Ενισχυτής (φθηνός) για ηλεκτρική κιθάρα

Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση θέλω. Έναν ενισχυτή για ηλεκτρική κιθάρα θέλω να πάρω για την αδερφή μου αλλά δεν ξέρω την τύφλα μου από ηλεκτρικά όργανα και θέλω κάτι όσο γίνεται πιο φτηνό. Για τον Marshall MS-2R τι λέτε??

Ο συγκεκριμένος ενισχυτής ανήκει στην κατηγορία των υπερ-φορητών ενισχυτών οι οποίοι προορίζονται αποκλειστικά για practice στο σπίτι. Αν η αδερφή σου είναι στο ξεκίνημα της εκμάθησης θα προτιμούσα να κοιτάξεις σε κάτι “μεγαλύτερο”, γύρω στα 15watt και εξίσου οικονομικό. Όλες οι γνωστές εταιρείες βγάζουν τέτοιους ενισχυτές που κοστίζουν αρκετά κάτω απο 100?.

Αλλαξε τον τίτλο και κάντον Ενισχυτής για ηλ. Κιθάρα. Στο θέμα μας. Για τον ενισχυτή που λες, δεν ξερω απολύτως τίποτα. Ομως αν θες κατι φθηνό θα σου πρότεινα stagg (να παρεις ομως ηλεκτρικό και όχι για ακουστικές) ή και squier

Τα μέλη δεν έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας των τίτλων θεμάτων μετά τη δημοσίευση.

Υ.Γ. smxz8 μην απαντήσεις και σε αυτό το μήνυμα, σε παρακαλώ!!!:slight_smile:

Για δες και εδω…http://www.rihardos.gr/eshop/moysika_organa/enischytes_moysikon_organon/ilektrikis_kitharas/behringer_v-tone_gm-108_15w_enischytis_kitharas-detail και εδω…http://www.rihardos.gr/eshop/moysika_organa/enischytes_moysikon_organon/ilektrikis_kitharas/enischytis_kitharas_belcat_15g-detail. και εδω…http://www.rihardos.gr/eshop/moysika_organa/enischytes_moysikon_organon/ilektrikis_kitharas/fender_frontman_15-g_15w_enischytis_kitharas-detailκαι εδω…http://www.rihardos.gr/eshop/moysika_organa/enischytes_moysikon_organon/ilektrikis_kitharas/marshall_mg-10cf_enischytis_kitharas-detail

το μαρσαλάκι που λες δεν νομίζω να σε ικανοποιήσει, και απλά θα έχεις χάσει 25 ευρώ.
είχα πάρει τον vox pathfinder 10w για ένα πιτσιρίκι, στα 60 ευρώ έχει πραγματικό ήχο και μια κατήγορία πάνω από τους υπόλοιπους δεκάρηδες της αγοράς (σε αυτήν την κατηγορία τιμής).
ξέρω, είναι υπερδιπλάσιο ποσό αλλά τα αξίζει. και μην ξεχνάς, η φτήνια τρώει τον παρά…
αν το αποφασίσεις να ξοδευτείς, ψάξε για 15w με reverb (γύρω στα 100 ευρώ) για να μην δίνεις κι άλλα λεφτά αργότερα.

Στις διαστάσεις του Marshall MS-2R, αγόρασα από πλανόδιο πωλητή, που μπήκε στο μαγαζί ενός φίλου που είχα επισκεφθεί, ραδιοφωνάκι, για τη γυναίκα μου, που ακούει ραδιόφωνο όλο το πρωί. Το είχε πάρει και ο φίλος μου από τον ίδιο και ήταν ευχαριστημένος από την αγορά αυτή.
Έχει ψηφιακή εύρεση σταθμών, ρεύματος μπαταρίας, με εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και έξτρα θέση για επιπλέον μπαταρίες. Επίσης έχει USB, SD card reader (για να παίζει mp3), φακό, είσοδο για μικρόφωνο, ώστε να λειτουργεί σαν ενισχυτής, (το μικρόφωνο περιέχεται στη συσκευασία και είναι πυκνωτικό με βάση για στερέωση πίσω από τα αυτιά) και εφφέ βάθους, στη τιμή των 15 ευρώ. Ισχύς νομίζω ότι είναι 5 watt και αν χρησιμοποιήσεις μικρό καρφί αντί για το μεγάλο που παίρνει ο Marshall, νομίζω ότι θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση. Αν το πετύχεις βέβαια σε πλανόδιο. Αλλά φαντάζομαι αφού το κυκλοφορεί ένας, μπορεί να το έχουν και άλλοι. Τιμή 15 ευρώ, χωρίς να κάνω παζάρια.
Μόλις το έψαξα από περιέργεια στο διαδίκτυο και είναι αυτό
Και εδώ

Σωτηρη Ρουμπο βρηκα μια αγγελια.Αν σε ενδιαφερη 15w με reverb δες εδω…http://www.xe.gr/mousika-organa/mousika-organa-diafora|ad-56706655.html απλα εψαξα στο διαδίκτυο:088: και δες εδω…http://www.xe.gr/mousika-organa/enisxytes|ad-56381871.html και εδω με 25w με reverb…http://www.xe.gr/mousika-organa/enisxytes|ad-56276766.html Αυτα αν σε βοηθησα:)

Από συντονιστική ομάδα: Παιδιά, μηνύματα αναφερόμενα σε συγκεκριμένο αίτημα, χωρίς γενικότερο ή διαχρονικό ενδιαφέρον, απευθείας με πμ παρακαλούμε.

Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχει κανείς από τον ήχο σε συνάρτηση με την τιμή. Για εξάσκηση, μια λύση είναι και ο μίνι ενισχυτής Vox AmPlug-AC30. Κανονικά είναι για να συνδέεις ακουστικά στην έξοδό του αλλά, από ότι φαίνεται σε σχετικά βίντεο τουλάχιστον, μπορούν να συνδεθούν ηχεία PC χωρίς πρόβλημα. Βέβαια στην τιμή του (45 ευρώ) με λίγα ακόμα, ίσως αξίζει να κινηθεί κανείς προς μεγάλο ενισχυτή, συν το ότι δουλεύει με μπαταρία. Αλλιώς, και το ραδιόφωνο των 15ευρώ καταρχήν μοιάζει καλή επιλογή.