Έκθεση μουσικών οργάνων

Δεν ξέρω αν αυτό που θα προτείνω ειναι εφικτό,αλλά πιστέυω οτι σίγουρα είναι ενδιαφέρον.
Λοιπόν έλεγα να κάνουμε μια εκθεση φωτογραφιών των μουσικων οργάνων που έχουμε,οι οποίες φωτογραφίες θα συνοδεύονται με τα στοιχεία του καθε οργάνου (κατασκευαστης,υλικά,τιμη κ.α.).Επαναλαμβάνω οτι δεν γνωρίζω αν αυτο γίνεται.Οι διαχειριστές εχουν την τελικη απόφαση.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει κεντρικά, από το πρόγραμμα του φόρουμ. Μπορεί κάποιος αν θέλει να ανεβάσει τη φωτογραφία του μουσικού του οργάνου και να γράψει από κάτω την τιμή και τον κατασκευαστή σε αυτή τη σελίδα.

Γιατρέ η πρόταση σου είναι ενδιαφέρουσα με τη έννοια ότι θα δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων με αρκετά καλά στοιχεία για όργανα και μαστόρους…

Τώρα οι τιμές είναι σχετικές και επειδή αφορούν πολύ προσωπικά δεδομένα θα πρότεινα να μην αναφερθούν (ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ γιατί πιο ξεκάθαρα δε λέγεται!!!)

Τέλος με την έννοια της έκθεσης και της παροχής πληροφορίας ελπίζω να μην πει κανένας ότι πρόκειται για καλλιστεία μπουζουκιών…

Δημητρη συμφωνω μαζι σου,απλα εθεσα και το ζητημα κοστους επειδη πολλοι που ψαχνουν για οργανο ρωτουν για τις τιμες.Εστω να γινει ετσι και οποιος θελει πληροφοριες για την τιμη του καθε οργανου,ας επικοινωνισει με προσωπικο μηνυμα.
Λοιπον ποιος θα κάνει την αρχη???