Εκτός Ρυθμού εκτός χρόνου;

Χαιρετώ όλη την παρέα
Είμαι νέος στο άθλημα παίζω εδώ και κάνα 8 μήνο και κάνω μάθηματα με Δασκάλο
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον χρόνο.
Μου βάζει ο Δάσκαλος ντραμς να παίζουν και εγώ δεν ξεχώριζω ποτέ να μπω σε όλα τα τραγούδια συμβαίνει αυτό και αν κάποια στιγμή μπω μετά από 10 νότες βγαίνω εκτός.Οταν παίζω με το δάσκαλο είναι οκ εκτός αν βοήθαεει αυτός και εγώ δε το καταλαβαίνω
Έψαξα εδώ μέσα Μήπως βρω τίποτα αλλα περισσότερο μπερδεύτηκα.
Ο δάσκαλος μου έβαλε ασκήσεις με Μετρονόμο σε τις οποίες τις βγάζω σχετικά εύκολα.
Έχετε κάτι να προτείνετε;
Η αλήθεια είναι ότι απελπιστικα Αλλά θέλω να το παλέψω

φίλε μου το πιο βασικό είναι ο ρυθμός, χωρίς αυτόν παίζεις ασύνδετες νότες που δεν βγάζουν νόημα. δώσε βάση στην πενιά σου, το χέρι να πηγαίνει σταθερά και συνεχόμενα θέση/άρση και εκεί πάνω να χτίσεις την μελωδία σου στην ταστιέρα. δοκίμασε να παίξεις τα κομμάτια που ξέρεις μόνο με πένα και φιμωμένες χορδές, προσπαθώντας να τραγουδήσεις την μελωδία και να καταλάβεις πώς αυτή πατάει πάνω στον ρυθμό.
το δεξί χέρι (εφόσον είσαι δεξιόχειρας, εννοώ το χέρι της πένας) εξαρτάται μόνο από τον ρυθμό, δεν το ενδιαφέρει τί παίζει το αριστερό ή αν αλλάζει χορδή ή αν έχει μεγάλες ή μικρές αξίες η μελωδία. έχει μια απλή αλλά εντελώς απαραίτητη αποστολή, να κάνει με χαλαρότητα την συνεχόμενη και σταθερή κίνησή του, δίνοντας αυτό εντολή στο αριστερό και όχι το ανάποδο.

2 «Μου αρέσει»

Αν και καθυστερημένος λόγω προσωπικού προβλήματος με βοηθεισε αρκετά η συμβουλή σου έχω βελτιωθεί Αλλά όχι σε όλα τα τραγούδια και αυτό με της φιμωμενες πενιες…
Σε ευχαριστώ

1 «Μου αρέσει»

στεναχωριέμαι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, αλλά χαίρομαι που είδες βελτίωση. ελπίζω να πάνε όλα καλά από δω και μπρος!

1 «Μου αρέσει»