Αγορά καινούργιου μπουζουκιού

Παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα μπουζούκι αλλά αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση, αλλά σε όσους μάστορες έχω πάει δεν έχω βρει κάτι που να μου αρέσει ιδιαίτερα. Δίνω μέχρι 1600 ευρώ. Λόγω της δουλειάς, θα πάρω τετράχορδο, τρίχορδο έχω σπίτι ούτως η άλλως. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον καλό μάστορα, που να είναι τίμιος πάνω απ’ όλα, να είναι καλός σίγουρα και να μην είναι μούφα το όργανο που θα μου φτιάξει και σίγουρα να μην περιμένω 8 μήνες όπως με έναν άλλο, που στο τέλος ακύρωσα το μπουζούκι.
Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ

Θα βοηθούσε εάν μας έλεγες, χωρίς χαρακτηρισμούς, σε ποιους οργανοποιούς πήγες και δεν βρήκες αυτό που θες.
Τώρα, να αρχίσει ο καθένας να σου λέει ονόματα, δεν θα σε βοηθήσει, μάλλον θα σε μπερδέψει.
Έχεις 72 (αν δεν κάνω λάθος) οργανοποιούς της Αττικής που καταγράφει ο φίλος ο Π. Καγιάφας στη λίστα του, υποθέτω έχεις σίγουρα πολλούς να δοκιμάσεις ακόμα!!
Εάν θες επαγγελματικό όργανο παραγγελία, είναι σχεδόν απίθανο να περιμένεις λιγότερο από 2-3 μήνες.
Επίσης, με 1600 ευρώ στην πιάτσα, δεν θα βρεις αυτό που λέμε “αποκλειστικά επαγγελματικό” μπουζούκι, θα βρεις απλά ένα καλό ή ίσως πολύ καλό όργανο…
Τουλάχιστον αυτό έδειξε η πολύ πρόσφατη έρευνα που έκανα.
Κουράγιο και καλή επιτυχία !

ΣΥΡΜΑΑΑΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ Η ΚΛΙΚΑ

Φωτης

Επικοινωνησε με τον Κωστα Χαλιο που εινε και αυτος στο φορουμ.
Αν εχεις υπομονη δεν θα βγης χαμενος

δεν ψαχνεις κατι σε 2 χερι ισως?

Φίλε σε αυτήν την τιμή και παρακάτω ίσως, θα πάρεις μπουζούκι από τον Μπάρμπα Αντώνη στην Λάρισα.Επαγγελματικού επιπέδου(αν και δεν συμφωνώ με τον όρο)όπως κάποιος ανέφερε παραπάνω.Δες τις αναφορές για τον Αντώνη,και θα καταλάβεις. Όργανα που στην Αθήνα θα τα πάρεις με πάνω από 2500+.:slight_smile:
και το δικό μου και του δασκάλου μου που είναι επαγγελματίας μπουζουκσής,και άλλων που έχω δει και ακούσει με ωθούν στο να σε παροτρύνω για μια βόλτα στην λάρισα.:088:Στην διάθεσή σου αν έρθεις,στείλε π.μ:088:

Κοιτάχτε, πέρασα και απ’ τον Καρβούνη, είχε 2-3 έτοιμα μπουζούκια εκεί, αλλά ήταν ακριβά και ήταν πολύ κατώτερης αξίας, πήγα και σε 2-3 άλλους, αλλά λίγα πράγματα κι αυτοί. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, αλλά το θέμα είναι να πάρω ένα αξιοπρεπές όργανο και όχι να είναι μούφα γιατί την είχα πατήσει έτσι και δεν είχα όργανο για να δουλέψω. Οχτάχορδος, μπα, προτιμάω παραγγελία, εκτός κι αν έχεις κάτι καλό να προτείνεις

Φίλε ikarus260 τι εννοείς ακριβά και κατώτερης αξίας;

Λάρισα αβλεπεί…

Καλησπέρα Γιώργο. Το ξέρεις πως κι εγώ το δίδυμο «Αντώνης-Λευτέρης» το ʽχω για κορυφή. Όμως μη ξεχνάς πως ο ikarus260 το βιάζετε κάπως. Αν σκεφτείς όμως, πως εγώ το δικό μου το παράγγειλα πριν τις γιορτές και θα τοʼ χω στη καλλίτερη το Πάσχα. Γι αυτό πιστεύω πως, πριν ξεσηκωθεί για Λάρισα, καλό θα ήταν να πάρει κι ένα ενημερωτικό τηλεφωνάκι, να ξέρει αν υπάρχει τίποτα έτοιμο να δει ή σε πόσο καιρό θα μπορούσαν να του φτιάξουν κάτι.
ikarus260 το τηλ. του Κυρ Αντώνη είναι: 2410 232880
Άντε και καλή αγορά …

Στον Σπουρδαλάκη αδερφέ πήγες? Τράβα και ρίξε μια ματιά. Έχει καλά όργανα!!

; Όσο για την ταχύτητα παράδοσης των παραγγελιών θα συμφωνήσω μαζί σου.:slight_smile:

ok τελικά βρήκα ένα πολύ καλό μπουζούκι από έναν φίλο στα 1500 ευρώ, και πιστέψτε με τα πιάνει άνετα τα λεφτά του. Πάντως σας ευχαριστώ για την βοήθεια