Εμφάνιση φόρουμ: Σκοτεινό και λευκό θέμα

Έχει γίνει κάποια αλλαγή Χρήστο; Μπήκα από το σταθερό και βλέπω λευκό φόντο στο φόρουμ ενώ είχα επιλέξει το Dark Mode, μέχρι πριν 1 ώρα έτσι ήταν.
Στο κινητό πάλι που το τσέκαρα υπάρχει ακόμη, στο σταθερό δεν βρίσκω τη ρύθμιση να το αλλάξω, έγινε κάτι;

Στην περίπτωση που καταργήθηκε, θα ήθελα να πω ότι ίσως είναι προτιμότερη η επιλογή μεταξύ λευκού/dark, γιατί αυτό το άσπρο δεν παλεύεται για πολλή ώρα…

Όχι δεν καταργήθηκε :sweat_smile:

Απλά έκανα κάτι αλλαγές… Μπορείς να το ενεργοποιήσεις ξανά από το προφίλ σου, στις “Προτιμήσεις” στην ενότητα “Διεπαφή” επιλέγοντας το “Σκοτεινό” στην “Σκοτεινή λειτουργία”.

Και αν δεν λειτουργήσει έτσι, μπορείς να το βάλεις και στον “τακτικό” συνδυασμό να είναι “σκοτεινό”.

Μην ξεχάσεις να πατήσεις “Αποθήκευση” στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής.

2 «Μου αρέσει»

Το έψαχνα στην παλιά θέση, εκεί με τις κατηγορίες. Ευχαριστώ.

***Ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους, υπάρχει mode για Χρήστες με προβλήματα Όρασης, τσεκάρετέ το.

2 «Μου αρέσει»

Αετομάτης! Το προσέθεσα τις προάλλες αλλά δεν το έχω ανακοινώσει ακόμη, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει εκτενώς για να δω αν είναι σωστή η λειτουργία του παντού.

@chrispanag μας έβγαλες τα μάτια.
Πονοκέφαλος με πιάνει με το λευκό. Εμένα δε γυρνάει σε σκοτεινό. Καθόλου

Δες και αυτό:

Για να λειτουργήσει από μόνος του ο σκοτεινός συνδυασμός πρέπει να υποστηρίζει το λειτουργικό σου και ο browser dark mode. (νομίζω από browsers, ο Firefox δεν υποστηρίζει dark mode)

Προσωπική άποψη, η αλλαγή που έκανες είναι λίγο κάπως. Ανάβουν σβήνουν διάφορα σε φάση εφέ και φαίνεται σαν να καθηστερεί το φόρτωμα. Πολύ “Ruby-κιτς” κατάσταση. Και πάλι τονίζω είναι προσωπική άποψη. Είμαι φαν την απλότητας :wink:

Αυτό σίγουρα δεν πρέπει να επηρεάζεται από την συγκεκριμένη αλλαγή - προστέθηκε ένα css rule πρακτικά…

Μου φαινόταν τόσο καιρό όσο το δοκίμαζα ότι δεν είναι απαραίτητα εμφανές ότι είναι clickable αυτά τα σημεία. Νομίζω είναι ψιλοδιακριτικό το εφέ και λογικά θα το συναντάς μόνον όταν παίζεις με το banner (δηλαδή για εμάς τους παλιούς… πολύ σπάνια)

Κι εγώ! Αρκεί να μην θυσιάζεται το usability…Το κρατάω όμως το feedback σου, αν και δεν ξέρω πόσο λιγότερο έντονο μπορεί να γίνει πέραν του να αφαιρεθεί…

Τα κατάφερες να γυρίσει τελικά σε σκοτεινό;

Σε κάθε θέμα που μπαίνω φωτίζει το τελευταίο post. Για να σβήσει του παίρνει περίπου 2-3 δευτερόλεπτα (είναι κιτς). Αυτό σε καμία περίπτωση δε το λες usability. :wink:

Για το banner που λες δε με ενοχλεί. Απλά δεν μου αρέσει η αντίθεση λευκού με γαλάζιου. Αλλά αυτό είναι θέμα γούστου!

Αυτό μήπως είναι πρόβλημα; δεν έβαλα τέτοια αλλαγή! Στείλε μου screenshot σε pm να για να το δω…

Λύσεις υπάρχουν:
:sunglasses:

2 «Μου αρέσει»

Το σκοτεινό το βρήκα εντυπωσιακό (με την καλή έννοια) μόλις το πρωταντίκρισα. Μετά από λίγη ώρα χρήσης δεν είμαι βέβαιος αν είναι βολικό.

Το φωτεινό δε θα είχα παρατηρήσει ότι άλλαξε, αν δεν έβλεπα τη συζήτηση, αλλά τελικά συμφωνώ ότι είναι κάπως πολύ φωτεινό.

Μήπως μπορεί να μπει Χρήστο και μια τρίτη επιλογή; Πιο σκοτεινό από το φωτεινό αλλά όχι τόσο ώστε ο ρόλος γραμμάτων-φόντου να αντιστρέφεται (δηλ. όχι φωτεινά γράμματα σε σκοτεινό φόντο, αλλά σκοτεινά γράμματα σε φόντο λίγο πιο σκούρο από το σκέτο άσπρο).

Καλά, σαν τον φούρνο του Χότζα θα γίνει (εγώ δε θα ρώταγα κανέναν στη θέση σου). :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

Στο φωτεινό δεν άλλαξαν τα χρώματα καθόλου! Είναι ότι αφού δεις το σκοτεινό, δύσκολα γυρνάς στο φωτεινό :sweat_smile:

Αλλά και εμένα μου φαίνεται λίγο πολύ φωτεινό ώρες ώρες… Μου ήρθε μια ιδέα, ίσως το πειράξω πάλι αργότερα…

Πολύ ζαλιστικό το “Απέραντο Γαλάζιο”, ειδικά τώρα που γράφω μήνυμα… Όντως ο φούρνος του Χότζα, άστο άσπρο και μαύρο όπως παλιά κι ο καθένας διαλέγει.

Το απέραντο γαλάζιο είναι δοκιμή που προσπαθώ να την αλλάξω! :sweat_smile:

1 «Μου αρέσει»

Για χρώματα, ο @nikosn είναι ο άνθρωπός σου.

2 «Μου αρέσει»

Τελείωσα τα πειράγματα. Το φωτεινό θα μείνει φωτεινό, το σκοτεινό σκοτεινό! χαχαχα (αλλά από το φωτεινό έδιωξα αυτή την κιτρινίλα που είχαμε…)

1 «Μου αρέσει»

Έχει μείνει μόνο λίγο γαλάζιο στο πεδίο που γράφεις την απάντηση, νομίζω θα το συνηθίσουμε αν χρειαστεί. Το έπλυνες στους 60 μαζί με την πάνω μπάρα;

1 «Μου αρέσει»

Έβαλα και λευκαντικό! χε χε

Αστράφτει τώρα.

1 «Μου αρέσει»