Προσωπικά δεδομένα...

Ο David Bergman χρησιμοποιώντας μια Canon G10, ένα Macbook Pro και το Gigapan Imager κατάφερε να δημιουργήσει μια φωτογραφία 1474 Megapixel η οποία απεικονίζει το πλήθος κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του Barack Obama. Χρειάστηκαν 220 φωτογραφίες και 6,5 ώρες επεξεργασίας στο MacBook Pro, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και μιλάει από μόνο του.

Δοκιμάστε να κάνετε zoom, λίγο ακόμα και θα διαβαζόταν η παρτιτούρα!
(…Και μερικοί εξακολουθούν να μιλάνε σήμερα για προσωπικά δεδομένα…):106:

Φοβερή ανάλυση στο zοοm…

Αλλά όντως, ουδέν κρυπτόν :080:

Πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα έχοντας τελείως ερασιτεχνικά εργαλεία:241:.Άραγε οι επαγγελματίες του είδους(βλέπε μυστικές υπηρεσίες)πόσα χρόνια μπροστά είναι;
:063:Ζήτω τα προσωπικά δεδομένα…:106:

Εμένα μου βγάζει αυτό:

Fatal error: Class ‘BasePage’ not found in /var/www/html/viewGigapanFullscreen.php on line 70

Warning: Unknown: Failed to write session data (user). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line [b]0

Μπορώ να κάνω κάτι;
[/b]

Πλέον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα Νίκο μου. Από το μήνυμα αυτό φαίνεται ότι έχεις μπει στην blacklist του μεγάλου Αδερφού. Πέσμου τι τσιγάρα καπνίζεις για να στα φέρνω στο Γκου-αν-τα-ναμο…:slight_smile:

Refresh…

Εδώ σου λένε, ότι υπάρχουν υπηρεσίες επί πληρωμή, που βλέπεις από δορυφόρους μέχρι όσο ύψος πληρώσεις… στο δε Google Earth που είναι δωρεάν φαίνονται τα νούμερα κυκλοφορίας των λεωφορείων στη Νέα Υόρκη…(τα γράφουν και στην οροφή εκεί)

Πάντως η φωτογραφία πολύ λεπτομερής, όρεξη να χει να ζοομάρει κανείς…εγώ βρήκα τουλάχιστον 2 στις σειρές πίσω από τον Ομπάμα να …κοιμούνται :78:

Κουίζ: Βρείτε Μπους-Κλίντον στη φωτογραφία

Απίστευτο! Ούτε refresh ούτε τίποτα χρειάστηκε. Μετά από σύντονες ενέργειες στις κατάλληλες υπηρεσίες μου δόθηκε άδεια και απέκτησα πρόσβαση στη φωτογραφία. Όλα αυτά σε λιγότερο από 10 λεπτά. Παρεξήγηση ήταν, με είχαν ταυτίσει με τον καταζητούμενο κομμουνιστή Νικόλαο Πολίτη (αγνώστων λοιπών στοιχείων αλλά μάλλον μακαρίτη σήμερα) που δεν με άφηνε (σε ηλικία τριών ετών) να ταξιδέψω με την οικογένειά μου στην Αίγινα, κατά τον έλεγχο της αστυνομίας, στην επιβίβαση στο καϊκάκι.

(και δεν έχουμε και πρώτη Απριλίου…).

Είναι πάντως πραγματικά απίστευτο, μέχρι και χρώμα ματιών μπορούν πλέον να προσδιορίσουν. Άντε και στα δακτυλικά αποτυπώματα, σε λίγα χρόνια με υγεία…

Πραγματικά απίστευτο! Πάω να κλείσω τα παντζούρια! Ο Θεός μάς φύλαξε και δε γίναμε κομμουνισταί!

Συγγνώμη αλλά γιατί είναι απίστευτο ?

σε Δημητρη… δε σε σώζει τίποτα. Για δες http://www.docbert.org/ChicagoByNight/

Παιδιά δείτε κι αυτό!:088:

http://www.docbert.org/MP/

Αν ολα αυτα σας φαινοντε περιεργα τι να πει κανεις γι’ αυτο.
http://www.themobiletracker.com/english/index.html
Μαθετε που βρισκεται αυτη τη στηγμη η γυναικα σας!

Παναγιώτη Π. εγώ στην αρχή ψάρωσα…
όταν έλεγε connecting…

αν φτάναμε κι εκεί…τι θα κάνανε και οι ντέντεκτιβ…

Tα δακτυλικά αποτυπώματα είναι αρχαία τεχνολογία ταυτοποίησης,πολύ απλά με τα ανθρωπομετρικά στοιχεία (χρώμα και σχήμα ματιών-μύτης,αποστάσεις ματιών μύτης,σχήμα προσώπου και μερικά ακόμη στοιχεία)σε βρίσκουν από το διάστημα σε χρόνο dt.
Σε συνδιασμό με της νέου τύπου ταυτότητες-διαβατήρια (βλέπε έξυπνα chip)μην άγχεστε
καθόλου ο:109: μπιγκμπράδερ είναι κοντά σας:127:[SIZE=7]:089::089:

[/SIZE]

Αδερφέ, τέρμα οι πυτζάμες μες στο σπίτι. Με κουστούμι και γραβάτα θα κυκλοφορούμε πλέον(!)…:mad:

καλά ρε παιδιά…τώρα τα μάθατε ? Εδώ στην Αμερική έχουν λανσάρει μικροτσιπ τα οποία βάζεις μέσα στο δέρμα σου και έτσι σε τεστάρουν ότι είσαι ο ίδιος…

Κάτι σαν βιολογική ταυτότητα. Και οι ηλίθιοι πάνε και το βάζουν!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Εχουμε ακόμα πολλά να δούμε…και να πάθουμε!

:mad::mad:Ας φανταστούμε ότι μέσα από το google earth μπορεί ο καθένας μας να δει εως και τα αυτοκίνητα που περνάνε δίπλα από τον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι. Και η πρόσβαση είναι ελεύθερη στον καθένα. Σκεφτείται τώρα, μέχρι που θα μπορούν να δει μια μυστική υπηρεσία. Είναι εξωφρενικό. Για να μη συζητήσουμε για τις κάμερες. Κάθε μαγαζί και μια κάμερα. Στα περίπτερα κάμερες, στα μπουρδέλα κάμερες. Στους δρόμους κάμερες. Στα σπίτια… ΠΑΝΤΟΥ!!!
Τα πάντα να φαίνονται από το μάτι (Το τραγούδι electric eye των Judas Priest είναι μπροστά τελικά). Τσιπάκια μαλακίες, κινητά… Δεν θυμάμαι τώρα το σαϊτ. Μπορείς να βρεις ανα πάσα στιγμή σε ποιο σημείο βρίσκεται κάθε κινητό και κατά συνέπεια ο κάτοχός του:092::092:.
Μάλλον έχουμε ξεφύγει και πρέπει να αρχίσουμε να αντιδρούμε. Που και που ας ρίχνουμε και καμια κάμερα έτσι συμβολικά. Έλεος δηλαδή, προστασία προσωπικών δεοδομένων, δεν υφίσταται σαν εννοια πλέον. Ούτε ελευθερία έκφρασης.:mad::mad:

Το site που έγραψα πιο πάνω είναι αυτό που επεσήμανε εδώ ο φίλος Παναγιώτης Π., αλλά δεν το είχα προσέξει πιο πριν. Πολύ αισχρό θα έλεγα, ίως από την πιο αισχρή παραβίαση προσωπικών δεδομένων:092:. Νομίζω είχε δημοσιεύση αντίστοιχο άρθρο ο ριζοσπάστης, αλλά βαριέμαι να ψάξω σε ποιο φύλλο ήταν.
Τι να πω, στο τέλος ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε αν πρέπει να απαλλαγούμε και από τα κινητά τηλέφωνα.

Φίλε Gogo, για κάνε τον κόπο και μπες σ’ αυτό το site, βάλε το δικό σου τηλέφωνο, θα σου αρέσει!!!:019: