Δυστυχως αυτο κατηντησε να ειναι το επιπεδο του φορουμ.
Εγω αποχωρω. Ευχαριστω για την φιλοξενια.
Να 'σαι καλά και καλή επιτυχία στην αναζήτηση φόρουμ με επίπεδο αντάξιό σου.
Το θέμα κλειδώνει.
Γράφτηκε στη σελίδα του admin από το μέλος Μυρος Πασχαλης:
Πριν απο λιγες ημερες εστειλα το εξης μυνημα στην κ. Ελενη “…”
Βλεπω οτι ακομη δεν προβηκατε σε καμια ενεργια. Πρεπει να καταλαβαιτε οτι το internet δεν ειναι και τοσο ανεξελεγκτο… Ηδη εχουν γινει τα απαραιτητα back up και save, και σε περιπτωση μη αποκαταστασης του ονοματος μου θα ακολουθηθει διαφορετικη διαδικασια.
Κατόπιν «παρενεργειών» που προκάλεσε τo υπʼ άριθ. 53 μήνυμα μου σε αυτήν την ενότητα παρακαλώ θερμώς τη διαχειριστική ομάδα, για προφανείς και εξαιρετικούς λόγους, καίτοι απαγορεύεται (κατʼ αρχήν) από τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, να το διαγράψει. Είναι πρόδηλο, ευκρινές και ξεκάθαρο ότι στο ανωτέρω μήνυμα μου δεν διαλαμβάνονται επʼ ουδενί μειωτικοί, δυσφημιστικοί ή προσβλητικοί ισχυρισμοί για κανέναν!!!
Παρά ταύτα, επειδή κάθε παρανόηση ή παρεξήγηση δεν είναι φρόνιμο να καταλήξει στο να διωχθούν πρόσωπα που δε φέρουν καμία ευθύνη και δεν σχετίζονται με τη σύνταξη και ανάρτηση του ανωτέρω μηνύματος, παρακαλώ για τη διαγραφή του και δηλώνω καθολικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο του. Δυστυχώς, μια μήνυση ή αγωγή είναι το ευκολότερο πράγμα στην Ελλάδα και η τελική δικαστική ετυμηγορία για το αν πράγματι κάποια συμπεριφορά ήταν ή όχι παράνομη θα κρατήσει έτη και θα στοιχίσει στους εμπλεκόμενους χρόνο, δαπάνες και ταλαιπωρία. Δεν ευθύνεται επομένως και δεν χρωστάει τίποτα το «ρεμπέτικο φόρουμ» και οι διαχειριστές του να εμπλακούν σε μια τέτοια δυσάρεστη διαδικασία.
Για όποιον λοιπόν επιθυμεί να ποινικοποιήσει τον δημόσιο διάλογο για τα ζητήματα της τέχνης, της μουσικής, του τραγουδιού κλπ, όπως αυτός ομαλά διεξάγεται εδώ και πολλά έτη στο πλαίσιο του παρόντος διαδικτυακού φόρουμ, καλό είναι να μην οχλεί τρίτους και στρέφεται σε λάθος κατευθύνσεις. Ορθό είναι η πολεμική του αυτή και η σχετική αντιδικία να διεξαχθεί «lege artis» στις δικαστικές αίθουσες και όχι μέσα από ηλεκτρονικά μηνύματα, επιστολές και εναντίον προσώπων που δεν έχουν σχέση με τις ανωτέρω δημοσιεύσεις. Συνεπώς, όποιος θεωρεί ότι αδικείται, θίγεται ή προσβάλλεται από τις αναρτήσεις - δημοσιεύσεις μου και επιθυμεί να διεκδικήσει αρμοδίως κάτι παραπάνω, ας μην παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία του φόρουμ και οχλεί άδικα τη διαχειριστική του ομάδα.
Τις συναφείς εξωδίκους δηλώσεις, αγωγές και μηνύσεις θα δεχθώ εγώ…και θα απαντήσω προσηκόντως. Τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύνταξη κάθε εναντίον μου δικογράφου είναι τα ακόλουθα:
Παναγιώτης Κων. Κωτσοβίλης
Δικηγόρος – ΜSc
Πατρ. Ιωακείμ 11, Αθήνα (Κολωνάκι)
θα ελεγα “και μη χειροτερα” αλλα ειναι πολυ light η εκφραση…παμε καλα ρε μαγκες??πλακωσατε τις μυνησεις επειδη κατι ειπε ο ενας και κατι ειπε ο αλλος???ο θεος να μας φυλαξει…