Αναζητώ τρίχορδο Μπουζούκι

Γειά σας. Ενδιαφέρομαι για αγορά καινούριου ή μεταχειρισμένου μέχρι 800 ευρώ. Κατά προτίμηση Αθήνα ώστε αν είναι δυνατόν να δοκιμαστεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

3 «Μου αρέσει»

@Κωνσταντίνος_Ψαρούδη καλωσόρισες στο Φόρουμ και καλές συζητήσεις να έχουμε.

Η τιμή που βάζεις ως όριο (ειδικά για την αγορά μεταχειρισμένου) περιλαμβάνει μια πολύ μεγάλη γκάμα οργάνων και μάλιστα αξιόλογων. Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν πριν ξεκινήσει ο καθένας μας να προτείνει (λέγοντας το μακρύ και το κοντό του :sweat_smile:) να μας πεις εσύ πρώτα κάποια πράγματα για εσένα. Ας πούμε γνώσεις γύρω από τη μουσική, τι σου αρέσει να ακούς και να παίζεις ή τι ηχόχρωμα θα ήθελες να έχει το όργανο και φυσικά όσον αφορά την εμφάνισή του κάποια χαρακτηριστικά. Έτσι η προτάσεις θα είναι πιο στοχευμένες στα θέλω σου και πιο σωστές :wink:

6 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα λοιπόν! Παίζω ερασιτεχνικά τριχορδο μπουζούκι έχοντας κάποιες βάσεις από μαθήματα. Το ρεπερτόριο που μου αρέσει είναι ρεμπέτικα και λαϊκά. Μου αρέσει σκαρβελης, Τούντας, ζουανακος, Χιώτης, μητσακης. Σαν σχέδιο μπουζουκιού αισθητικά μου αρέσει το λίγο αχλαδωτο σχήμα.

2 «Μου αρέσει»

Η αγορά του μεταχειρισμένου σε αυτή τη τιμή είναι μεγάλη και μπορείς να βρεις πολλές ευκαιρίες από διάφορους κατασκευαστές. Επομένως δε θα σταθώ τόσο εκεί.

Όσον αφορά όμως την αγορά καινούριου, σε αυτή τη τιμή και στο ύφος που θες να έχει το όργανο, σίγουρα θα άξιζε μια επίσκεψη προς Αργυρούπολη μεριά, στο Πέτρο Ζαράνη. “Τίμια” όργανα για τα λεφτά τους και ο κατασκευαστής μερακλής. Θα ακούσει όσα έχεις να του πεις και θα σου προτείνει με τη σειρά του. Όσα όργανα του έχει τύχει να παίξω μου άρεσαν τόσο σαν ήχος όσο και σαν κατασκευή. Το κομμάτι της αισθητικής είναι κάπως πιο προσωπικό ζήτημα.

3 «Μου αρέσει»

Μιας και αναφέρθηκε ο Ζαρανης να αφήσουμε και εδώ το link της σελίδας του στο Facebook
https://www.facebook.com/P.Zaranis

3 «Μου αρέσει»

Είχα επικοινωνήσει με τον κύριο Ζαράνη αλλά δεν είχε κάτι ετοιμοπαραδοτο αυτή την περίοδο. Προσανατολιζομαι στον Κώστα Τσόπελα. Έπαιξα ένα μπουζούκι του κι έμεινα ευχαριστημένος. Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν η 69αρα κλίμακα του και το φοβάμαι στο νησί που θα το πάρω

2 «Μου αρέσει»

Χμ, τότε θα χρειαστεί και ένας άλλος οργανοποιός για να κάνει το σετάρισμα…
Καλύτερα παραγγελία στον Ζαράνη ή ψάξιμο στις αγγελίες.

Αν είσαι Αθήνα, πήγαινε στον Καρανδρέα στην Αλκηβιάδου7Α, να δεις και να δοκιμάσεις. Δεν χάνεις τίποτα. 210-8835046

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα 31 ημέρες μετά την τελευταία απάντηση. Δεν επιτρέπονται πλέον νέες απαντήσεις.