Αγορά Τρίχορδου

Καλησπέρα είμαι καινούργιος χρήστης (βασικά παρακολουθώ το φορουμ εδώ και καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω). Θέλω αν μπορείται να με βοηθήσετε σε ένα θέμα. Θέλω να αγοράσω τρίχορδο μπουζούκι. Το θέμα μου είναι ότι εγώ παίζω κυρίως κιθάρα άρα θέλω το μπουζούκι για δεύτερο όργανο που σημαίνει ότι δεν θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα, αλλα να είναι και σχετικά ποιοτικό αν ασχοληθώ πιο σοβαρά στο μέλλον (απαιτήσεις ο μικρός:)). Μένω Θεσσαλονίκη,τι προτείνετε?Να κοιτάξω καθόλου βιομηχανικά μήπως σε τιμές 400-600 έχουν να πούν κάτι?Να πάω από οργανοποιείο?Επίσης αν μπορείτε να συμβουλέψετε και για τζουρά που εξετάζετω σαν περίπτωση.Για μεταχειρισμένα?

αν μενεις θεσσαλονικη φιλε πανε κορδελιο στον σταμκο τον παναγιωτη…, μπες στην σελιδα του να δεις…stamkos.gr…ειναι καλη περιπτωση θα βρεις και φτυνο και καλο οργανακι…δεν υπαρχουν βιομηχανικα μπουζουκια ολα μαστοροι τα κατασκευαζουν…

ευχαριστω πολυ φίλε.μπουζούκια που έχει ας πούμε ο νάκας ή αυτά που βλέπω σε thommann με ονομασίες στυλ B-2 και λοιπά δεν είναι βιομηχανικά?

καλώς ήρθες!
σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις μια χαρά καινούριο τζουρά. για μπουζούκι τα μεταχειρισμένα είναι πάντα μια καλή λύση, ειδικά σε καλό όργανο που ωριμάζει -παρ’όλα αυτά η τιμή του μαραίνεται… φρόντισε να έχεις κάποιον έμπειρο (στα όργανα περισσότερο, όχι απλά στην οργανοπαιξία) μαζί σου.
καλή τύχη!

υγ: βαριά βιομηχανία δεν υπάρχει, υπάρχει όμως βιοτεχνία (μάτσικας) και μαζική παραγωγή (διάφοροι). δεν αποκλείεται στα λεφτά σου να βρείς κάτι αξιόλογο για καινούριο, αλλά καλύτερα η προσωπική επαφή με τον μάστορα!

ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.ε πέρα από κατασκευαστές αν έχετε να προτείνετε συγκεκριμένους,γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν site για να βρω μεταχειρισμένα μπουζούκια πέρα από noiz και το παρών?

είμαι χαμουτζής και δυστυχώς δεν ξέρω από μάστορες στη θεσσαλονίκη. κάνε μια γύρα όμως για να δείς τί παίζει στην αγορά, και συνήθως τα εργαστήρια έχουν κάποια μεταχειρισμένα.
στη χρυσή ευκαιρία εμφανίζονται που και που καλά πράγματα, αν τα προλάβεις.

Οπως εισαι φιλε μου στον Σταμκο…Οχι τζουρα μαθε μπουζουκακι κατευθειαν…Ο Σταμκος εχει site μπες κ δες…Εχει βγαλει πολυ καλα 400-500 ευρω…Θα σου εγγυηθουν πολλοι απο εδω…Οχι μεταχειρισμενα ο συγκεκριμενος κατασκευαστης φτιαχνει καλα οργανακια καινουργια…

κι εγω θα σου λεγα να μη παρεις μπουζουκι απο “οικο”(λιολιος νακας κτλ).μπορεις να τσεκαρεις και εδω

Φίλε μου κάνοντας αναζήτηση στα παλαιότερα θέματα του Φόρουμ θα βρεις πολλές χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για αυτό που ψάχνεις. Το θέμα “μπουζούκια σε αυτή την τιμή” καθώς και “μπουζούκι ή τζουράς” έχει αναλυθεί και σίγουρα θα βρεις κατευθύνσεις. Καλή επιτυχία στη επιλογή σου.

Κατα τη γνωμη μου ξεκινα να ψαχνεις οργανα μονο σε οργανοποιους και παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο κυριως απο ηχητικη αποψη… Με το ποσο που διαθετεις πιστευω να βρεις ενα αξιοπιστο οργανο. Καλη αναζητηση!!

Δες και εδω.
http://www.youtube.com/user/kantinibouzouki#p/u/11/_ojo72dTaHc

Η δικιά μου η πρόταση για την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας είναι αυτή:
ΜΑΡΙΟΣ & ΜΙΚΗΣ ΚΟΤΣΕΣ
τηλ.6946499228-6942901373
Διεύθυνση: Π. Σέκερη 19 Ξηροκρηνη (Θεσσαλονίκη)
Ιστότοπος: http://www.taximi.gr
Email: [http:// taximi@rocketmail.com](http:// taximi@rocketmail.com)
Facebook:[http:// www.facebook.com/kataskeves.mpouzoukikithara](http:// www.facebook.com/kataskeves.mpouzoukikithara)