Αγορά μπουζουκιού (2005)

Γεια σας παιδιά!
Μαθαίνω μπουζούκι με τον Θέμη εδώ και κάποιους μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα σκοπεύω να αγοράσω ένα καλό μπουζούκι και υπάρχει η δυνατότητα να πάρω ένα μέσω του Θέμη με 1600€ . Έχει αγοράσει κανείς μπουζούκι μέσω Θέμη να μου πει αν αξίζει τον κόπο αυτή η αγορά;

Σας ευχαριστώ!

Καλύτερα να πας σε κάποιους κατασκευαστές και να δεις πολλά μπουζούκια, να παίξεις με μερικά από αυτά και στη συνέχεια να κρίνεις. Οι σοβαροί κατασκευαστές με 1600 ευρώ φτιάχνουν φανταστικά μπουζούκια. Οι μεσάζοντες γενικά ποτέ δεν είναι καλοί.

Συμφωνω με τον Αδμιν.
Αφου υπαρχει τετοια δυνατοτητα(1600e)πρεπει να το ψαξεις λιγο γιατι ειναι πολλα τα λεφτα.Ψαξε σε καλους οργανοποιους,δες και αυτο που σου λεει ο μεσαζων και αποφασισε.Δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση να παρεις οργανο καλο!!
Μ’αυτα τα λελε μπορεις να παρεις μπουζουκαρα!!!
Εγω αν ειχα στη διαθεση μου 1600 θα το εφταχνα σιγουρα στον Βαρλα!!

(Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/ην trihordos 31 Μάιος, 2005)

Αφού αποφασίσεις τί χαρακτηριστικά θά έχει το όργανο που θέλεις να αποκτήσεις, θα γυρίσεις τους οργανοποιούς και θα δοκιμάσεις έτοιμα όργανα για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει.

Η άλλη λύση είναι να δώσεις εντολή να σου το φτιάξει κάποιος από την αρχή, αλλά σαυτή την περίπτωση το όργανο θα χρειαστεί μερικούς μήνες μέχρι να σταθεροποιηθεί, οπότε θα χρειαστεί να πηγαινοέρχεσαι στον κατασκευαστή για να σου διορθώνει τα μικροπροβλήματα που σου παρουσιάζονται.

Ευχαριστώ παιδιά, θα πάω, λοιπόν, να δω διαφορετικά όργανα και όταν θα έχω πάρει απόφαση θα σας ξαναρωτήση για την γνώμη σας.
Τα λέμε!