Βιτζηλαίος Γιώργος

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους/όλες.
Υπάρχει άποψη για τον κατασκευαστή Γιώργο Βιτζηλαίο;!
Βρίσκομαι στην φάση αναζήτησης λαούτου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Καλησπέρα φιλε,

Αν θες νησιωτικο/ στεριανο λαουτο ο Γιωργος είναι μια πάρα πολύ καλή λύση. Είναι πολύ προσιτός, συζητήσιμος και κατ’ εμέ λεπτοδουλης, με οργανα που αντεχουνε στον χρόνο χωρίς σκευρωματα και ιστορίες. Δεν θα πληρώσεις τον κούκο αηδόνι, και θα έχεις ένα όργανο για οποιαδήποτε χρήση. Τα λαουτα του ο Γιώργος τα προσαρμόζει κατα κύριο λόγο πανω στο νησιωτικο ύφος και χρώμα. Τα οργανα του δεν χάνουν πουθενά. Είναι ακριβεστατα σε όλο το μήκος και πλάτος του λαουτου. Πριν μερικά χρόνια είχα πάρει ένα μεταχειρισμένο λαουτο του Γιώργου το οποίο το
ευχαριστηθηκα για κάνα δυο χρόνια αλλά ένας γνωστός μου είχε φαγωθεί να το αγοράσει. Του είπα ότι δεν πωλείται αλλά αυτός με δελεασε με ένα μεγάλο ποσό και έτσι το αποχωρίστηκα. Μετα παράγγειλα άλλο οργανο απ’ τον Γιώργο που μέχρι σήμερα δεν το αποχωρίζομαι. Έχω στην κατοχή μου διαφορά λαουτα (παλια και καινούργια) αλλά κυρίως χρησιμοποιώ του Γιώργου, ειδικοτερα σε νησιωτικες και γενικά δημοτικές περιεχομένου δουλειές και παιξιματα. Αν θες φωτογραφίες και βίντεο για να πάρεις μια γεύση, μπορείς να μου στείλεις μήνυμα εδώ.
Ελπίζω να σε καλυψα η έστω να σε βοήθησα κάπως με την δημοσίευση μου.

Φιλικους χαιρετισμούς,

2 «Μου αρέσει»

Ενδιαφέρομαι για στεριανό λαούτο για την ακρίβεια.
Σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και για την βοήθειά σου.

Φυσικά και αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο βιντεάκι να στείλεις,έχω σκοπό βέβαια μέσα στη βδομάδα να περάσω από το εργαστήρι του για δοκιμή.
Να 'σαι καλά όπως και να 'χει!