οτι στην αρχη αναφερθηκε κατι για ‘‘μαζωξη-κληρωση’’…μην γινει ‘’‘κλικα’’ το θεμα,γιατι θα ειναι τουλαχιστον αδικια προς τα μελη που δεν ειναι στην Ελλαδα.
Προσωπικη μου αποψη

Παίρνεις σα δεδομένο ότι δεν μπορεί να σταθούν σαν δικαιολογία οι καθημερινές υποχρεώσεις. Από την άλλη αντιπροβάλεις σαν ενδεχόμενο την “θεωρία της κλίκας”: ότι δηλαδή θα φάμε μεταξύ μας το μπουζούκι, δίχως να ενημερώσουμε κόσμο απ’ έξω.
Δεν είναι κομμάτι προσβλητικό να αφήνεις εντυπώσεις τόσο επιπόλαια για έναν χώρο που αναλαμβάνει την φιλοξενία μας και την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών τόσα χρόνια, με τις όποιες ατέλειες και την όποια ανοργανωσιά, να το πω; δεν είμαστε επαγγελματίες εδώ χάμω. Δεν μας πληρώνει κανείς. Από τον ελεύθερό μας χρόνο παίρνουμε. Και δουλειές έχουμε, και τρεξίματα έχουμε, και οικογένειες έχουν οι περισσότεροι.

Μια φιλική συμβουλή, on the house, που λένε. Μην στοχοποιείς κάποιον δημιουργώντας εντυπώσεις, παίρνοντας ταυτόχρονα μια αμυντική στάση του θύματος, λέγοντας ότι ίσως σου επιτεθεί γι’ αυτό. Γιατί τελικά ο ίδιος εκτείθεσαι από το οξύμωρο της δήλωσης. Έτσι δεν είναι;

Πάντως το θέμα μάζωξης-κλήρωσης θα είναι άδικο και για όσους είναι εκτός αθήνων

Αν και νέος στο forum συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και είμαι αρνητικά κάθετος στο σχόλιο του [b]spyros koliavasilis[/b] για κλίκα-κλήρωσης

Ας μη τρελαινόμαστε γενικά,προφανώς και θα υπαρξει μέριμνα για όλα τα μέλη…(τουλάχιστο τα ενεργά)…μιλάω δίχως να έχω ενημέρωση αλλά ένα σχεδόν χρόνο ως μέλος του φόρουμ δεν έχω διακρίνει πρόθεση για τέτοιες κινήσεις…

Φυσικά και δεν θα τρελαθούμε,αλλά αναφέρομαι σε αυτό κλίκα-κλήρωσης επειδή είμαι και σε άλλα forum που μενδιαφέρουν μέλος και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Απότι είχα γράψει και σε άλλο μου post τόσο καιρό δεν είχα συμμετοχή γιατί ξεσκόνιζα το forum και προσωπικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο κόσμος εδώ μέσα και σοβαρός είναι και γνώστης. Πιστέυω ότι το παραπάνω γράφτηκε με την καλή έννοια που λένε.

Ευχαριστώ
Με εκτίμηση σ`όλο το forum

Από όσα έχω διαβάσει έως τώρα , πουθενά δεν διάβασα,ότι τα όργανα θα κληρωθούν,ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ. Απεναντίας ειπώθηκε ότι απλά η κλήρωση θα γίνει σε κάποια μάζωξη.Από όσα ξέρω τώρα , γνωρίζοντας προσωπικά τον ADMIN,και τα περισσότερα μέλη της συντονιστικής ομάδας,είναι τουλάχιστον προσβλητικό,να αφήνονται αιχμές από κάποιους,για την τιμιότητα τους ή όχι,και για κλίκες, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις,και εφ όσον η ιστορία δεν έχει να τους προσάψει τίποτα τέτοιο.Ας αφήσουμε τον χρόνο να κυλίσει ήρεμα,και ας κάνουμε υπομονή.Στο κάτω κάτω της γραφής,δεν έχουμε αγοράσει τίποτα για να έχουμε απαιτήσεις.Μία καλή χειρονομία προς το φόρουμ έκανε ο φίλος Παναγιώτης,ας την διαχειριστούν αυτοί που πρέπει.

Ακριβώς έτσι!!!

Εγώ λέω το θέμα να πάει στην Τατιάνα-Χατζηνικολάου με καλεσμένους τους admins!
Κι εγώ σκέφτομαι να πάω να πάρω μπουζούκι αλλά με καθυστερεί η κλήρωση!Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εκτός από υπομονή!

Υπομονη παιδια…!!!
Αν υπηρχε ‘‘κακοπροαιρετη’’ διαθεση,δεν θα υπηρχε αυτο το φορουμ να μπορουμε εμεις να μαθουμε πεντε πραγματα και να ανταλλασουμε αποψεις…!!!
Καποιοι εχουν δουλεψει γι αυτο και εγω προσωπικα τους συγχαιρω και τους ευχαριστω!!!
Θελω να πω πως δεν γινετε να εχεις απο τη μια καλα αισθηματα και να τρεχεις για το φορουμ χωρις κερδος και απο την αλλη να σκεφτεσαι ‘‘πονηρα’’!!!
Εμενα παιδια μονο καλα αισθηματα μου βγαζουν οι ανθρωποι και θα το ξαναπω πως μπραβο τους και τους ευχαριστω!!!

Συμφωνω απολυτα.
Μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια με τον Admin με διαβεβαιωσε οτι λογω φορτου εργασιας δεν οργανωθηκε ακομη η κληρωση.
Τα υπολοιπα που ειπωθηκαν πιο πανω για αδιαφανεια ειναι τραβηγμενα και παρακαλω να χαμηλωσουν οι τονοι και τα υπονοουμενα.

Κουτσοί, στραβοί, μονόφθαλμοι
στου αδμήνορα την μπάνκα
φωνάζουν οι ελαφρόμυαλοι
δώσε και μένα μπάρμπα …

τώρα γυρίζει ο τροχός
θα χει και κουλοχέρη θέλει ν αρπάξει ο παλαλός
με το ζερβό το χέρι …

όπλες και τόπλες και αμάν
η κλήρωση να γίνει
τι ταν και τοπες άνθρωπε
τους άναψες γιαγκίνι …

Θα `ρθω και γω από βορρά
ένα να διεκδικήσω
κι άμα το παίξω στα διπλά
ίσως δυο να κερδίσω …

σας έδωσε ποτέ κανείς
δικαίωμα για “κλίκα” ;;;
τρία χρονάκια είμαι εδώ
διαφάνεια πήρα προίκα …

κάντε τουμπέκα αδέλφια μου
και όταν έρθει η ώρα
κάποιοι θα τα κερδίσουνε
του Παναή τα δώρα …

ως τότε μάθετε καλά
να παίζετε εσείς πάλι
κι όχι να γίνετε κουρείς
σε φαλακρό κεφάλι …

όλα θα δρομολογηθούν
θαρρώ μετά στο Πάσχα
πάρτε λοιπόν πίσω μπηχτές
και λόγια παραμάσχα` …

γιατί η προσφορά δεκτή
-μα αν λόγια φαρμάκι-
γυρίζουνε τα όργανα
στου Στάμκου το κονάκι …

Καθαρά σκωπτικό … αν θέτε διαγράψτε το …
Δεν είναι σκοπός μου να θίξω κανέναν …!
Στην ομάδα μέσα είμαι κι εγώ, απλά καλαμπούρισα έμμετρα …