Αγορα νεου μπουζουκιου με δοσεισ

Γεια σα παιδια…επειδη πρεπει να παρω ενα καινουργιο μπουζουικι γιατι το πρωτο ειναι πολυ δυσκολοπαιχτω και ακουγεται και σαν τενεκες απο αλουμινιο θελω την βοηθηα σας…θα ηθελα να μου πειτε αν η κατασκευαστες δεχονται να αγοραστει ενα μπουζουκι με δοσεις ???περιπου στα 1000 ευρω…

Φίλε γενικά κάποιοι στα site τους δηλώνουν ότι κάνουν δόσεις, αλλά ούτως ή άλλως στην εποχή που ζούμε, υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να σε εξυπηρετήσουν πολλοί οργανοποιοί. Καλύτερα να ρωτήσεις εσύ ο ίδιος τον οργανοποιό που σε ενδιαφέρει εάν μπορεί να σε διευκολύνει.

Για τα σιτε το ξερω τα εχω δει…αλλα δεν τα εμπιστευομαι…θα ρωτησω σε οργανοπειο…

Στην Θεσσαλονίκη 2-3 απο τους πολύ γνωστούς οργανοποιούς, απο ότι θυμάμαι, δίνουν τη δυνατοτήτα αυτή. Βέβαια στις εποχές που ζούμε σίγουρα όλο και περισσότεροι πλέον θα πωλούν με δόσεις. Μια γύρα θα σε διαφωτίσει…

O ματσικας δινει με δοσεις αλλα με καρτα.

κι ο Καρτελάς το ιδιο

Καρελλάς!

οι δόσεις συνήθως με κάρτα δεν γίνονται; για μεγάλα ποσά τουλάχιστον. δεν ασχολούμαι και δεν ξέρω.
ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί ο οργανοποιός ότι θα πάρει τα λεφτά του (ειδικά σήμερα), δεν είναι ούτε η πιστωτική ούτε η έγγραφη συμφωνία μετά την παράδοση του οργάνου. ο καλύτερος είναι να βάζεις στην άκρη ένα ποσό κάθε μήνα, μέχρι να πάρεις το όργανο που έχεις παραγγείλει ή έχεις δώσει για επισκευή. έτσι είναι κι οι δυο ευχαριστημένοι!

Γιατί όργανο ψαχνής φίλε,και τη να εχει. Μπορεί να βρεις και πιο φτηνά και με δόσεις και με κάποιο όργανο μέχρι να γίνει το δικό σου για να παίζεις. Αν σε διαφέρει το συζητάμε ευχαριστώ.

δες το μπουζούκι του συμφορουμιστή zabe…έχει κατεβάσει τη τιμή για το παλαιό του μπουζούκι στα 500 ευρώ!

Και βέβαια μπορείς με λίγες δόσεις μεσω πιστωτικής κάρτας – αν μαλιστα το επιτρέπει η τραπεζα που εβγαλε την καρτα θα ειναι και ατοκες!!Εγώ πριν εναμιση χρονο αγορασα με δοσεις ενα μπουζουκι και πριν δυο μηνες ενα μπαγλαμα μαζι με εναν τζουρά, απο γνωστο οργανοποιο της Θεσσαλονικης.