Εν μέσω κρίσης είπα να κάνω και εγω μια προσπάθεια ( μιας και άνεργος εδω και καιρό) κι πήρα την απόφαση και έκανα μια σελίδα, ενα eshop δηλαδη με χορδές
Χορδές για μπουζούκι, κιθάρα, και σχεδόν όλα τα μουσικα όργανα. www.xordes.gr
καθε μέρα ανεβάζω προιόντα
Επίσης έχω βάλει και δωρεαν κουρδστηρια να τα κατεβάσετ για τον υπολογιστη ή το κινητο σας
Κάθε πρόταση - σχόλιο δεκτο
δεν ξερω αν το εχω βαλει στο σωστο thread. Αν όχι ζηταω συγνώμη
Καλή αρχή φίλε μου.
Δες αν σε βολεύει να φέρεις και χορδές για ούτι (Aquila, Pyramid, για διάφορα κουρδίσματα κλπ)
έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι από το ίντερνετ τις παραγγέλνουμε, γιατί όχι από σένα?
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την υποστήριξη
Ηδη έχω περάσει πάρα πολές χορδες για όργανα και για ούτι και λαουτο κ.α προσπαθώ όμως να παρέχω τις καλύτερες τιμές και γιαυτο ίσω αργησω μερικές μέρες
με το ούτι όμως σαν όργανο δεν έχω ασχοληθεί καθόλου (μιας και εγω παιζω μπυούκι) και πρέπει να διαβασω μερικα πράγματα για αυτό που ανέφερες σχετικά με τα διάφορα κουρδίσματα
Φίλε καλησπερα κ καλη αρχη κ απο εμενα! Ερωτηση…Μηπως εχεις χορδιερες για μπουζουκακι?Αν δε κανω λαθος ο Κος Φρονιμοπουλος κ δε ξερω εαν υπαρχουν κ αλλοι,φτιαχνουν χορδιερες με επενδηση ξυλου κ ειναι πραγματικα πανεμορφες,σαν κοσμημα πανω στο οργανο.Περιμενω την απαντηση σου φιλε και παλι καλες δουλειες με ή χωρις την παλιοκρηση που μας γδερνει!
Μπραβο σου που το παλευεις αδερφε…Ωραιος!Θα σου στειλω καποια στιγμη φωτο του Παπαιωαννου ή του Τσομιδη.Περιμενω να φτιαχτει το οργανακι μου…Καλο κουραγιο κ θα τα πουμε εκ νεου φιλος.
Αγαπητοί φίλοι το Ρεμπέτικο Φόρουμ είχε όλη την ευγενική καλοσύνη να φιλοξενήσει το site www.xordes.gr όπως και τον διαχειριστή του. Από δω και πέρα όμως θεωρούμε ότι γίνεται μόνο διαφήμιση (κάτι που απαγορεύεται) και δεν γίνεται κάποια ουσιώδης συζήτηση. Έτσι λοιπόν όπως και οι αγγελίες του Ρεμπέτικου Φόρουμ το θέμα κλειδώνει. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με το site και τον διαχειριστή του.