Αναβάθμιση μπουζουκιού Νάκα!

Καλησπέρα και πάλι μάγκες. Όσοι απο έσας είδατε το προηγούμενο μου ποστ σχέδον πριν ένα μήνα, γνωρίζετε για το μπουζούκι μου απο Νάκα. Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα για αλλαγές!
Αρχικά το πρόβλημα μου είναι ότι το συγκεκριμμένο όσο και τα υπόλοιπα μπουζούκια του Νάκα, ΔΕΝ έχουν φιγούρα. Έχουν ενα φτινίαρικο χαρτί τιπομένο απάνω στο καπάκι.

Έτσι λοιπόν θα βγάλω το σιχαμένο χαρτί, και θα δημιουργήσουμε νέα “φιγούρα”. Θα χρησιμοποιθεί ακρηλικό για αυτή τη δουλεία, με σκοπό να δώσουμε αυτό το βάθος που υπάρχει κανονικά όταν υπάρχει φιγόυρα.

Δεχτά ολόθερμα tips και tricks!

1 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα, ειναι δουλεια που θα την κάνεις εσυ η έχεις απευθυνθεί σε κάποιον μάστορα?

Εγώ θα κάνω την δουλεία, μιας και κόλλησα τον λατρευτό κόρονο και στις 14 πάω στρατό :slight_smile:

Γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία?Φτηνό ξεφτηνό αυτό πήρες.Άστο όπως έχει μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα και φταίει ο Νάκας μετά.Αν δεν έχεις ξανακάνει κάτι παρόμοιο άστο καλύτερα.Γνώμη μου και φιλικά πάντα.

Αν πιάνουν τα χέρια σου να το κάνεις. Όμως αν είναι πρώτη φορά μάλλον θα χρειαστείς παραπάνω χρόνο. Επίσης αν είναι το μόνο όργανο που έχεις θα λεγα να αναβάλλεις πρότζεκτ σου για το μέλλον, ποτέ δεν ξέρεις αν θα πάει καλά. Παρόλα αυτά αν νιώθεις τολμηρός γιατι όχι.

Ποολυυυυυυυ τολμηρος, για την ακριβεια…

2 «Μου αρέσει»

Η μετατροπή άρχισε και πάει φίνα! βγήκε το χαρτί, έγιναν οι αλλαγές και το μόνο που έμεινε είναι το τελευταίο βερνίκομα, μέτρηση τοποθεσίας καβαλλάρη (αφού σβήστηκε το παλιο σημάδι μετά απο της αλλαγές) και χορδές! Φυσικά θα ακολουθήσει καλό καθάρισμα πρίν της χορδές.

@Reaps είμαι πολύ περίεργος να δω πως είναι το όργανο χωρίς αυτό το κακόγουστο χαρτί.
Εάν θες ανέβασε μερικές φωτογραφίες :wink:

3 «Μου αρέσει»

απ’ ότι φαίνεται δεν ήτανε της μοίρας γραφτό να το δούμε τελειωμένο…

Έχει πάει φαντάρος, παρουσιαζότανε στις 14 απ’ ότι είπε.