Κατάλογος Σύγχρονων Ελλήνων Οργανοποιών

Κατάλογοι οργανοποιών

1. Οργανοποιοί Αττικής
  2. Οργανοποιοί Θεσσαλονίκης
  3. Οργανοποιοί Κρήτης
  4. Οργανοποιοί στην υπόλοιπη Ελλάδα
  5. Έλληνες οργανοποιοί εκτός Ελλάδας

Οι παραπάνω κατάλογοι αποτελούν μέρος του blog “Έλληνες Οργανοποιοί” του μέλους του φόρουμ, Παναγιώτη Καγιάφα (@Pakag).

12 «Μου αρέσει»

Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου δώσει έναν αριθμό τηλεφώνου ή email για τον Κ. Δημητρη Χριστοδουλου οργανοποιο;

Τον πήρες τηλέφωνο, του έστειλες μέηλ, μπήκες και στη σελίδα του και δεν ανταποκρίθηκε;

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα. Έχω πάει για επισκευή το μπουζούκι μου που είχα κάτι θέματα αλλά επειδή δεν εμπιστεύομαι το συγκεκριμένο μαγαζι (το έχω πάρει από εκεί γι’αυτό και το πηγα εκεί για επισκευη) θέλω την ίδια μέρα που θα το πάρω από το συγκεκριμένο μαγαζί να το πάω κατευθείαν σε σωστό μάστορα να του ρίξει μία ματιά να μου πει τη γνώμη του και να κάνει και ένα καινουριο setup αν χρειαστεί. Και η ερώτηση μου είναι αν ξέρει κανένας από εσάς κάποιον μάστορα στα νοτια προαστια κατα προτίμηση περιοχές Άγιο Δημήτριο, Φάληρο, Δαφνη, Ν. Σμύρνη, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη. Ρωτάω αν ξέρετε κάποιον ότι δουλεύει σίγουρα γιατί έχω πάρει κάποια τηλέφωνα από τον κατάλογο που υπάρχει στο blog αλλά δεν το σηκώνουν ποτέ, σε κάποια που έχω πάει δεν υπάρχουν καν στην διεύθυνση που αναφέρεται στον κατάλογο κλπ. Ευχαριστώ εκ των προετέρων.

Εάν πήγαινες προς Μοσχάτο θα μπορούσες να βρεις τον Γιάννη Κάτο (Αρτέμιδος 30)

Εάν θες μπορείς να επικοινωνήσεις προηγουμένως στο 694 486 7462

3 «Μου αρέσει»

Κύπρου 78 Αργυρούπολη Πέτρος Ζαράνης.

2 «Μου αρέσει»

Φίλε @Lambros.L είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί το συγκεκριμένο οργανοποιείο; Έχεις πάει προσωπικά; Ρωτάω γιατί σίγουρα τα ωράρια που έχει στο google δεν ισχύουν. Έχω πάει Σάββατο πρωί και δεν ήταν κανένας και όσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο (σε διαφορετικές ώρες) δεν το έχει σηκώσει ποτέ.

Ευχαριστώ πολύ. Αν δεν βρω τίποτα πιο κοντά θα το δοκιμάσω.

Ναι λειτουργεί κανονικά.Συνήθως πρωινές ώρες το βλέπω ανοιχτό και κάποια απογεύματα.Πάρε τηλέφωνο ή στείλτου μήνυμα πριν πας.Είναι τίμιος.

Άψογα. Αφού μου επιβεβαιώνεις ότι λειτουργεί και ότι είναι και τίμιος μάστορας θα επιμείνω και θα τον πετύχω γιατί είναι και ο μόνος που με βολεύει από θέμα απόστασης. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.

Επιβεβαιώνω κι εγώ 100% πως ο Ζαράνης στην Αργυρούπολη είναι ένας εξαίρετος οργανοποιός, με γνώσεις, εμπειρία και αγάπη για τα έγχορδα νυκτά όργανα, το ρεμπέτικο και τη λαϊκή μουσική. Μπορείς άφοβα να τού εμπιστευτείς το οργανάκι σου με κλειστά τα μάτια, είναι έντιμος και προσιτός μάστορας με πολύ λογικές τιμές.

Έχω απευθυνθεί πολλές φορές σ’ εκείνον, πάντα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

4 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα αλλά επειδή έχει τίτλο κατάλογος σύγχρονων οργανοποιών θεώρησα σωστό να το γράψω εδώ. Τις τελευταίες ημέρες υπέπεσε στην αντίληψη μου η λειτουργία ενός οργανοποιειου που δεν έχουμε αναφερθεί ξανά στη δυτική Θεσσαλονίκη. Λέγεται Μινόρε και λειτουργεί σε ένα στενό στους Αμπελόκηπους . Από ότι κατάλαβα πρέπει να λειτουργεί ίσως και λιγότερο από ένα χρόνο αφού η παλιότερη κριτική που βρήκα είναι 4 μηνών. Δεν έχω ίδια γνώμη για τα όργανα πάντως από μια επίσκεψη στη σελίδα τους οι τιμές είναι οικονομικές, δηλαδή με 500-600 ευρώ μπορεί κάποιος να βρει όργανο. Έχει ανεβάσει ηχητικά από κάποια όργανα κάποια τα θεώρησα ικανοποιητικά δεδομένης και της τιμής τους. Για μένα είναι ευχάριστο ότι ένα νέο παλικάρι από ότι φαίνεται κάνει ένα ξεκίνημα στην οργανοποιία και μάλιστα κοντά εκεί που μένω, γιατί όλοι οι μάστορες που ξέρω είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από μένα και αυτό με άγχωνε, χαχα.
Οργανοποιείο Μινόρε Google Search

Όσο ψάχνεις βρίσκεις ή μάλλον σου τους φέρνει και ο μεγάλος ρουφιάνος της τεχνητής νοημοσύνης που τρέχει στα ΜΚΔ και σου βγάζει πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Έτσι τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται μπροστά μου συνεχώς η σελίδα ενός ακόμα οργανοποιού στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Άσσηρο, ένα χωριό στα βορειοδυτικά της πόλης. Οφείλω να ομολογήσω ότι τα ηχητικά που άκουσα από τα όργανα του μου άρεσαν πολύ περισσότερα από αυτά του προηγούμενου οργανοποιείου που ανέφερα, αλλά, χωρίς να γνωρίζω εκτιμώ ότι είναι και πιο ακριβά όργανα. Λαζαρίδης το όνομα του οργανοποιού.
https://www.facebook.com/mpoyzoyki

Βεβαίως! Γιατί την επισκέφτηκες.

Ακριβώς αυτό εκτιμά και η ΑΙ.

Βασικά, επειδή επισκέπτομαι τακτικά τις σελίδες κάποιων οργανοποιών και ακούω ηχητικά, συνεχώς στη ροή των νέων μου στα ΜΚΔ, εμφανίζονται σελίδες και άλλων οργανοποιών. Όταν βλέπω ότι κάποιος δεν είναι στη λίστα που υπάρχει κάνω μια αναφορά εδώ, γιατί όλο και κάποιος στο μέλλον μπορεί να ψάχνει οργανοποιείο σε εκείνη την περιοχή.

2 «Μου αρέσει»

μόνο εγώ δεν ξερω τι είναι το ΜΚΔ?

ααααα! μέσα κοινωνικής δυκτίωσης, το βρήκα!!!

1 «Μου αρέσει»

Α βρε Αλέξανδρε, και δικτυακά ακοινώνητος να μας προκύψεις, δεν το περίμενα… :rofl:

1 «Μου αρέσει»

Μα ρώτησα και το Γκουγκλ και μου είπε: Μεγιστος Κοινός Διαιρέτης.

Είπαμε, είμαι μπούμερ🤷🏽‍♂️

4 «Μου αρέσει»