Η πιο ηλιθα ερωτηση του κοσμου

βασικα συγνωμη για την βλακεια μου αλλα τι να κανω…πως θα καθαρισω ενα πιστολι βαφης με χρωμα και για την ακριβεια χαλκο σε υγρο ακρυλικο μειγμα,αν μενω σε διαμερισμα…?εννοω που θα τα πεταξω τα χρωματα ωστε να μην βουλωσει η αποχετευση?στο μπανιο,στην τουαλετα??
πρακτικο το θεμα αλλα νοικιαζω το διαμερισμα και δεν θελω να χαλασω τιποτα…
καμμια ενναλακτικη?

Σε χαρτόκουτο γεμάτο πριονίδι,ροκανίδια κ.λ.π.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πετάγονται τέτοια υλικά, στις αποχετεύσεις,
ακόμη και το υγιέστατο ελαιόλαδο. Γιατί όλα αυτά ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς με τέτοια υλικά είναι να τα βάζει σε μπουκάλι, (η τον τρόπο που είπε ο Νίκος) και να τα αφήνει έξω από τους κάδους απορριμμάτων.

Είναι περισσότερο οικολογικός τρόπος να καούν, παρά το να πέσουν στην θάλασσα.
Για να έχουμε (όσο γίνεται) καθαρές θάλασσες…με καθαρά ψάρια…

το ξεπλυμα με νερο του πιστολιου με απασχολει…σε βαφες νερου…που θα τα ξεπλενω…???ισως σς καμμια λεκανιτσα με νερο και μετα το πεταω στα ροκανιδια…

…και όχι μόνο ελαιόλαδο, όλα τα τηγανόλαδα! Ευτυχώς, εμείς τα τελευταία χρόνια δεν τηγανίζουμε, η φριτέζα έχει γίνει σκεύος ταράτσας, για μεταγγίσεις χωμάτων κλπ. Ένας αποτελεσματικότατος τρόπος απαλλαγής από τα λάδια είναι η σαπωνοποίηση: λίγο νεράκι, λίγη καυστική σόδα και πολλή προσοχή (μή χάσουμε και τα μάτια μας!!!), έτοιμο το σαπούνι!

4 «Μου αρέσει»

Εδώ στο Ηράκλειο, που το ελαιόλαδο αφθονεί αλλά λείπει το νερό (του δικτύου δεν είναι πόσιμο), υπάρχει μια αλυσίδα σουπερμάρκετ που ανταλλάσσει παλιά χρησιμοποιημένα λάδια, ας είναι και με ζουμιά από ντομάτες ή ίχνη από αλεύρι κλπ., δίνοντας εμφιαλωμένα νερά. Και μαζεύουν τα λάδια ακριβώς για να κάνουν σαπούνι.

1 «Μου αρέσει»

Στην Αθήνα, το σχετικό εμπόριο το έχουν αναλάβει … ποιός άλλος;

1 «Μου αρέσει»

Και μερικές σταγόνες από κάποια αιθέρια έλαια με αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές κ.α. ιδιότητες και ακόμη καλύτερο!

2 «Μου αρέσει»