Καλή χρονιά και σε σένα
Γενικώς είμαι άσχετος με το αντικείμενο αλλά εδώ μέσα βρήκα αρκετές ουσιαστικές πληροφορίες. Απλά είμαι ξεροκέφαλος και πεισματάρης!!! και πιάνουν τα χέρια μου.
Το ψευδώνυμο μου δεν είναι Θεός, αλλά [u]θείος /u, όπως με αποκαλούν οι συμφοιτητές μου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, (κάνω αρκετά κουφά τελευταία…), σε συνδυασμό με τα αρχικά του Theodore.
Το όργανο σίγουρα δεν είναι τέλειο αν το δεις από κοντά, η ταστιέρα έγινε πολύ χοντρή, ώστε να έχω περιθώριο να την πλανίσω αν φαλτσάρει, τα κλειδιά τα έβαλα παράλληλα ενώ θέλανε λίγη γωνία μεταξύ τους, όπως εκ των υστέρων ανακάλυψα όταν πέρναγα τις χορδές, άσε που μου ήρθε η χελώνα στη μάπα, γιατί αρχικά είχα βάλει καρφάκι αντί για βίδα στη στερέωσή της…
Το ξύλο ήταν μιά παμπάλαια μουριά σε κάποιο πεζοδρόμιο του Δήμου που δουλεύω. Είχε ξεραθεί από χρόνια και ήταν κατασκωροφαγωμένη. Μάλιστα στο σκαφάκι που έσκαψα συνάντησα μία τρύπα από άκρη σε άκρη που με ακολούθησε μέχρι τέλους η ρουφιάνα και τη στοκάρισα με στόκο που έφτιαξα με πριονίδι και κόλα!
Διέσωσα λίγο ξύλο για τυχόν μελλοντικές βουτιές στα βαθειά νερά της οργανοποιίας… αν το ξανατολμήσω βέβαια!