Αναζήτηση κιθάρας

Καλημέρα!! Είχε πάρει το μάτι μου αυτήν την κιθάρα στο ότι είναι κοντά στον ρεμπέτικο ήχο. Τι γνώμη έχετε για αυτήν την αγορά;

Υπάρχει κάποια άλλη που μου προτείνετε;;

Αυτές οι old style κιθάρες κάνουν για fingerpicking ή λίγο μπλουζ, αλλά όχι ακριβώς για ρεμπέτικο. Σε αυτά τα λεφτά θα βρεις καμιά παλιά ιταλική με χορδοστάτη, αλλά μην περιμένεις ποιότητα ήχου.
Αντίστοιχη με αυτή που ανέβασες είναι και η recording king dirty '30. την έχω δοκιμάσει και ήταν τίμια για τα λεφτά της.

3 «Μου αρέσει»

Αυτήν που λες στο τέλος, την έχει κάποιο κατάστημα εδώ Ελλάδα;

Ευχαριστώ πολύ.

Στο ίδιο κατάστημα που βρήκες την άλλη (ένα απλό γκουγκλάρισμα). Να πας οπωσδσήποτε να τις δοκιμάσεις από κοντά.

3 «Μου αρέσει»

Εγώ είχα δοκιμάσει μια στον σαμουελιαν πριν πέντε μέρες. Αν βρίσκεσαι Αθήνα οπωσδήποτε να την δοκιμάσεις, γιατί και εγώ την βρήκα πολύ τίμια για τα λεφτά της.

2 «Μου αρέσει»

Θυμάσαι όνομα της κιθάρας;

Ή λες αυτήν που μου πρότεινε ο Νίκος;

Την recording kings dirty 30 parlor

1 «Μου αρέσει»

Σε αυτήν την κιθάρα η γκάμα των τραγουδιών περιορίζεται; Το στυλ της εννοώ είναι για σολάρισμα ή και για συγχορδίες; Όπως παίζω και σε μια απλή ακουστική έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα θα έχει νόημα και σε αυτήν;

Γνώμη μου είναι πως κάθε όργανο μπορεί να ικανοποιησει τον κάθε παίχτη αν ο ίδιος γουστάρει. Για την συγκεκριμένη έχω να πω πως είναι συνολικά καλή και για τα δύο πεδία σε καλή τιμή.

1 «Μου αρέσει»

Σε ακουστική με καμάρια “Χ” μην περιμένεις ιδιαίτερες σολιστικές επιδόσεις. Απλά ένα μικρό σκάφος δεν θα έχει τόσο πλαδαρά μπάσα.

2 «Μου αρέσει»

Δεδομένης της τιμής της σίγουρα δεν είναι κάτι φοβερό αλλά στην κατηγορία της υπάρχουν κάνα δυο άλλες εξίσου καλές.

1 «Μου αρέσει»