ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Καλησπέρα σε όλο το κόσμο του φόρουμ. Γνωρίζετε αν και ποιοι κατασκευαστές κατά την αγορά οργάνων κάνουν δόσεις ή ευκολίες στην πληρωμή, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν υπάρχει κατοχή πιστωτικής κάρτας?
Υστερόγραφο : Οι καιροί είναι δύσκολοι ,δείξτε λίγο κατανόηση, σας παρακαλούμε.:109:

Φανταζομαι και σε κουβεντα με τον μαστορα βλεπεις αν μπορει να γινει καποια συνεννοηση…

ματσικας.http://www.matsikas.gr/el/Product-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B9-%CE%9D%CE%BF5%CE%91-8%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%BF_212.Σε ολα τα μπουζουκια κανει με δοσεις σε καρτα.

Φίλε Τρίκαλε ο Μάκης ρώτησε για δόσεις ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.

μάλλον δεν είναι αυτό που ζητάς, αλλά άμα παραγγείλεις όργανο σε μάστορα με μεγάλο χρόνο παράδοσης, μπορείς να έχεις κάποιο αρχικό ποσό (που το δίνεις για προκαταβολή) και μετά κάθε μήνα να βάζεις στην άκρη μία “δόση”. έτσι, όταν έρθει η ώρα να το παραλάβεις, θα έχεις και το υπόλοιπο ποσό.

Τώρα πολλοί οργανοποιοί, κατασκευάζουν αργά κάποια όργανα,όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης πληρωμής από τον πελάτη,ώστε να μαζέψει αυτός σιγά σιγά το ποσόν που υπολείπεται.Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση,ώστε δόσεις χωρίς κάρτα,ή συναλλαγματικές,δεν παίζουν.

Και ο ΚΑΡΕΛΛΑΣ απο αυτα που ξερω κανει καποιες δοσεις.

Κάνει μεν δόσεις αλλά ΟΧΙ χωρίς πιστωτική κάρτα. Αυτά έχουν τελειώσει για τους περισσότερους κατασκευαστές προ πολλού. Όπως είπε και ο Νίκος λίγο πιο πάνω :

κοίταξε παΐδια δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ πίσω σε εμάς αλλά και ο μάστορη δεν ψάχνονται πολύ πως θα μπορούσαν να βοήσουν τον κόσμο για την αγορά κάποιου οργάνου. μια λύση είναι ι δανειοδοτήσει μέσο τραπέζης μια άλλη λύση είναι ι συναλλαγματικές και μια άλλη λύση ο μετατάξεις τους διακανονισμός αν και το τελευταίο είναι πολύ δύσκολο λόγο ότι πλέον κάνεις δεν εμπιστεύεται κανένα. βεβαία και αυτό που είπε ο φίλος liga rosa ότι κάποια μάστορη καθυστερούν κάποιες παραδόσεις όποτε όντως μπορεί κάποιος να βάζει σιγά λεφτά στην άκρη ι και ακόμα καλύτερα είναι να βάλουμε κάποιο στόχο πχ ότι σε 1 χρόνο θα πάρω όργανο και να μαζέψεις όλο το χρηματικό πόσο που σου χρειάζεται.

Όχι φίλε μου Σώτο.Οι μαστόροι ψάχνονται και παραψάχνονται,ίσως όχι για να βοηθήσουν,αλλά τουλάχιστον να πουλήσουν.Και η μόνη περίπτωση διακανονισμού σε άγνωστο τελείως πελάτη, είναι η πιστωτική κάρτα.Σε πολύ γνωστούς ανθρώπους μεταξύ τους ακ΄’ομα γίνεται προσωπικός διακανονισμός.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ.Για τις συναλλαγματικές δεν “παίζουν”,γιατί ενώ με απλήρωτη συναλλαγματική βγάζεις αμέσως διαταγή πληρωμής,τι θα κάνεις μετά όταν ο άλλος δεν έχει, Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σε πληρώσει.Θα του πάρεις το σπίτι,για 1000 ή 1500 ευρώ; Επειδή λοιπόν τα πράγματα όταν φτάνουν εκεί γίνονται πολύ δύσκολα,ο οργανοποιός δεν θέλει να μπλέξη,και ας μην πουλήση.Αυτά.

Το δικο μου οργανο καπως ετσι το ειχα παρει. Ειχα παει, ειχα διαλεξει, εδωσα τα μισα λεφτα μπροστα και μου κρατησε το οργανο. Οταν μετα απο 15-20 μερες ειχα και τα υπολοιπα πηγα και το πηρα. Ετσι, δεν υπηρξε κινδυνος να εκτεθει κανεις. Και κατα την αποψη μου ειναι και σωστο, καθοτι ουτε ο οργανοποιος ρισκαρει, και ετσι μπορεις να καπαρωσεις το οργανο που θες, οχι απαραιτητα με τα μισα λεφτα, αλλα με ενα Χ ποσο.

Αρα, συμβουλη μου, δες τι λεφτα μπορεις να διαθεσεις για οργανο, δες τι λεφτα προκειται να σου ερθουν και κανε τα κουμαντα σου.
Δυστυχως, κανεις δεν θα σου πει “παρε το οργανο και οποτε εχεις λεφτα φερτο”…