Αγορά καινούργιου οργάνου

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Είμαι 19 ετών κάτοικος εξωτερικού και αυτό είναι το πρώτο μου νήμα σε αυτήν την ιστοσελίδα. Εκτός αυτού είμαι και σκράπας σε ότι έχει να κάνει με μουσική και μουσικά όργανα. Θα ήθελα την βοήθεια σας, διότι ψάχνω για ένα μπουζούκι για να ξεκινήσω μαθήματα και να μάθω να παίζω. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα για το αν θα είναι 3χορδο η 4χορδο, από ότι έχω διαβάσει για τις διαφορές τους όμως, κλείνω μάλλον προς το 3χορδο διότι είναι πιο παραδοσιακό και έχει πιο πολλά τραγούδια στο ρεπερτόριο του που μου αρέσουν. Θα ήθελα πέρα και από μία μικρή καθοδήγηση στην επιλογή (3χορδο ή 4χορδο), να μου προτείνεται μαγαζιά (;), οργανοποιούς (;), εμπόρους(:wink: στους οποίους θα μπορούσα να βρω κάποιο low budget(400 βαριά βαριά 500) καλό όργανο για να μάθω να παίζω. Δεν στοχεύω να ασχοληθώ επαγγελματικά , αλλά παρόλα αυτά θα ήθελα να είναι κάτι ποιοτικό και με καλό ήχο.
Ιστοσελίδες τύπου nakas.gr έχουν πολύ φθηνά μπουζούκια (200 250 ευρώ) απλώς φοβάμαι μην δεν είναι αυτό που περιμένω και απογοητευτώ και πάνε τα χρήματα μου τζάμπα.

Θα χαρώ πολύ να το συζητήσουμε το θέμα αυτό , να ακούσω τις γνώμες και τις συμβουλές σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους αφιερώσουν χρόνο για να με βοηθήσουν.

Χρήστος

Στην κατηγορία τιμής που αναφέρεις εγώ θα σου έλεγα ότι η καλύτερη περίπτωση είναι ο Μάτσικας. Βιομηχανοποιημένα όργανα αλλά αξιοπρεπή. Ξέρω ότι κάνει αποστολές στο εξωτερικό.
Υπάρχουν επίσης πολλά νήματα στο φόρουμ που ασχολούνται με αυτό το θέμα. Με μια αναζήτηση θα βρεις πολλές πληροφορίες.

5 «Μου αρέσει»

Καλημέρα,

θα το έχω στα υπόψιν μου , ευχαριστώ για την απάντηση σου.