Βιτζηλαίος Γιώργος

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους/όλες.
Υπάρχει άποψη για τον κατασκευαστή Γιώργο Βιτζηλαίο;!
Βρίσκομαι στην φάση αναζήτησης λαούτου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Καλησπέρα φιλε,

Αν θες νησιωτικο/ στεριανο λαουτο ο Γιωργος είναι μια πάρα πολύ καλή λύση. Είναι πολύ προσιτός, συζητήσιμος και κατ’ εμέ λεπτοδουλης, με οργανα που αντεχουνε στον χρόνο χωρίς σκευρωματα και ιστορίες. Δεν θα πληρώσεις τον κούκο αηδόνι, και θα έχεις ένα όργανο για οποιαδήποτε χρήση. Τα λαουτα του ο Γιώργος τα προσαρμόζει κατα κύριο λόγο πανω στο νησιωτικο ύφος και χρώμα. Τα οργανα του δεν χάνουν πουθενά. Είναι ακριβεστατα σε όλο το μήκος και πλάτος του λαουτου. Πριν μερικά χρόνια είχα πάρει ένα μεταχειρισμένο λαουτο του Γιώργου το οποίο το
ευχαριστηθηκα για κάνα δυο χρόνια αλλά ένας γνωστός μου είχε φαγωθεί να το αγοράσει. Του είπα ότι δεν πωλείται αλλά αυτός με δελεασε με ένα μεγάλο ποσό και έτσι το αποχωρίστηκα. Μετα παράγγειλα άλλο οργανο απ’ τον Γιώργο που μέχρι σήμερα δεν το αποχωρίζομαι. Έχω στην κατοχή μου διαφορά λαουτα (παλια και καινούργια) αλλά κυρίως χρησιμοποιώ του Γιώργου, ειδικοτερα σε νησιωτικες και γενικά δημοτικές περιεχομένου δουλειές και παιξιματα. Αν θες φωτογραφίες και βίντεο για να πάρεις μια γεύση, μπορείς να μου στείλεις μήνυμα εδώ.
Ελπίζω να σε καλυψα η έστω να σε βοήθησα κάπως με την δημοσίευση μου.

Φιλικους χαιρετισμούς,

2 «Μου αρέσει»

Ενδιαφέρομαι για στεριανό λαούτο για την ακρίβεια.
Σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και για την βοήθειά σου.

Φυσικά και αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο βιντεάκι να στείλεις,έχω σκοπό βέβαια μέσα στη βδομάδα να περάσω από το εργαστήρι του για δοκιμή.
Να 'σαι καλά όπως και να 'χει!

Καλησπέρα Βασίλη και χρόνια πολλά. Έχω βγει στην γύρα για λαούτο και έχω επισκεφθεί κάποιους οργανοποιούς. Χθες είχα πάει και στον Βιτζηλαίο αλλά δεν είχε έτοιμο αυτό που φτιάχνει και μου έδειξε ένα παλιότερο δικό του το οποίο ακουγόταν καλό μεν αλλά ήταν πολυ ταλαιπωρημένο και δεν μπόρεσα να καταλάβω την δουλειά του. Διαβάζω πιο πάνω την γνώμη σου για τον Βιτζηλαίο και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Αν έχεις κάτι άλλο να μου πεις ή να μου στείλεις κάποια φωτογραφία από το δικό σου ή και βίντεο θα με βοηθούσες πολύ.

ευχαριστώ

Γεια σου φίλε ,

Άργησα λίγο να δω το μήνυμα σου λόγω υποχρεώσεων και αλλαγής συσκευής. Έχω λαούτο του Βιτζηλαιου και μπορώ να σου στείλω φωτογράφιες και βίντεο.

Ευχαριστώ,

Εννοείτε αν μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και ήχο να το ακούσουμε στείλτε τα !

Θα ήθελα ένα email .

@Vasilis_Vassiliadis Μπορώ να έχω κι εγώ υλικό από το εν λόγω λαούτο;

Βεβαιως, απλά θέλω κάποιο μέσω επικοινωνίας για να τα στείλω.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, θα ηθελα πληροφορίες και αξιολόγηση για τα Μπουζούκια του κατασκευαστή Γιώργου Βιτζηλαιου, καθως ειμαι σε αναζήτηση μπουζουκιου τριχορδου. Ευχαριστώ