Σηλερ νερου

προσπαθω να βρω σηλερ νερου και δεν εχω καταφερει εδω …Ξερει κανεις ποια μαρκα τα πουλαει και ποιος ο κωδικος διοτι πηρα ενα απο τον Μιζερακη και ενω ειπα σηλερ νερου μου εδωσε οτι ειχε…Κυριε Νικο …παλι θα σας χρειαστω…Και μιας και το φερε η κουβεντα κανενα βερνικι νερου καλο???

Αναρωτήθηκα γιατί δεν περνάς από το κατάστημά του (του κυρίου Νίκου) αλλά μετά θυμήθηκα ότι είσαι στο Ηράκλειο.

Ίσως όμως μπορεί να σου στείλει!:slight_smile:

FA 291 (fonto acrylico) της ICA ( δουλεύεται και με καταλύτη, και μόνο του.Με την προσθήκη του καταλύτη κερδίζουμε μόνο σε αντοχή σε χημικές επιδράσεις,δηλαδή καθαριστικά,απορρυπαντικά, κ.λ.π.)
Για τελείωμα το GLASS 300.Σε άλλο σημείωμα αναφέρω, ότι τα μαγαζιά, για εμπορικούς λόγους δεν φέρνουν όλα τα προιόντα που τους ζητάμε.Θέλει απλά λίγη επιμονή,και θα φέρουν ότι τους ζητήσετε, ειδικά αυτόν τον καιρό.

ευχαριστω πολυ !!!

και κατι που με προβληματιζει…μπορω πανω απο σηλερ νερου να περασω βερνικι πολουουρεθανης???ειναι συμβατα???ευχαριστω ξανα παρα πολυ…

Μπορείς.Τα βερνίκια 2 συστ. νερού είναι και αυτά με ακρυλικές ρητίνες,απλά ο φορέας διάλυσης -και που εξατμίζεται - δεν είναι κάποιος συνθετικός διαλύτης, αλλά ο ισχυρότερος διαλύτης του σύμπαντος, το νεράκι.

Ισχύει το ίδιο και για τα βερνίκια νερού ενός συστατικού (χωρίς καταλύτη) ;
Αν όχι, ποια βερνίκια διαλύτη (νίτρου, πολυουρεθάνης ή white spirit) μπορούν να εφαρμοστούν πάνω σε βερνίκι νερού ενός συστατικού;

αυτο μολις θα ρωταγα και εγω…

Τα βερνίκια νερού ενός συστ. έχουν την ίδια φιλοσοφία με τα βερνίκια διαλύτου ενός συστ. Ο γενικός κανόνας είναι ΠΟΤΕ 2 ΣΥΣΤ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΥΣΤ. Το αντίθετο μπορεί να γίνει, δηλαδή 1 συστ. πάνω απο 2 συστ. Στην περίπτωση του φίλου ΡΕ Μινόρε σε υπόστρωμα νερού 1 συστ. μπορούμε άφοβα να βάλουμε βερνίκι πολυουρεθάνης 1 συστ. ή κάποιο βερνίκι αλκυδικό. Καλό είναι βέβαια, όταν ξεκινάμε με μία κατηγορία υλικών, αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, π.χ. δεν βρίσκουμε γυαλάδα να μας ικανοποιεί,να συνεχίζουμε με αυτή.