Ευρεση εργασιας σε οργανοποιειο

Καλησπέρα σε όλους! σε περίπτωση που ενοχλεί η αναρτηση μου, την κατεβάζω κατευθείαν.
Ενδιαφερομαι να ασχοληθώ με την οργανοποιεια, κυρίως για μπουζουκια κ κιθάρες. δεν εχω ασχοληθεί όμως ξανά στο παρελθόν. εχω ενα μικρο εργαστήριο στο σπιτι μου που ασχολούμαι με το ξύλο (μικρα έπιπλα-διακοσμητικά κλπ). οποτε ψάχνω εναν οργανοποιειο να με μάθει κ να τον βοηθήσω όσο μπορω κ εγω. ειναι ενα απωθημένο κ εχω προσπαθήσει να βρω κάποιον αλλα δεν εχει συμβεί ακομα. σας ευχαριστώ!

4 «Μου αρέσει»

Αν δεν απατωμαι, υπάρχει εργαστήρι-διδασκαλείο οργανοποιίας στο ΚΕΠΕΜ (αν μιλάμε για Αθήνα). Γκούγκλαρε να δεις αν ταιριάζει μ’ αυτό που θα ήθελες.

1 «Μου αρέσει»

Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι?Υπάρχουν κάποια κέντρα που διδάσκουν κατασκευή οργάνων όπως το ΚΕΠΕΜ που είπε ο Περικλής και το Ασκαρδαμυκτί στην Αθήνα.Επίσης υπάρχει στην Πάτρα ο Δρακόπουλος που είναι οργανοποιός και κάνει σεμινάρια σχετικά με κατασκευή οργάνων.Αν τώρα θες μπορείς να πάρεις σβάρνα κάποια οργανοποιεία και να ρωτήσεις αν κάποιος έχει όρεξη να σου δείξει τη δουλειά και να βοηθάς ταυτόχρονα.

1 «Μου αρέσει»

Θα πας σε κάποιον, που να μην είναι ντίβα, και θα του παραγγείλεις ένα όργανο για σένα, με την προϋπόθεση να κάθεσαι δίπλα του και να το φτιάξετε “μαζί” (απλά θα βλέπεις στην ουσία εσύ περισσότερο). Θα του πληρώσεις εννοείται το όργανο που θα πάρεις, και κάτι έξτρα για το ‘μάθημα’.

Άμα τα βρείτε με αυτή την εξήγηση, θα δεις και όλη τη διαδικασία από κοντά. Αφού πιάνουν τα χέρια σου με τα ξύλα, θα συνεχίσεις μετά μόνος σου σιγά σιγά. Στη χειρότερη άμα δε σ’ αρέσει, θα σου μείνει το όργανο.

3 «Μου αρέσει»

Εκτός των προαναφερθέντων, ομαδικά μαθήματα οργανοποιίας γίνονται και στο Athens School:

Ο οργανοποιός Άδωνις Γουλιέλμος κάνει κάθε χρόνο ένα ατομικό σεμινάριο, δεν ξέρω τί θα κάνει του χρόνου. Μια τέτοια κιθάρα είχε έρθει και στην τελευταία μάζωξη του φόρουμ, ωραία ήτανε αλλά ήταν καλός και ο μαθητής!
Με την φορολογία και τα νέα τεκμήρια, δύσκολα θα βρεις εργαστήριο ανοιχτό του χρόνου… Μόνο τα μαζικής παραγωγής που έχουν μέσα 5-10 βοηθούς, αλλά εκεί δεν θα μάθεις και τίποτα.

1 «Μου αρέσει»